Winstrol Stanozolol 100 mg 10 ml

1500,00 kr.

Hvad er Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml? Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml er en af ​​de mest populære og velkendte anabolske steroider på jorden. Udviklet af Winthrop Laboratories i slutningen af ​​1950’erne, er dette et anabolsk steroid, der har modtaget megen opmærksomhed i medierne gennem årene. Faktisk er dem, der aldrig har brugt

SKU: yKdeBAPqIw Category:

Description

Hvad er Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml?

Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml er en af ​​de mest populære og velkendte anabolske steroider på jorden. Udviklet af Winthrop Laboratories i slutningen af ​​1950’erne, er dette et anabolsk steroid, der har modtaget megen opmærksomhed i medierne gennem årene. Faktisk er dem, der aldrig har brugt anabolske steroider, hvis de kan navngive et steroid, er det normalt Winstrol eller Stanozolol. Navnet Winstrol er faktisk det mest almindeligt associerede mærke for Stanozolol -hormonet. Dette er et anabolsk steroid, der har fået global opmærksomhed på grund af mange atletiske skandaler gennem årene. Når forskellige atleter er blevet fanget med anabolske steroider, har Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml været i spidsen for skandalen utallige gange. Faktisk er det forbundet med den vigtigste atletiske steroidskandale i historien.

Winn 50 1988 testede den canadiske sprint Ben Johnson positiv for steroidet efter at have taget guldet ved årets sommer -OL. Ikke alene ødelagde Johnson sit løb, men han besejrede relativt meget begunstigede Carl Lewis. Dette ville føre til, at Stanozolol skabte utallige nyhedsoverskrifter i meget lang tid og endnu vigtigere virkelig lancerede den amerikanske regerings krig mod steroider. Johnson-scenariet er ikke den største atletisk-baserede steroidskandale, der nogensinde er sket, som sandsynligvis ville tilhøre den årtier lange østtyske dopingmaskine; Johnson -skandalen ville dog have den største effekt. Da Ben Johnson ødelagde den amerikanske gyldne dreng, påpeger mange, at dette var den sidste søm i kisten, som den amerikanske kongres havde brug for for at retfærdiggøre klassificering af anabolske steroider som skema III-kontrollerede stoffer.

Selvom en af ​​de mere kendte anabolske steroider er Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml meget populær blandt de fleste i steroidbrugerpopulationen. Det er på mange måder et ret mildt anabolsk steroid, der sikkert kan bruges af mænd og kvinder. Lige så vigtigt har det vist sig at være meget effektivt til mange præstationsforbedringer. Det er en mangeårig favorit blandt konkurrerende bodybuildere og sportsbaserede atleter under haircuts eller forberedelsesfaser af konkurrencer. Det er også et valgfrit topsteroid for mange præstationsatleter på grund af dets evne til at fremme styrke og udholdenhed uden uønsket masse.

Ud over forbedringen af ​​ydeevnen har Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml været meget vellykket inden for moderne medicin. Det er med succes blevet brugt til at bekæmpe spildt væv og har haft stor succes med at bevare knoglemasse i tilfælde af osteoporose. Winstrol er også blevet brugt til at bekæmpe langvarig udsættelse for kortikosteroidbehandling, gives til ofre for forbrændinger og bruges endda til at hjælpe med at helbrede alvorlige knoglebrud. Steroiden har også haft en vis succes med at behandle fedme, når der er behov for hormonel hjælp, samt behandling af forsinket vækst hos nogle børn. I årenes løb har Winstrol været tilgængelig til behandling under de fleste af disse tilstande og har vist sig at være meget vellykket i behandling af angioødem blandt nogle andre behandlingsplaner som specifikke former for brystkræft. Steroidet har aldrig mistet FDA -godkendelse, og i modsætning til mange anabolske steroider har det bevaret godkendelsen for mange terapeutiske behandlingsplaner.

Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml Funktioner og egenskaber:
Stanozolol er et dihydrotestosteron (DHT) afledt anabolsk androgent steroid, eller mere specifikt en strukturelt ændret form. Stanozolol er DHT -hormonet med to strukturelle ændringer, der giver os Winstrol -forbindelsen. Den første ændring er introduktionen af ​​en vedhæftet pyrazolgruppe ved A-ringen af ​​hormonet, der erstatter 3-ketogruppen. Denne ændring klassificerer officielt Stanozolol som et heterocyklisk steroid. Hormonet bærer også en ekstra methylgruppe for at beskytte hormonet efter administration. Denne strukturændring sker ved den 17. kulstofposition, der officielt klassificerer Stanozolol som et C17-alphaalkyleret (C17-aa) anabolsk steroid.

