Tren E Trenbolone Enanthate 200 mg Ml 10 ml

12000,00 kr.

Hvad er Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml? Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml er et ekstremt kraftigt anabolske steroid og er praktisk talt udskifteligt med Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Alle Trenbolone -forbindelser har det samme identiske Trenbolone -hormon. Den eneste forskel i forbindelserne er den vedhæftede ester, som hjælper

SKU: B08urEOqSd Category:

Description

Hvad er Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml?

Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml er et ekstremt kraftigt anabolske steroid og er praktisk talt udskifteligt med Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Alle Trenbolone -forbindelser har det samme identiske Trenbolone -hormon. Den eneste forskel i forbindelserne er den vedhæftede ester, som hjælper med at kontrollere hormonets frigivelsesaktivitet. Der vil ikke være stor forskel på Trenbolone Enanthate og Parabolan i denne henseende.
Hvad der kan siges om alle Trenbolone -former kan siges om Trenbolone Enanthate på et funktionelt grundlag. Egenskaberne for Tren -hormonet er de samme for alle Tren -forbindelser. I modsætning til Acetate -versionen bør individet imidlertid være i stand til at injicere Enanthate -versionen meget sjældnere, men stadig ifølge en tidsplan, der ligner Parabolan. Desværre vil den eneste Trenbolone Enanthate, du nogensinde finder, kun være på det underjordiske sorte marked gennem underjordiske lab -etiketter. Nogle af de større leverandører bærer den, de fleste har Acetat-versionen, men Enanthate-baseret Tren kan nogle gange være lidt sværere at finde.

Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml funktioner og egenskaber:
Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml er et 19-nortestosteron (19 nor) anabolske androgene steroid. 19-nor-mærket refererer til en strukturel ændring i testosteronhormonet ved, at det mangler et carbonatom på den 19. position. Dette er den samme klassifikation som det populære Nandrolone -hormon, som er det populære anabolske steroid Deca Durabolin. Faktisk er Trenbolone simpelthen en modificeret form for Nandrolone, som i sig selv simpelthen er en strukturelt ændret form for testosteron. Når vi nedbryder forskellige steroider, er der meget små ændringer, der giver os store forskelle, men forholdene i den totale forstand er ofte meget tættere, end vi måske er klar over. I tilfælde af Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml hormon er det Nandrolon -hormonet med en ekstra dobbeltbinding ved kulhydrater 9 og 11. Denne strukturændring bremser dets stofskifte, øger i høj grad dets bindingsaffinitet til androgenreceptoren og forhindrer det fra aromatisering. Selvom dette virkelig er en lille ændring, skaber det virkelig et andet hormon og et, der er meget mere kraftfuldt end Nandrolone. Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml, som alle Tren bærer og anabolske værdier 500 og en androgen klassificering 500.

Endnu vigtigere matcher dets oversættelsesaktivitet perfekt dets strukturelle score, hvilket betyder, at stærke og udtalte anabolske og androgene effekter vil blive vist.

Ud over Trenbolones strukturelle karakter bærer Trenbolone Enanthate Enanthate (enanthoic acid) ester. Esteren påvirker ikke trenbolonhormonet. Denne version vil ikke oprette en mere eller mindre kraftfuld Tren -forbindelse eller ændre nogen af ​​hormonets egenskaber. Det vil imidlertid påvirke hormonfrigivelsestiden efter injektion, hvilket vil være meget langsommere end acetatversionen. Det vil have en længere halveringstid siTren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml til Testosterone Enanthate. Den vedhæftede Enanthate -ester vil også påvirke koncentrationen af ​​forbindelserne. Ved et milligram for milligram er Trenbolone Acetate stærkere end Tren E Trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml, fordi Enanthate -esteren absorberer mere masse i forbindelsen. Med Acetat -versionen er acetatesteren lille og optager derfor mindre masse i den samlede forbindelse. Den samlede dosis kan dog justeres med begge former, hvilket betyder, at du kan få den samme mængde aktiv Trenbolone med hvilken form du end vælger. Følgende diagrammer fordeler styrke og milligram for forskelle i milligram:

Form

Doser

Aktiv trenbolon

Trenbolonacetat

100 mg

87 mg pr. 100 mg

Tren E trenbolon enanthate

100 mg

72 mg pr. 100 mg

Par

* 76,5 mg

50 mg pr. 76,5 mg

Parabolan er altid tilgængelig i 76,5 mg / ml form, mens Acetat-versionen normalt er tilgængelig i 50-100 mg / ml og Enanthate-versionen 100-200 mg / ml.

Tren E trenbolone enanthate 200 mg 10 ml har flere primære anabolske steroidegenskaber med sig, der gør det til en af ​​de mest alsidige og kraftfulde anabolske steroider nogensinde. Mange af egenskaberne ligner mange anabolske steroider. Men trenbolonhormonet bærer dem simpelthen med en kraft, der er langt ud over og over de fleste andre. Når vi overvejer denne hastighed ved siden af ​​dens mangel på aromataseaktivitet, som vi vil gennemgå i afsnittet om bivirkninger, gør dette det til et endnu mere værdifuldt hormon. I alt har Trenbolone Enanthate syv primære funktionelle egenskaber, der er værd at nævne, og som stort set definerer hormonets virkemåde. Funktioner omfatter følgende:

[1] Forbedret proteinsyntese:

Protein er den vigtigste byggesten for muskler. Det er ikke den eneste vigtige faktor, men det er primært. Proteinsyntese refererer til den hastighed, hvormed celler bygger proteiner, og når syntesen øges, er mere tilgængelig til arbejde og produktion. Dette øger kroppens anabolske atmosfære og forbedrer også den generelle restitutionshastighed, hvilket er afgørende for den samlede fremgang. Dette er ikke kun vigtigt i vækstperioder, men det er vigtigt i perioder med vægttab i et konserveringsmiddel. Vi finder alle de primære funktionelle egenskaber ved Trenbolone Enanthate lige så vigtige og værdifulde i bulking og skæring.

[2] Forbedret kvælstofretention:

Alt magert muskelvæv består af omkring 16% nitrogen. Når nitrogenniveauet falder, kan dette føre til en katabolsk tilstand (muskelaffald). Jo mere nitrogen vi beholder, jo mere anabolske rester. Endnu en gang forbedres den anabolske atmosfære, genopretning forbedres og fremskridt nydes.

[3] Øget antal røde blodlegemer:

Røde blodlegemer er ansvarlige for at transportere ilt til og gennem blodet. Når antallet af røde blodlegemer stiger, øger dette iltniveauet i blodet. Med øget iltning i blodet forbedrer dette muskeludholdenheden kraftigt. Det vil også fremme mere effektiv muskelgendannelse og endda spille en rolle i en direkte følelse af fitness af visuel karakter.

[4] Forøget IGF-1 output:

Insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF-1) er et kraftigt proteinhormon i peptidklassen, der hovedsageligt produceres af leveren. Hormonet spiller en integreret rolle med Human Growth Hormone (HGH) i regulatorisk forstand og er ekstremt anabolsk. Det er også vigtigt for genopretning og vores krops evne til at forynge. Så vigtigt, IGF-1 påvirker faktisk næsten alle celler i menneskekroppen fra muskelvæv, ledbånd og sener, brusk, knogler, centralnervesystemet og påvirker endda vores lunger til en vis grad.

[5] Hæmning af glukokortikoider:

Glukokortikoidhormoner er vigtige for vores helbred, men kun i minimale niveauer. Disse er muskelaffald og fedtfremmende hormoner, og selvom det er vigtigt for vores immunsystem, kan det blive ødelagt i kroppen, når det er i overflod. Hård træning og endnu mere, når det kombineres med hård slankekur kan øge mængden meget, er cortisol primært og det mest kendte. Trenbolone Enanthate vil sikre, at niveauerne holdes på et minimum, hvilket igen sikrer, at den kraftfulde anabolske atmosfære opretholdes.

[6] Stærk bindingsaffinitet for androgenreceptoren:

De fleste anabolske androgene steroider fremmer et stærkere og mere kraftfuldt stofskifte. Steroider, der binder til androgenreceptoren, har imidlertid været forbundet med at fremme direkte lipolyse (fedttab). Trenbolone Enanthate kan faktisk hjælpe dig med at forbrænde kropsfedt med det samme. Som vi vil se senere, er dette faktisk meget gavnligt i sæsonbetonede vækstperioder samt perioder med skæring.

[7] Øget fodereffektivitet:

Ovenstående seks funktionelle træk ved Tren E trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml er tilstrækkelig til at gøre dette til et meget kraftfuldt og gavnligt anabolske steroid. Men dets evne til at øge eller forbedre fodereffektivitet, ofte kaldet ernæringseffektivitet, er det, der virkelig gør Trenbolone -hormonet til det største anabolske steroid nogensinde. Ved at supplere med Trenbolone Enanthate bliver hvert næringsstof, vi indtager, mere værdifuldt. Vi kan nu bedre udnytte hvert sidste gram fedt, protein og kulhydrater, vi indtager. Uden et hormon som Tren kan kroppen kun bruge hvert næringsstof i en vis grad. Dette vil variere afhængigt af den nøjagtige mad, der er tale om, men hvert næringsstof vil aldrig blive udnyttet fuldt ud. Med Tren forbedres brugen, det samme samlede kalorieindtag bliver mere værdifuldt, og der gøres flere fremskridt. Det er netop derfor, at husdyr får Trenbolone før slagtning. I dette tilfælde vil det være Trenbolonacetat og faktisk i form af subkutane implantatpiller kaldet Finaplix.

Virkninger af Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml:
Fra at se på de funktionelle egenskaber ved Trenbolone Enanthate, er det ikke så svært at se, hvor værdifuldt dette hormon kan være. Desuden bør du allerede have en god idé om de effekter, der kan nydes. Vi vil dog se på virkningerne af Trenbolone Enanthate på en mere realistisk måde. Specifikt vil vi forklare, hvad du kan forvente på grund af tilskud. Vi kan ikke bestemme hver sidste effekt i så høj grad som muligt. Dette vil variere fra den ene til den anden og kan afhænge af mange faktorer, men følgende vil give dig en meget god idé om, hvad der kan opnås.

Trenbolonhormonet er velkendt for at være det største anabolske steroid til skæreformål, og det er et svært punkt at argumentere imod. Forbindelser som Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml er imidlertid også yderst fordelagtige i perioder med lavsæsonvækst.

Dette anabolske steroid har evnen til at fremme ægte vækst af magert væv med en hastighed, der ligger langt ud over de fleste anabolske steroider. Endnu vigtigere, det gør det på en renere måde end de fleste steroider. Mange steroider forbundet med bulking uden for sæsonen fremmer ofte store mængder vandophobning, men dette er umuligt med Tren. Hvert kilo vægt, der er taget på grund af brugen af ​​dette hormon, vil være ren magert muskelmasse. Lige så vigtigt er, at den enkelte vil få mindre kropsfedt i sin lavsæsonfase på grund af dette steroids enorme metaboliske forbedring og fedtforbrændingsegenskaber.

Når vi overvejer brugen af ​​Trenbolone Enanthate uden for sæsonen, er det noget, vi skal huske på. Brug hjælper den enkelte med at kontrollere sit kropsfedt, men det betyder ikke, at kropsfedt er umuligt at opnå. Du skal forbruge et kalorieindhold over vedligeholdelse for virkelig at vokse. Heldigvis vil du med Tren udnytte hver kalorie bedre, og de metaboliske faktorer giver også beskyttelse mod fedtforøgelse. Men der vil stadig være en grænse. Brugen af ​​Tren i lavsæsonen er ikke en licens til at spise, da der ikke er nogen ende på stedet. Du kan stadig få masser af kropsfedt, hvis du ikke udøver selvkontrol.

Så har vi skærefasen, og vi kan med tillid sige, at der ikke er noget anabolsk steroid på jorden, der er mere værdifuldt for denne fase end Trenbolone. Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml, hvilket burde være indlysende, hjælper dig med at forbrænde fedt med en mere kraftfuld og meget mere effektiv hastighed. Det er kun en fordel, men det er langt fra det primære. Der er ingen anabolske steroider, der vil bevare magert masse som Tren, og det er et af de to hovedmål under en diæt. For at tabe kropsfedt skal vi forbrænde flere kalorier, end vi indtager.

Dette kan bringe vores magre væv i fare, og kroppen begynder at fodre sig selv for at opfylde sit energibehov. Det vil ofte blive fodret med det før kropsfedt som en del af dets overlevelsesinstinkt, især når vores kropsfedtindhold bliver lavt. Hvis vi taber os, men også taber muskelvæv, er dette ikke en vellykket slankekur. Målet er at tabe kropsfedt og vedligeholde så meget muskelvæv som muligt. Trenbolone Enanthate giver denne beskyttelse og sikrer, at vi kun brænder

kropsfedt og ikke vores hårdt tjente muskelvæv. Hormonet vil også fremme stærke konditionerende virkninger. Hårdhed, øget vaskularitet og generelt større definition er alle almindelige med Tren. Faktisk kan du tage to steroider på jorden og kombinere dem og ikke få de konditioneringseffekter, som Tren -strømmen giver.

Enhver, der supplerer med Tren E Trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml, vil opdage, at deres muskulære udholdenhed er stærkt forbedret. Bulking eller skæring af dette vil forekomme, samt en dramatisk forbedring af genopretningen. Alt dette fører til større fremskridt og en mere effektiv krop i fysisk funktion. Nogle har dog rapporteret om problemer med nedsat cardio-udholdenhed, når de bruger Tren, og dette forhindrer nogle atleter i at bruge det. Men det er på ingen måde en garanteret effekt. Mange mennesker vil være i stand til at bruge hormonet uden nogen negativ effekt på hjerteudholdenhed. Det ser ud til at være meget individuelt baseret. Enhver, der bruger Trenbolone Enanthate, især i lavsæsonen, bør også opleve, at deres styrke stiger dramatisk. Selv ved kalorieindhold for vedligeholdelse bør styrkeforøgelser være betydelige. Under et kalorieunderskud, især når individet bliver meget magert, skal man ikke forvente en stigning i styrken. Brugen af ​​Tren bør dog sikre, at du bevarer meget mere styrke, end du ellers ville.

Bivirkninger af Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml:
Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml er ikke, hvad vi ville kalde det mest sidevenlige anabolske steroid nogensinde. Der er mange mulige bivirkninger af Tren E trenbolone enanthate 200 mg 10 ml brug, men muligt er nøgleordet.

Bivirkningerne af Trenbolone Enanthate med én undtagelse er ikke garanteret. Mange af de mulige bivirkninger ligner mange andre anabolske steroider, og de fleste burde opleve, at de er meget lette at kontrollere. Der er dog nogle reaktioner på bivirkningerne af Trenbolone Enanthate, der forhindrer mange i at kunne bruge dette hormon. Der vil være flere mennesker, der ikke kan bruge trenbolonhormonet måske mere end noget anabolske steroid. Imidlertid bør størstedelen af ​​mændene stadig tolerere hormonet godt, selvom et stærkere antal ikke kan bruge det sammenlignet med de fleste steroider. For at hjælpe dig med at forstå de mulige bivirkninger af Trenbolone Enanthate har vi opdelt dem i deres separate kategorier sammen med alle de oplysninger, du har brug for.

[1] Østrogen:

Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml er ikke østrogen, fordi det ikke aromatiserer. Der er ingen testosteron til østrogenomdannelse med dette hormon, hvilket gør vandretention umulig på grund af brug. Hormonet har imidlertid en stærk gestagen -type, som kan gøre gynækomasti til et problem, især hos følsomme individer. I kombination med brugen af ​​et aromatiserende steroid synes dette at øge risikoen. Progesteron har evnen til at stimulere den østrogene mekanisme i brystvævet, hvilket igen kan fremme gynækomasti. For at bekæmpe dette problem har nogle mænd brug for et antiøstrogen.

Når det kommer til Tren-produceret gynækomasti, har der været en fremherskende myte, der har været omkring opslagstavler i årevis. Myte siger ganske enkelt, at det er den mulige prolaktinopbygning forårsaget af Trenbolone, der fører til gynækomasti, men det er simpelthen ikke sandt. William Llewellyn har stort set fjernet denne myte, der viser den iboende forbindelse mellem østrogen og progesteron ubalancer og deres virkninger på brystvæv. I sin Anabolics -serie vil du opdage, at han går i detaljer med at forklare dette problem.

[2] Androgener:

Trenbolone Enanthate er meget androgent, hvilket kan føre til acne, hurtigere hårtab hos dem, der er disponeret for hårtab i mænd og kropshårvækst. De androgene bivirkninger af Trenbolone er imidlertid meget afhængige af genetiske dispositioner. Hvis du ikke er tilbøjelig til skaldethed hos mænd, er det umuligt at miste hår. Hvis du normalt ikke er følsom over for acne, er chancerne for et relateret problem under brug usandsynligt.

Dem, der er følsomme over for de androgene bivirkninger af Trenbolone Enanthate, vil ofte forsøge at bekæmpe dem med en 5-alfa-reduktasehæmmer. Dette er meget almindeligt og er også spild af tid. Sådanne hæmmere, hvor Finasteride er primær, bruges sædvanligvis til at reducere androgeniciteten af ​​et steroid, som sendes videre gennem en reduktion af testosteron til dihydrotestosteron (DHT). Alt dette skyldes, at hormonet metaboliseres af 5-alfa-reduktaseenzym, men Trenbolone metaboliseres ikke af dette enzym. Som et resultat heraf vil brugen af ​​en hvilken som helst relateret hæmmer have meget lille eller ingen effekt på hormonets androgenicitet.

[3] Kardiovaskulær:

De mulige kardiovaskulære bivirkninger af Trenbolone Enanthate er langt de vigtigste. I den nuværende brug er mange ofte meget mere optaget af gynækomasti, men dette er kun et visuelt problem. Kardiovaskulære problemer kan direkte og negativt påvirke dit helbred. Det primære bekymringsområde vil omgive kolesterol. Motion kan øge niveauet af LDL -kolesterol (dårligt kolesterol) og undertrykke / sænke HDL -kolesterolniveauet (godt kolesterol). Denne kolesterolstamme bør ikke være så stærk som mange orale steroider, men potentielt mere alvorlig end de fleste injicerbare steroider.

For at kontrollere dit kolesterol er det nødvendigt at leve en sund livsstil. En sund livsstil bør omfatte en kolesterol-venlig kost, der er lav i mættet fedt og enkle sukkerarter og rig på omega-fedtsyrer. Det anbefales normalt at supplere med store mængder fiskeolier.

Personen bør også sørge for, at han regelmæssigt udfører masser af kardiovaskulær aktivitet, og dette inkluderer vækstperioder uden for sæsonen. Køb ikke ind i tanken om, at cardio skader dine off-season gevinster. Du behøver ikke at implementere konditionstræningsprogrammer i konkurrence-stil i løbet af din lavsæson, men det anbefales at fastsætte et regelmæssigt beløb for dit helbred. Dette vil dog faktisk hjælpe dig med vækst uden for sæsonen. Det vil holde dit stofskifte endnu stærkere, minimere stigningen i fedt uden for sæsonen og føre til en bedre fysik. Hvis du allerede har højt kolesteroltal eller ikke er i stand til at opretholde et sundt kolesteroltal under brug, bør du ikke bruge dette anabolske steroid.

Trenbolone Enanthate kan også have en negativ effekt på blodtrykket. Oddsene er til fordel for de fleste mænd, især da væskeophobning, en primær promotor for forhøjet blodtryk, er umulig med dette steroid. Dog er forhøjet blodtryk muligt, og du bør holde øje med det. De fleste raske voksne mænd vil være lykkelige, hvis de lever en sund livsstil.

[4] Testosteron:

Alle anabolske steroider vil undertrykke naturlig testosteronproduktion; hastigheden af ​​undertryk varierer imidlertid meget fra et steroid til et andet. I tilfælde af Trenbolone Enanthate vil undertrykkelse være dramatisk og upåvirket af genetik. På grund af den høje undertrykkelse opfordres alle mænd, der supplerer med Trenbolone, kraftigt til at inkludere eksogent testosteron i deres plan. Dem, der ikke inkluderer eksogent testosteron, ender i en lav testosterontilstand. Lavt testosteron har mange mulige symptomer. Seksuelt relaterede symptomer er de mest almindelige, såsom erektil dysfunktion og undertrykt libido, men de er langt fra de eneste. Det er faktisk muligt at lide af lavt testosteron uden seksuelt relaterede symptomer, og selvom symptomerne ikke er direkte livstruende, er tilstanden ekstremt usund. Den form for testosteron, du vælger, er vigtig. Det eneste, der betyder noget, er, at du forsyner din krop med dette vigtige hormon.

Når brugen af ​​alle anabolske steroider slutter, begynder den naturlige testosteronproduktion af sig selv. Du vil dog være på et lavt testosteronniveau i et stykke tid. Dette kan begynde at producere symptomer på lavt testosteron, som kan omfatte tab af muskelmasse og styrke. Det er meget let for cortisol at blive dominerende i denne fase. Af denne grund opfordres de fleste mænd til at implementere en PCT (Post Cycle Therapy) plan, hvis de vil være ude af cyklussen i en anstændig tid.

En PCT -plan vil stimulere naturlig testosteronproduktion og i høj grad reducere den samlede restitutionstid. Der er dog ingen PCT -plan på jorden, der får dig tilbage til det normale på egen hånd, det vil stadig tage tid. En sådan plan vil imidlertid sikre, at du har nok testosteron til korrekt kropsfunktion, mens dine niveauer fortsætter med at stige naturligt.

Vigtige bemærkninger om naturlig testosteron opsving; naturlig bedring forudsætter, at der ikke var nogen tidligere testosterontilstand. Det antager også, at der ikke er sket alvorlig skade på Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) på grund af forkert brug af anabolske steroider.

[5] Levertoksicitet:

Trenbolone Enanthate er ikke, hvad vi traditionelt ville betragte som et hepatotoksisk anabolsk steroid. Det ser imidlertid ud til, at der er en toksicitet forbundet med ekstremt høje doser, men sådanne doser er ekstremt høje og langt ud over, hvad selv de fleste hardcore bodybuildere ville prøve. Den gennemsnitlige Trenbolone -bruger bør ikke opleve leverstress eller skader.

[6] Svar:

Der er fire mulige bivirkninger af Trenbolone Enanthate, der er 100% baseret på individuelt svar og emnet for mange myter omkring hormonet. Virkningerne er blevet et sådant diskussionsemne på mange opslagstavler, at nogle mener, at hvis du ikke oplever dem, er din Tren måske ikke god. Dette er ikke kun latterligt, men det er en skør idé. Vellykket brug af anabolske steroider betyder ikke kun fremskridt, men fremskridt uden bivirkninger eller problemer. Der vil dog være responsbaserede bivirkninger af Trenbolone Enanthate, der forhindrer nogle mænd i at kunne bruge dette hormon.

I nogle tilfælde kan sænkning af dosen løse problemet, men mange syge vil opleve, at sådanne effekter opstår selv i lave doser. Reaktionseffekter omfatter angst, søvnløshed, nattesved og hurtig puls. De kan også være så stærke, at de bliver uudholdelige. Hvis en lav dosis Tren forårsager sådanne virkninger hos dig, er hormonet sandsynligvis ikke noget for dig. Hvis sådanne effekter opstår, er den bedste måde at stoppe brugen og prøve igen senere med en lavere dosis. Hvis der stadig opstår problemer, er dette hormon på ingen måde noget for dig. Det kan virke uretfærdigt, men det er livet. Alle har forskellige reaktioner på forskellige hormoner, medicin og endda mad.

På grund af de mulige bivirkninger af Trenbolone anbefales Trenbolone Enanthate ikke for første gang. Din første gang med hormonet bør altid være trenbolonacetat, som de fleste mennesker stadig foretrækker. Men hvis du vælger Enanthate -versionen for første gang, støder på problemer og afbryder brugen, skal du stadig vente hver tredje uge eller mere, før effekterne spredes. Hvis du vælger Acetate -versionen og har problemer, kan du stoppe med at bruge dem og se dem falme om et par dage.

Trenbolone Enanthate Administration:
Trenbolone Enanthate tages normalt bedst i to lige doser om ugen for en enkelt total ugentlig dosis. Almindelige doser af Trenbolone Enanthate vil være i området 200-400 mg pr. Uge, hvilket svarer til to injektioner om ugen på 100-200 mg pr. Injektion. Dette vil give bemærkelsesværdige resultater hos de fleste mennesker. Kan der bruges mere? Selvfølgelig, hvis du er en god respondent, kan mere overvejes, men hver stigning øger risikoen for brug. Doser, der kommer tæt på eller endda overstiger 800 mg om ugen, er ikke ualmindelige, især i bodybuilding -kredse, og fordelene kan være ugyldige, men husk på de positive negative virkninger og hold altid øje med dit helbred.

Når det kommer til stabling, stabler Trenbolone Enanthate godt sammen med alle anabolske steroider. Det er ikke kun alsidigt baseret på brugsperioder, men egentlig alle aspekter af anabolske steroider. I lavsæsonen vil mange finde et bundt Tren og testosteron til at være meget gavnligt med den mulige tilføjelse af Anadrol eller Dianabol.

Mange mennesker kan også opleve, at brugen af ​​Nandrolone i en overlappende plan med deres Tren er meget gavnlig, men sådan brug anbefales normalt kun til avancerede langsigtede cyklusser. Under skæringsfasen kan Tren og testosteron igen være gavnligt. Testosterondoser er ofte lavere i denne brugsperiode, men ikke altid. Det kredser virkelig om den overordnede plan og kost. Andre velkomsttilskud kan være Masteron, Winstrol, Anavar og Primobolan Depot.

Tilgængelighed af Trenbolone Enanthate:
Tren E Trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml er ikke så almindeligt tilgængelig som Trenbolone Acetate. Mange leverandører har ikke Enanthate -versionen, mens næsten alle har Acetate -versionen. Mange er også begyndt at bære deres egne Hexahydrobenzyl carbonat -versioner, men har muligvis stadig ikke Enanthate -versionen. Du bør ikke have meget svært ved at finde denne version, hvis du vil have den, men husk også på, at den originale britiske Dragon -version ikke længere eksisterer, da virksomheden har været i drift i lang tid. Der er flere nye laboratorier med det gamle britiske Dragon -navn, men de er ikke den originale britiske drage. Interessant nok producerer Diamond Pharmaceuticals nu Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml med det gamle britiske Dragon Trenabol navn.

Sammen med at være lidt mindre almindelig end Trenbolone Acetate, er Tren E trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml normalt lidt dyrere end Acetat-versionen, men generelt billigere end Parabolan-lignende blandinger. Anyway, det burde være ganske overkommeligt. Da det kun er tilgængeligt via underjordiske laboratorier, er det vigtigt, at du undersøger leverandøren og det pågældende mærke nøje, før du foretager et køb. Der er nogle fantastiske underjordiske laboratorier derude, men de er langt overgået af skraldespand.

Køb Trenbolone Enanthate Online – Advarsel:
Hvis du beslutter dig for at købe Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml online, vil du opdage, at det er et meget let køb at foretage.

Du vil også opdage, at det er den eneste måde, de fleste af jer vil være i stand til at få det til at ske. De fleste lokale fitnessudbydere bærer det ikke. Nogle gør, men de fleste kun Acetate -versionen og kan ikke konkurrere med de store internetbaserede udbydere. Hvis de bærer Enanthate -versionen, vil en gym -leverandørpris næsten altid være betydeligt højere end en online forsyningsbutik. De fleste fitnessudbydere køber simpelthen deres produkter fra store onlineudbydere til at begynde med.

Selvom du nemt og billigt kan købe Tren E trenbolon enanthate 200 mg ml 10 ml online, er der risici forbundet med købet. Du risikerer altid at blive snydt for dine penge, købe et overdoseret eller mærket produkt eller værre et, der er fuld af bakterier. Igen gør dette laboratorie- og leverandørforskning absolut nødvendig, og sådan forskning bør gå ud over bare at spørge forskellige medlemmer af opslagstavler. Det er ikke nok. Så er der den store risiko for lovlighed. I USA er anabolske androgene steroider klassificeret som skema III-kontrollerede stoffer af Steroid Control Act fra 1990. Handlingen ville blive forbedret år senere af Steroid Control Act fra 2004. På grund af denne lovgivning kan du kun købe og besidde anabolske steroider i USA efter recept. Receptet skal også gives på grundlag af medicinske behov og ikke kun medicinske behov, men behov, der anses for berettigede af den amerikanske regering, ikke din læge. Dem, der overtræder denne lov, pålægges store bøder, og mulig fængsel og fængsel er på ingen måde en sjælden straf.

Amerikanske steroidlove er så strenge som de kan være, og mens mange lande deler lignende love, er mange meget mere forsigtige. Af denne grund er det vigtigt, at du forstår loven, som den gælder, hvor du bor, før du foretager nogen form for steroidkøb. Men du vil også opdage, at de fleste lande ikke er glade for at købe steroider online, selvom de har overordnede forsigtige love om emnet. Af den grund opfordres du til at besøge sponsorerne her på Steroid.com, hvis du leder efter anabolika af høj kvalitet. Sponsorerne her på Steroid.com kan tilbyde høj kvalitet anabolske uden recept til en overkommelig pris. Endnu vigtigere er, at de kan gøre det lovligt. Du vil ikke have nogen juridisk risiko.

Trenbolone Enanthate anmeldelser:

Tren E trenbolon enanthate 200 mg 10 ml er en af ​​de største anabolske steroider nogensinde. Der er faktisk kun to anabolske steroider, som vi ville placere over det, Trenbolonacetat og Parabolan. Trenbolonacetat er kongen af ​​Tren -hormoner. Det er lettere at opretholde høje og stabile blodniveauer med denne version, er mere overkommelig og høj forsyning. Parabolan, mens den meget ligner Enanthate -versionen, bæres af flere meget velrenommerede UGL’er rundt om i verden og har ofte et navn, der ligner Parabolan eller Tren Hex. Enanthate -versionen, mens et stort steroid også fremstilles af nogle af de værste laboratorier på jorden, hvilket gør et dårligt køb til en større risiko.

Det er ligegyldigt, om du bulk eller skærer, Tren E trenbolone enanthate 200 mg ml 10 ml er perfekt til begge faser. Estrera påvirker ikke, når du skal bruge en bestemt version af et steroid; det er bare endnu en myte, der opbevares af mange opslagstavler. Hvis du finder en kvalitetsleverandør, som du ved, du kan stole på, og som du vil prøve dette steroid, mens vi ikke kan tilskynde til ulovlig brug af hormonet, for eksempel til dem, der bor i USA, hvis du er under lovens sikkerhed du vil ikke blive skuffet over dette steroid.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tren E Trenbolone Enanthate 200 mg Ml 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *