Testosteron undekanoat 50 mg 100 lock

1560,00 kr.

hvad er testosteronundecanoat 50 mg 100 caps? Undestor er testosteron med undecanoatester fastgjort og produceret i oral form. Det repræsenterer det første rigtige forsøg på at skabe et oralt testosteron og derefter methyltestosteron. Jeg kan kun antage, at de ansvarlige forskere for dette ønskede at skabe et levedygtigt alternativ til både injicerbart testosteron (hvilket i

SKU: ZOHRm1wu70 Category:

Description

hvad er testosteronundecanoat 50 mg 100 caps?

Undestor er testosteron med undecanoatester fastgjort og produceret i oral form. Det repræsenterer det første rigtige forsøg på at skabe et oralt testosteron og derefter methyltestosteron. Jeg kan kun antage, at de ansvarlige forskere for dette ønskede at skabe et levedygtigt alternativ til både injicerbart testosteron (hvilket i det mindste er ubelejligt for hormonbehandling), såvel som andre orale former for testosteron (som traditionelt har været meget hårde for leveren ). Hvad de fandt på har vist sig at være et meget ulige steroid på mange måder.

For at skabe Andriol skal de involverede forskere finde en løsning på de problemer, methyltestosteron står over for, nemlig det faktum, at det er hårdt for leveren og skal tages i meget høje doser for at give anstændige resultater. Hvad de gjorde var at putte 40 mg testosteronundecanoat i oliesyre (en olie) og indkapsle det. Nu bruger de ricinusolie og propylenglycollaurat i stedet for oliesyre, men det øger kun holdbarheden og gør ikke andet. For nogle af de håbefulde kemikere, der læser dette, stiller du måske dig selv det indlysende spørgsmål. Og svaret er ja, du kan tage næsten ethvert esterificeret lægemiddel (såsom Nandrolone Decanoate) og opløse det i ricinusolie og propelyne glycol laurat og oprette dine egne “Deca Caps” eller hvad som helst. Problemet er, at du skal være i stand til at lave forseglede gelkapsler, ikke bare de typiske 2-delte kapsler, som de fleste smider steroidpulver i. Alligevel taber jeg; lad os vende tilbage til Undestor. Når du har lagt noget testosteronundecanoat i ricinusolie og propelynglycollaurat, har du en testosteron, der er meget fedtopløselig på grund af den (meget store) undecanoatester, der er knyttet til den og kan absorberes gennem tyndtarmen via lymfesystemet . Hvad dette betyder er, at det undgår den “første passage” gennem leveren, en proces, der kan ødelægge meget af det aktive steroid og lægge unødig mængde stress på leveren. Det viste også en hurtig absorption og omsætning i en undersøgelse (11), hvilket kan skyldes dens evne til ikke at forårsage uønskede bivirkninger. Det er ikke dårligt for dit blodtryk (13) og har heller ingen negative virkninger på prostata og kan endda forbedre blodtrykket (12)! Undestor er således bemærkelsesværdigt mild i alle bivirkninger, især dem, der er relateret til levertoksicitet og østrogene aspekter.

Undestor til kvinder

I denne undersøgelse, udført med kvinder, viste den heller ingen evne til at sænke LH og FSH (henholdsvis leuteniserende hormon og follikelstimulerende hormon), som er de hormoner, der fortæller din krop at lave mere testosteron (11). Jeg tvivler på, at Undestor korrekt kan betragtes som giftig for leveren eller for skadelig for din HPTA (Hypothalamic-hypofyse-testikelakse, som blandt andet styrer din krops produktion af testosteron). ved en rimelig (eller endda overdreven) dosis. Faktisk bemærkede en undersøgelse slet ingen bivirkninger eller virkninger ved brug af Undestor (10). Hvad angår din lipidprofil og kolesterol, har det endda vist sig at have positive virkninger på dem (14)!

Så at lægge nogle testosteronundecanoat 50 mg 100 caps er, hvad forskerne på Organon har gjort med deres Undestor -produkt, og det ser godt ud indtil videre, ikke? Det aktive steroid går helt uden for din lever og beskadiger eller beskadiger derfor ikke din lever og får en masse testosteron i kroppen. Godt! Men hvad sker der nu? Efter at lymfesystemet har cirkuleret testosteronundecanoatet i kroppen, begynder undecanoatesteren at blive fjernet. Dette ville efterlade dig med (cirka) 25 mg testosteron i blodbanen, da decanoatesteren fylder meget “og” hætten kun indeholder i alt 40 mg testosteronundecanoat (ca. 15 mg er ester). Slutresultatet af Undestor ville meget lig slutresultatet ved at injicere næsten alle former for testosteron (4), når din krop fjerner esteren. Men husk, du ville aldrig injicere 25 mg testosteronsuspension og kalde det en dag, men det er præcis, hvad du gør, når du bare tager en Andriol -hætte.

Så nu har du 25 mg testosteron, der flyder rundt i din krop. Det er ikke meget, så hvis du realistisk overvejer at bruge dette produkt, skal du tage mange hætter af dette. Og det er et af de første problemer, vi støder på med dette lægemiddel. Du ser, indgivelsesvejen for dette lægemiddel giver os et godt lever-sikkert produkt, men dette vil nå dit testosteronniveau inden for cirka 2 timer efter administration og vil kun forblive (i det mindste lidt) forhøjet i ti timer. (1). Ideelt set ville du tage en kapsel hver anden time, hvilket mildest talt er akavet. Lad os være generøse og sige, at du simpelthen kan tage en hver fjerde time.

Problem løst? Ikke rigtigt, for skulle tage mindst 2 hætter for hver dosis, hvis vi vil se nogen form for anabolske virkninger, og hvis vi skulle tage det hver 4. time (forudsat at de var vågne i 16 timer hver dag), så er det var godt at tage omkring 8 caps om dagen. Nu har vi flyttet problemet fra den indsats, der kræves for at gøre et effektivt fabrikat til et problem med økonomi.

Omkostninger ved køb af testosteron undecanoate 50 mg 100 caps

Problemet med typen af ​​dosis vil koste at købe andriol. Undestor er ret dyrt at indtage i mængden af ​​8 kapsler om dagen, og jeg har aldrig set det lavet af nogen undtagen Organon & hvilket betyder, at vi ikke finder det på nogen UnderGround Labs produktliste. Og det betyder, at vi skal betale den pris, Organon beder om … og de spørger meget. Du kan nemt cykle med flere meget anabolske forbindelser til prisen på en cykel af bare Undestor.

Så det er vores største hindring, omkostningerne ved at tage testosteron undecanoate 50 mg 100 caps i hvad der ville være en effektiv dosis er uoverkommelige for de fleste mennesker. En undersøgelse bemærkede, at Undestor-terapi i forhold til traditionelle testosteroninjektioner er cirka 7-8 gange dyrere (5).

testosteron undecanoate 50 mg 100 caps Bivirkninger

Omkostninger, der ikke modstår, lad os se, hvilken slags Undestor -bivirkninger vi kan forvente (ud over den kataboliske effekt, det vil have på din tegnebog). Selvom det har et ry for at være meget mildt, kan du stadig se nogle resultater fra Undestor. En undersøgelse, der brugte en meget lav dosis på teenagedrenge, viste stadig en rimelig gevinst i fedtfri masse (3), selvom drengene ikke dyrkede motion. Og i en anden undersøgelse, der fokuserede på ældre, forbedrede det deres livskvalitet betydeligt (som androgener ofte gør) (6) og havde også positive virkninger på erektil dysfunktion (7) (igen, dette er typisk for androgener). Dette er virkelig lovende, men i en verden, hvor det første gang faktisk er det

kan endda være et nyttigt supplement med Viagra til dette formål (8). Men i en verden, hvor første gang steroidbrugere forventer op til 20 kg pr. Cyklus, ville jeg formode, at mange vil blive skuffede over 5 kg eller en cyklus af Andriol vil producere. Nok, det er et konservativt skøn, men jeg kan ikke være sikker på at forudsige, at der kan forventes meget mere muskler fra Undestor. At tage en stor mængde Undestor er faktisk ret sikkert (undtagen din bankkonto), og der blev endda foretaget en 3-måneders undersøgelse i Korea, hvor en temmelig lille dosis Undestor (160 mg dagligt i 3 uger siden halvdelen af ​​denne dosis for resten af ​​undersøgelsen) resulterede i en meget fin stigning i testosteron. Total serumtestosteron steg fra 2,13 +/- 1,20 ng / ml ved baseline til 6,04 +/- 3,08 ng / ml (p = 0,005) efter 12 uger. Derudover ændrede frit testosteron sig (knap) betydeligt fra 8,60 +/- 2,25 pg / ml til 11,40 +/- 3,81 pg / ml (p = 0,13) (10). Der var imidlertid ingen signifikante ændringer i leverfunktionstest, røde blodlegemer eller lipidprofiler, og der var heller ingen signifikante bivirkninger, der ville have ført til afbrydelse af oral testosteron. Så det er lykkedes forskerne på Organon at lave en behagelig, sikker, moderat effektiv oralt tilgængelig behandling for lave androgenniveauer. Men kan vi (atleter og bodybuildere) også bruge det?

Jeg kan bestemt ikke være sikker på at forudsige mere end et overskud på £ 5 ved brug af Undestor, da dette produkt har en meget mærkelig egenskab, og det er de meget varierende virkninger, det har på testpersoner. I en undersøgelse, jeg læste, modtog fire forsøgspersoner hver Undestor, og den ene havde en enorm stigning i testosteronniveauer op til 60,1 nmol / L, og den anden havde kun 11,5 nmol / L -niveau (5)! De resterende 2 testpersoner faldt mellem disse niveauer. Jeg spekulerer i, at forskellene i forsøgspersonerne hovedsageligt skyldtes variationerne i lymfesystemet.

Men for at gøre problemerne endnu mere inkonsekvente, er der ingen tegn på, at disse abnormiteter ikke ville forekomme hos den samme person, der tog Undestor (dvs. du får en enorm bølge af testosteron den ene dag, og en meget lille den næste dag). Dette kan skyldes variationer i forbindelse med, om dette tages sammen med mad eller ej. Fordi det virker gennem forbindelse med tyndtarmen og lymfesystemet, tager det i høj grad dets biotilgængelighed (9), og dette kan være et “problem løst”, men jeg tøver med at lukke bøgerne om andriolabsorptionsproblemer så hurtigt, for nu, sig bare, at du bruger dine penge meget mere klogt, hvis du tager din andriol til måltider.

På trods af alle dens problemer, hvis jeg havde penge til at køre 10-15 caps Undestor / dag, og hvis jeg ledte efter en selvstændig oral sammensætning til sikkert at køre i en hel cyklus (om måske 12 uger), så må jeg indrømme , Undestor ville være mit # 1 valg.

testosteronundecanoat 50 mg 100 caps og kan tilbyde et alternativ til androgenbehandling hos kvinder. testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler

,

hvad er testosteronundecanoat 50 mg 100 caps?

Undestor er testosteron med undecanoatester fastgjort og produceret i oral form. Det repræsenterer det første rigtige forsøg på at skabe et oralt testosteron og derefter methyltestosteron. Jeg kan kun antage, at de ansvarlige forskere for dette ønskede at skabe et levedygtigt alternativ til både injicerbart testosteron (hvilket i det mindste er ubelejligt for hormonbehandling), såvel som andre orale former for testosteron (som traditionelt har været meget hårde for leveren ). Hvad de fandt på har vist sig at være et meget ulige steroid på mange måder.

For at skabe Andriol skal de involverede forskere finde en løsning på de problemer, methyltestosteron står over for, nemlig det faktum, at det er hårdt for leveren og skal tages i meget høje doser for at give anstændige resultater. Hvad de gjorde var at putte 40 mg testosteronundecanoat i oliesyre (en olie) og indkapsle det. Nu bruger de ricinusolie og propylenglycollaurat i stedet for oliesyre, men det øger kun holdbarheden og gør ikke andet. For nogle af de håbefulde kemikere, der læser dette, stiller du måske dig selv det indlysende spørgsmål. Og svaret er ja, du kan tage næsten ethvert esterificeret lægemiddel (såsom Nandrolone Decanoate) og opløse det i ricinusolie og propelyne glycol laurat og oprette dine egne “Deca Caps” eller hvad som helst. Problemet er, at du skal være i stand til at lave forseglede gelkapsler, ikke bare de typiske 2-delte kapsler, som de fleste smider steroidpulver i. Alligevel taber jeg; lad os vende tilbage til Undestor. Når du har lagt noget testosteronundecanoat i ricinusolie og propelynglycollaurat, har du en testosteron, der er meget fedtopløselig på grund af den (meget store) undecanoatester, der er knyttet til den og kan absorberes gennem tyndtarmen via lymfesystemet . Hvad dette betyder er, at det undgår den “første passage” gennem leveren, en proces, der kan ødelægge meget af det aktive steroid og lægge unødig mængde stress på leveren. Det viste også en hurtig absorption og omsætning i en undersøgelse (11), hvilket kan skyldes dens evne til ikke at forårsage uønskede bivirkninger. Det er ikke dårligt for dit blodtryk (13) og har heller ingen negative virkninger på prostata og kan endda forbedre blodtrykket (12)! Undestor er således bemærkelsesværdigt mild i alle bivirkninger, især dem, der er relateret til levertoksicitet og østrogene aspekter.

Undestor til kvinder

I denne undersøgelse, udført med kvinder, viste den heller ingen evne til at sænke LH og FSH (henholdsvis leuteniserende hormon og follikelstimulerende hormon), som er de hormoner, der fortæller din krop at lave mere testosteron (11). Jeg tvivler på, at Undestor korrekt kan betragtes som giftig for leveren eller for skadelig for din HPTA (Hypothalamic-hypofyse-testikelakse, som blandt andet styrer din krops produktion af testosteron). ved en rimelig (eller endda overdreven) dosis. Faktisk bemærkede en undersøgelse slet ingen bivirkninger eller virkninger ved brug af Undestor (10). Hvad angår din lipidprofil og kolesterol, har det endda vist sig at have positive virkninger på dem (14)!

Så at lægge nogle testosteronundecanoat 50 mg 100 caps er, hvad forskerne på Organon har gjort med deres Undestor -produkt, og det ser godt ud indtil videre, ikke? Det aktive steroid går helt uden for din lever og beskadiger eller beskadiger derfor ikke din lever og får en masse testosteron i kroppen. Godt! Men hvad sker der nu? Efter at lymfesystemet har cirkuleret testosteronundecanoatet i kroppen, begynder undecanoatesteren at blive fjernet. Dette ville efterlade dig med (cirka) 25 mg testosteron i blodbanen, da decanoatesteren fylder meget “og” hætten kun indeholder i alt 40 mg testosteronundecanoat (ca. 15 mg er ester). Slutresultatet af Undestor ville meget lig slutresultatet ved at injicere næsten alle former for testosteron (4), når din krop fjerner esteren. Men husk, du ville aldrig injicere 25 mg testosteronsuspension og kalde det en dag, men det er præcis, hvad du gør, når du bare tager en Andriol -hætte.

Så nu har du 25 mg testosteron, der flyder rundt i din krop. Det er ikke meget, så hvis du realistisk overvejer at bruge dette produkt, skal du tage mange hætter af dette. Og det er et af de første problemer, vi støder på med dette lægemiddel. Du ser, indgivelsesvejen for dette lægemiddel giver os et godt lever-sikkert produkt, men dette vil nå dit testosteronniveau inden for cirka 2 timer efter administration og vil kun forblive (i det mindste lidt) forhøjet i ti timer. (1). Ideelt set ville du tage en kapsel hver anden time, hvilket mildest talt er akavet. Lad os være generøse og sige, at du simpelthen kan tage en hver fjerde time.

Problem løst? Ikke rigtigt, for skulle tage mindst 2 hætter for hver dosis, hvis vi vil se nogen form for anabolske virkninger, og hvis vi skulle tage det hver 4. time (forudsat at de var vågne i 16 timer hver dag), så er det var godt at tage omkring 8 caps om dagen. Nu har vi flyttet problemet fra den indsats, der kræves for at gøre et effektivt fabrikat til et problem med økonomi.

Omkostninger ved køb af testosteron undecanoate 50 mg 100 caps

Problemet med typen af ​​dosis vil koste at købe andriol. Undestor er ret dyrt at indtage i mængden af ​​8 kapsler om dagen, og jeg har aldrig set det lavet af nogen undtagen Organon & hvilket betyder, at vi ikke finder det på nogen UnderGround Labs produktliste. Og det betyder, at vi skal betale den pris, Organon beder om … og de spørger meget. Du kan nemt cykle med flere meget anabolske forbindelser til prisen på en cykel af bare Undestor.

Så det er vores største hindring, omkostningerne ved at tage testosteron undecanoate 50 mg 100 caps i hvad der ville være en effektiv dosis er uoverkommelige for de fleste mennesker. En undersøgelse bemærkede, at Undestor-terapi i forhold til traditionelle testosteroninjektioner er cirka 7-8 gange dyrere (5).

testosteron undecanoate 50 mg 100 caps Bivirkninger

Omkostninger, der ikke modstår, lad os se, hvilken slags Undestor -bivirkninger vi kan forvente (ud over den kataboliske effekt, det vil have på din tegnebog). Selvom det har et ry for at være meget mildt, kan du stadig se nogle resultater fra Undestor. En undersøgelse, der brugte en meget lav dosis på teenagedrenge, viste stadig en rimelig gevinst i fedtfri masse (3), selvom drengene ikke dyrkede motion. Og i en anden undersøgelse, der fokuserede på ældre, forbedrede det deres livskvalitet betydeligt (som androgener ofte gør) (6) og havde også positive virkninger på erektil dysfunktion (7) (igen, dette er typisk for androgener). Dette er virkelig lovende, men i en verden, hvor det første gang faktisk er det

kan endda være et nyttigt supplement med Viagra til dette formål (8). Men i en verden, hvor første gang steroidbrugere forventer op til 20 kg pr. Cyklus, ville jeg formode, at mange vil blive skuffede over 5 kg eller en cyklus af Andriol vil producere. Nok, det er et konservativt skøn, men jeg kan ikke være sikker på at forudsige, at der kan forventes meget mere muskler fra Undestor. At tage en stor mængde Undestor er faktisk ret sikkert (undtagen din bankkonto), og der blev endda foretaget en 3-måneders undersøgelse i Korea, hvor en temmelig lille dosis Undestor (160 mg dagligt i 3 uger siden halvdelen af ​​denne dosis for resten af ​​undersøgelsen) resulterede i en meget fin stigning i testosteron. Total serumtestosteron steg fra 2,13 +/- 1,20 ng / ml ved baseline til 6,04 +/- 3,08 ng / ml (p = 0,005) efter 12 uger. Derudover ændrede frit testosteron sig (knap) betydeligt fra 8,60 +/- 2,25 pg / ml til 11,40 +/- 3,81 pg / ml (p = 0,13) (10). Der var imidlertid ingen signifikante ændringer i leverfunktionstest, røde blodlegemer eller lipidprofiler, og der var heller ingen signifikante bivirkninger, der ville have ført til afbrydelse af oral testosteron. Så det er lykkedes forskerne på Organon at lave en behagelig, sikker, moderat effektiv oralt tilgængelig behandling for lave androgenniveauer. Men kan vi (atleter og bodybuildere) også bruge det?

Jeg kan bestemt ikke være sikker på at forudsige mere end et overskud på £ 5 ved brug af Undestor, da dette produkt har en meget mærkelig egenskab, og det er de meget varierende virkninger, det har på testpersoner. I en undersøgelse, jeg læste, modtog fire forsøgspersoner hver Undestor, og den ene havde en enorm stigning i testosteronniveauer op til 60,1 nmol / L, og den anden havde kun 11,5 nmol / L -niveau (5)! De resterende 2 testpersoner faldt mellem disse niveauer. Jeg spekulerer i, at forskellene i forsøgspersonerne hovedsageligt skyldtes variationerne i lymfesystemet.

Men for at gøre problemerne endnu mere inkonsekvente, er der ingen tegn på, at disse abnormiteter ikke ville forekomme hos den samme person, der tog Undestor (dvs. du får en enorm bølge af testosteron den ene dag, og en meget lille den næste dag). Dette kan skyldes variationer i forbindelse med, om dette tages sammen med mad eller ej. Fordi det virker gennem forbindelse med tyndtarmen og lymfesystemet, tager det i høj grad dets biotilgængelighed (9), og dette kan være et “problem løst”, men jeg tøver med at lukke bøgerne om andriolabsorptionsproblemer så hurtigt, for nu, sig bare, at du bruger dine penge meget mere klogt, hvis du tager din andriol til måltider.

På trods af alle dens problemer, hvis jeg havde penge til at køre 10-15 caps Undestor / dag, og hvis jeg ledte efter en selvstændig oral sammensætning til sikkert at køre i en hel cyklus (om måske 12 uger), så må jeg indrømme , Undestor ville være mit # 1 valg.

testosteronundecanoat 50 mg 100 caps og kan tilbyde et alternativ til androgenbehandling hos kvinder. testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler testosteronundecanoat 50 mg 100 kapsler

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testosteron undekanoat 50 mg 100 lock”

Your email address will not be published. Required fields are marked *