På grund af kombinationen af ​​strukturelle ændringer reducerer dette signifikant hormonets androgenicitet og øger dets anabolske kraft betydeligt. Officielt Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml har en anabolsk vurdering på 320 og en androgen vurdering på 20. Endnu vigtigere er det, at dets vurdering udmønter sig perfekt i virkelige effekter, hvilket giver os en yderst fordelagtig anabolske steroider.

Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml har mange positive steroide egenskaber, hvoraf den ene er dens evne til at sænke kønshormonbindende globulin (SHBG) betydeligt. Dette gør det muligt for flere af de steroider, der tilføjes at hvile i ubunden tilstand, samt giver en stigning i frit testosteron.

Mens mange anabolske steroider lavere SHBG Winstrol synes at have en meget stærkere affinitet end de fleste. Faktisk har undersøgelser vist en reduktion på næsten 50% i SHBG på kun brugsdage og endda i relativt lave doser.

Ud over en reduktion i SHBG, som er en af ​​dets primære egenskaber, vil Winstrol forbedre proteinsyntesen og i høj grad øge nitrogentilbageholdelse i musklerne. Steroiden vil også gøre et ret anstændigt stykke arbejde med at øge antallet af røde blodlegemer og hæmme glukokortikoidhormoner, men ikke i en grad af mange andre steroider. På mange måder har vi en lille, men jævn besiddelse af nogle grundlæggende steroidfunktioner kombineret med den dramatiske SHBG -reduktion, der giver os en kontrollerbar og unik sammensætning. Dette er virkelig en af ​​de letteste anabolske steroider at forstå.

Når vi ser på de direkte funktioner og egenskaber ved Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml, er der et andet problem, vi skal diskutere. Stanozolol -hormonet er både et injicerbart oralt anabolsk steroid. Begge former består af det samme identiske Stanozolol -hormon. 1 mg af den ene form er det samme som 1 mg af den anden form. Nogle undersøgelser har antydet, at oral Winstrol kan reducere SHBG lidt mere end dets injicerbare modstykke, mens andre har antydet, at injicerbare former kan være lidt mere potente med i alt milligram pr. Milligram. Samlet set synes disse imidlertid at være ganske ubetydelige forskelle uanset hvilken retning de går. Faktisk burde den enkelte kunne modtage de samme identiske fordele med begge former.

En anden vigtig bemærkning, der ofte misforstås om Winstrol-former, er C17-aa-naturen. Både oral og injicerbar Stanozolol er C17-aa anabolske steroider. De fleste orale steroider er C17-aa, og mens injicerbare steroider sjældent kan injiceres, er Stanozolol en af ​​undtagelserne. Den injicerbare form kaldes også ofte Winstrol Depot.

Virkninger af Winstrol:
Selvom Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml bruges til at afværge slamvævstab, er det ikke, hvad vi vil kalde et bulkingsteroid. Du vil sjældent finde dette steroid i en lavsæson, der øger massen. Det kan dog bruges i et forsøg på at øge aktiviteten af ​​de andre steroider, der bruges på grund af den stærke SHBG -reduktion, det vil give, men dette anbefales generelt ikke. Når vi dykker ned i bivirkningerne af Winstrol, vil vi opdage, at det er meget hepatotoksisk, og brugen bør begrænses til, når det er mest værdifuldt. For den mandlige atlet vil dette ikke ske under bulkefasen.

Når det kommer til bulking uden for sæsonen, kan vi gøre endnu en undtagelse til kvindelig brug. Kvinder er meget mere følsomme over for steroiderne, og korte mangler kan være meget gavnlige i denne fase. Men igen, disse ville betyde, at du skal bruge på disse processer.

Virkningerne af Winstrol er uden tvivl mest gavnlige for direkte præstationsforbedring af atletisk karakter. Vi taler om funktionelle konkurrencedygtige atleter, ikke bodybuildere eller atleter. Dette steroid har evnen til i høj grad at øge styrken, og det kan oversætte til både magt og hastighed. Desuden vil den opnå dette uden at tilføje en masse ekstra vægt, som kan forhindre nogle afhængigt af sporten, samt forårsage uønsket opmærksomhed fra nysgerrige øjne. Der har været dem, der har sagt, at Winstrol ikke er godt for konkurrencedygtige atleter, især de atleter i eksplosive sportsgrene på grund af potentiel svækkelse af senerne, men dette er mere eller mindre anekdotisk hysteri for opslagstavler, der understøtter denne påstand. Faktisk har mange undersøgelser vist, at det kan have en positiv effekt på at styrke senerne, og vi ved allerede, at det er godt for benene. Hvis ikke, ville det ikke blive brugt til behandling af osteoporose.

Der er også nogle, der klager over ledsmerter, når de bruger Winstrol. Som et steroid, der ikke aromatiserer, vil der ikke være væskeophobning, men “tør følelse” er måske ikke, hvad mange mennesker tror, ​​det er. De fleste mennesker, der bruger steroidet, vil være atleter eller rotter i gymnastiksalen under en skærefase. De vil normalt også tilføje det til en plan sent i kosten, når de allerede er magre.

Typisk, når du bliver meget slank, body-building lean, gør dette leddene lidt ubehagelige. Med eller uden Winstrol kan dette ubehag potentielt eksistere. Når det kommer til pro -atleter, der har næsten hver sidste steroid til deres rådighed, skal du huske, at hvis Winstrol ikke var effektiv i konkurrencesport, ville mange atleter ikke gøre det til et primært og yndet valg. Faktisk er kombinationen af ​​Winstrol med lave doser af Nandrolone en meget almindelig stak blandt mange atleter, og denne stak vil i høj grad eliminere ubehag, hvis den eksisterer.

Ud over atletik vil træningsrotte eller bodybuilding -effekter af Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml blive vist bedst, når du allerede er lidt slank. Steroiden hjælper med at producere en hårtørrer, hårdere udseende, men kun hvis du er relativt slank. Det vil også hjælpe med at bevare magert væv, men ikke i særlig høj grad, der ofte er nødvendigt i en sådan fase. Det anbefales generelt, at Winstrol kun bruges i denne egenskab som et sekundært steroid, ikke som en base eller et grundlæggende steroid.

Både mænd og kvinder kan have stor gavn af Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml under skæringsfasen. Selvom det ikke vil være den bedste bløde vævsbeholder, rapporterer mange, at de bevarer mere af deres styrke, som ofte går tabt, når de går på slankekur, når Winstrol spiller. Vaskularitet bør også være mere udtalt, og generelt bør individet have en samlet forbedring af definitionen.

Bivirkninger af Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml:
Bivirkningerne af Winstrol findes bestemt, men de falder stort set i kategorien mulige snarere end garanterede. Bivirkningerne af Winstrol kan kontrolleres, men det vil kræve en vis indsats fra din side. Der er også altid spørgsmålet om individuelt svar. Vi reagerer alle på forskellige ting på forskellige måder. Dette gælder ikke kun for forskellige anabolske steroider, men alt hvad vi putter i vores krop. Det meste af brugen kan tage Aspirin, men der er andre, der vil opleve frygtelige bivirkninger, hvis de rører ved den første pille. De fleste af os tåler mejeriprodukter, men der er andre, der bliver meget syge, hvis de overhovedet ser på et glas mælk. Individuelt svar dikterer ret meget. Med det i tankerne, for at hjælpe dig med at forstå de mulige bivirkninger af Winstrol, har vi opdelt dem i deres separate kategorier sammen med alt hvad du behøver at vide.

[1] Østrogen:

Winstrol er ikke østrogen. Denne anabolske steroid aromatiserer slet ikke østrogene bivirkninger af Winstrol ved hjælp af en umulighed. Dette steroid kan ikke forårsage gynækomasti eller overskydende vandretention. Vandretention er normalt den førende årsag til steroidrelateret forhøjet blodtryk. Højt blodtryk er stadig muligt, men oddsene er meget til din fordel, når du vælger sunde livsstilsvalg. Dette forudsætter ikke, at der er underliggende problemer.

[2] Androgener:

Androgene bivirkninger af Winstrol er mulige. Men selvom det er muligt, producerer dette steroid ikke meget androgen aktivitet. Acne og accelereret hårtab hos dem, der er disponeret for skaldethed hos mænd, er alle mulige. Selvom det er muligt, er de stærkt knyttet til genetiske dispositioner. Hvis du ikke er tilbøjelig til mandlige vægte, må du ikke tabe hår. Acne ligner dem, der er genetisk modtagelige for acne, vil være de første, der har problemer. At holde din hud ren og tør hele tiden vil give en masse beskyttelse.

For at bekæmpe de androgene bivirkninger af anabolske steroider henvender mange sig ofte til 5-alfa-reduktasehæmmere såsom Finasteride. Men dette vil ikke fungere med alle steroider, og det vil slet ikke fungere med Winstrol. Sådanne hæmmere virker ved at hæmme reduktionen af ​​testosteron til DHT, hvilket opstår på grund af, at testosteronhormonet metaboliseres af 5-alfa-reduktaseenzymet. 5-alfa-reduktase-enzymet metaboliserer ikke Stanozolol-hormonet; det er jo allerede DHT.

De androgene bivirkninger af Winstrol kan også omfatte virilisering hos kvinder. Virilisering symptomer omfatter kropshårvækst, en uddybning af stemmebåndene og klitorisforstørrelse. Mange kvinder kan supplere med hormonet Stanozolol uden at sådanne virkninger opstår, men de bliver nødt til at holde dosis temmelig lav. Hvis dosis holdes lav på grund af hormonets lave androgenicitet, vil mange kvinder undgå virilisering. Men spørgsmålet om individuelt svar kommer altid ind. Hvis viriliseringssymptomer af en eller anden grund begynder at vise sig, hvis brugen ophører i begyndelsen, forsvinder de hurtigt. Hvis symptomerne ignoreres, og brugen fortsætter, kan symptomerne meget vel blive irreversible.

[3] Kardiovaskulær:

Af alle de potentielle bivirkninger af Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml dem, der omgiver den kardiovaskulære stamme, er især kolesterol mest sandsynligt. Stanozololhormonet er kendt for at sænke HDL -kolesterol (godt kolesterol) og øge LDL -kolesterol (dårligt kolesterol).

Orale C17-aa anabolske steroider er alle velkendte for at have en meget stærkere, negativ effekt på kolesterolstyring og oral Winstrol er ikke anderledes. Når det kommer til injicerbare Winstrol Depot, kan det potentielt have den samme effekt som et C17-aa anabolske steroid. Uanset hvilken form for Winstrol du vælger, vil spørgsmålet om kolesterol være et problem.

Selvom Winstrol kan være meget hårdt for kolesterol, er det muligt at supplere uden nogen betydelig belastning, men det vil kræve en vis indsats fra din side. Hvis du allerede lider af højt kolesteroltal, bør du ikke røre ved dette steroid. Hvis du er sund nok til at bruge, vil det være nødvendigt for dig at holde øje med dit kolesterol. For at fremme sunde niveauer anbefales det også, at din kost er rig på omega -fedtsyrer. Vi anbefaler, at du dagligt påfylder fiskeolier samt begrænser mættet fedt og simpelt sukker. Du vil måske også overveje en kolesterolantioxidantformel og altid sørge for at lave masser af konditionstræning i din rutine.

[4] Testosteron:

Winstrol er betydeligt undertrykkende for naturlig testosteronproduktion. Det vil ikke helt undertrykke produktionen, men det vil sætte individet i en lav testosteron -tilstand, hvis der ikke anvendes eksogent testosteron. Alle mænd, der supplerer med hormonet Stanozolol, kan let undgå en lav testosterontilstand, hvis de samtidig supplerer med en eller anden form for eksogent testosteron. Kvinder har ikke brug for eksogen testosteronbehandling.

Når al steroidbrug slutter, vil naturlig testosteronproduktion begynde igen alene. Det vil dog tage ret lang tid, før dine niveauer vender tilbage til det normale. Af denne grund opfordres de fleste mænd til at implementere en Post Cycle Therapy (PCT) plan efter anabolske steroider. En PCT -plan stimulerer den naturlige produktion og sætter dine niveauer i stand til at klatre hurtigere, end de ellers ville.

Det vil ikke vende dine niveauer alene, der er ingen PCT -plan på jorden, der kan gøre dette. Men det vil sikre, at du har nok testosteron til korrekt kropsfunktion, mens dine niveauer fortsætter med at stige naturligt.

Vigtige bemærkninger om naturlig testosteron opsving; naturlig bedring forudsætter, at der ikke var nogen tidligere testosterontilstand. Det antager også, at Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) ikke blev alvorligt beskadiget på grund af forkert yderligere praksis.

[5] Hepatotoksisk:

Winstrol stanozolol 100 mg 10 ml er et hepatotoksisk anabolske steroid ligesom alle C17-aa anabolske steroider. Den stress, som et C17-aa-steroid kan forårsage leveren, vil imidlertid variere meget afhængigt af det pågældende C17-aa-steroid. Winstrol er meget mere hepatotoksisk end Anavar (Oxandrolone) pr. Milligram, men det ser ud til at være mindre hepatotoksisk pr. Milligram end steroider som Dianabol (Methandrostenolone).

Når du bruger denne steroid leverenzymværdier vil stige. Lave doser ser ikke ud til at give meget belastning, men husk at når dosis stiger, er der en større belastning. Det er også vigtigt at huske, at forhøjede enzymniveauer ikke svarer til skade, men snarere er en indikator for stress. Der kan dog opstå skader, og det vil tage passende foranstaltninger og passende foranstaltninger for at undgå skader. Hvis din lever ikke er sund, bør du bruge dette steroid uden grund.

Hvis du er sund nok til brug, bør den samlede brug begrænses til 6-8 uger, og ingen andre C17-aa-steroider bør bruges i mindst 6-8 uger efter brugens ophør. Et endnu længere mellemrum mellem brugsperioder ville være bedre. Under brug er det også vigtigt, at du undgår alt for stort alkoholforbrug. Overdreven indtagelse er meget belastende for leveren, og i kombination med et C17-aa-steroid intensiverer det kun stress. Mange mennesker tror, ​​at det er bedst at undgå al alkohol, fordi alkohol er et af de mest anti-præstationsstoffer, vi kan putte i vores krop. Ud over alkohol anbefales det at undgå håndkøbsmedicin. Mange håndkøbsmedicin er meget belastende for leveren.

Faktisk er nogle mere hepatotoksiske end mange anabolske steroider. Brugen af ​​håndkøbsmedicin bør begrænses til når det er absolut nødvendigt. Det anbefales også, at du supplerer et leverdetox-supplement, mens du bruger Winstrol eller et C17-aa-steroid. Hvis du følger disse regler, mens enzymværdierne vil stige, hvis der ikke er nogen underliggende problemværdier, bør værdierne vende tilbage til det normale kort tid efter brugen er afbrudt, og der vil ikke blive beskadiget.

Endelig rapport om hepatotoksicitet, både oral og injicerbar Winstrol er hepatotoksisk. Hvis du vil undgå al leverstress, bør du undgå alle C17-aa-steroider, uanset om de er orale eller injicerbare.

Winstrol Administration:
I terapeutiske omgivelser falder standarddoser af mandlige Winstrol normalt inden for 2 mg -området på cirka tre gange om dagen. Kvinder får normalt 4 mg om dagen eller to doser på 2 mg, og hvis viriliseringssymptomer ikke opstår, øges det ofte til 6 mg om dagen. Når injicerbar Winstrol er ordineret, gives det normalt i en dosis på 50 mg hver anden uge for både mandlige og kvindelige patienter.

I præstationskredse falder standard Winstrol-doser til mænd normalt i området 25-50 mg. 25 mg daglig Winstrol eller 50 mg hver anden dag injicerbar Winstrol er meget almindelig. Sådanne doser er tilstrækkelige til at give solide resultater hos ethvert menneske og bør være yderst kontrollerbare med hensyn til bivirkninger. For dem, der er mere body-building minded, er 50 mg pr. Dag i en eller anden form meget almindeligt, hvor nogle tager dosis så højt som 100 mg om dagen. Disse høje ende doser anbefales normalt ikke uden for konkurrerende bodybuilding kredse, der er ikke behov for dem. Men hvis det virkelig er tyndt, kan konkurrence, der hælder til en 7-10 dages løbetur i en høj slutdosis op til showet, give nogle gode detaljer. På grund af den hepatotoksiske natur og potentielle kolesterolproblemer bør høje doser af en eller anden grund være mere end 7-10 dage. Total brug bør falde inden for 6-8 ugers intervaller.

For den kvindelige præstationsudøver er oral Winstrol normalt vejen, da de vil bruge lave doser. 5 mg om dagen er normalt alle kvinder har brug for, men nogle kvinder kan tåle 10 mg om dagen. Du bør ikke prøve 10 mg om dagen, medmindre du har brugt 5 mg før i en anden cyklus, selv når de fleste synes, at 5 mg om dagen er nok. Hvis injicerbar Winstrol bruges, er 20 mg hver fjerde dag tilstrækkelig, men du vil finde mundtlige former virkelig vejen frem i dette tilfælde. Det vil simpelthen være mere kontrollerbart. Ved total brug bør brug være inden for 4-6 uger.

Tilgængelighed af Winstrol:
Winstrol er et almindeligt tilgængeligt anabolsk steroid, men det er også et, der normalt er forfalsket. Dette er ikke et svært steroid at finde, faktisk burde det være ganske simpelt, men du skal grave lidt, hvis du vil sikre dig, at dit køb er kvalitet. Du finder de fleste alle sorte markedsudbydere, der bærer steroidet; både orale og injicerbare former er almindelige såvel som både menneskelige og underjordiske former. Som med alle anabolske steroider, hold dig til menneskelige mærker, når du kan. Der er nogle meget gode underjordiske laboratorier derude, men de er stærkt overfyldte.

Når du leder efter et kvalitetsmærke, kan du ikke vende om med Azolol fra British Dispensary. Det originale Winstrol -mærke er stadig tilgængeligt nu via Desma fra Spanien, og selvom forfalskning ikke ser ud til at være et stort problem, vil det ikke være et billigt produkt. Faktisk vil alt Stanozolol være lidt dyrt i forhold til mange andre steroider, men bør ikke være så højt som nogle forbindelser. Alpha Pharma bærer også en serie af Stanozolol af høj kvalitet kaldet Rexobol i oral form og Rexogin i injicerbar form. Du finder mange andre mærker til rådighed, og hvis du grundigt undersøger mærket og den pågældende leverandør, bør du slet ikke have problemer.

Køb Winstrol Online – Advarsel:
Hvis du køber Winstrol online, finder du det her, hvor du får din bedste pris. At købe fra en fitnessudbyder giver en vis bekvemmelighed, men det er næsten altid dyrere end online shopping. De store onlineleverandører har simpelthen så stor en mængde produkter, at den lokale leverandør ikke kan konkurrere.

Faktisk køber de fleste lokale udbydere simpelthen fra store internetudbydere med lokale laboratorier som en undtagelse. Hvis du køber Winstrol online, endda menneskeligt apotek Winstrol, vil du normalt opleve, at det er endnu billigere online, end hvis du køber direkte fra apoteket i lande som USA.

Selvom online shopping er enkelt og bekvemt, følger det med nogle forbehold. Du risikerer altid at blive snydt for dine penge, hvis du ikke finder en velrenommeret leverandør. Du risikerer også at købe et forfalsket, underdoseret eller forurenet produkt. Så er der den store risiko, den juridiske faktor. I USA er anabolske androgene steroider klassificeret som skema III-kontrollerede stoffer ved Steroid Control Act fra 1990. Steroid Control Act fra 2004 ville senere styrke den oprindelige lov fra 1990. Under amerikansk lov kan du kun købe og besidde anabolske steroider efter recept. Lige så vigtigt skal recepten være baseret på medicinske behov, der anses for berettigede af regeringen, ikke din læge. Dem, der bryder denne lov, risikerer tunge bøder og fængsel, når de bliver fanget, og begge er almindelige, når der opstår forbrydelser. Der er andre lande, der har lignende love, men USA er omtrent lige så strenge, som det bliver. Du vil også opleve, at mange lande er meget mere forsigtige, hvilket gør det nødvendigt for dig at forstå loven, som den gælder, hvor du bor, før du foretager et køb.

På grund af de strenge steroidlove i USA og andre steder rundt om i verden, opfordres du til at besøge sponsorerne her på Steroid.com, hvis du leder efter anabolske stoffer af høj kvalitet. Sponsorerne her på Steroid.com har anabolics af høj kvalitet til en overkommelig pris og lovligt. Du behøver ikke en recept, og du bryder ikke loven på nogen måde ved at foretage et køb.

Winstrol anmeldelser:
Samlet set er Winstrol et meget effektivt anabolsk steroid, når det bruges til det rigtige formål. Hvis det bruges til at fremme rå masse, vil du blive meget skuffet over resultaterne, men som et skæremiddel som en del af en skæreplan er det et fantastisk steroid. Når det kommer til at fremme atletisk forbedring, er det en af ​​de største anabolske steroider nogensinde. Og selvom det har nogle bekymringer omkring det, specifikt omkring kolesterol og lever, kan disse faktorer kontrolleres, hvis en rask voksen følger alle retningslinjer for sikkerhed.

Vi ville på ingen måde kalde dette det sikreste anabolske steroid nogensinde, men det er langt fra en af ​​de hårdeste. I sidste ende, brugt til det rigtige formål og med en forståelse af hormonet og forståelse af masseforøgelsen er ikke enden, alt er alt sammen med steroidbrug, du finder Winstrol er et fantastisk steroid.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Winstrol Stanozolol 100 mg 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *