Test E Testosteron Enanthate 250 mg 10 ml

1000,00 kr.

Hvad er Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml? Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml er et injicerbart steroid fremstillet af Geofman, dets aktive stof er Testosterone Enanthate. Testosteron Enanthate er sandsynligvis den mest udbredte form for testosteron af både atleter og bodybuildere. Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml er

SKU: 5AnZa6DVwE Category:

Description

Hvad er Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml?

Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml er et injicerbart steroid fremstillet af Geofman, dets aktive stof er Testosterone Enanthate.
Testosteron Enanthate er sandsynligvis den mest udbredte form for testosteron af både atleter og bodybuildere.
Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml er et oliebaseret injicerbart steroid, som er designet til langsomt at frigive testosteron fra injektionsstedet. Denne levering med langsom frigivelse fører til en stigning i testosteronniveauer, der varer i cirka to uger (det kan endda tage så lang tid som tre uger, før lægemiddelniveauet falder helt). På grund af dets relativt lange aktivitetsniveau er Testosteron Enanthate foretrukket af medicinske erhverv og bruges hovedsageligt til behandling af tilfælde af hypogonadisme og lignende lidelser, hvor lave androgenniveauer er forkerte. Som med alle testosteronprodukter har den stærke anabolske og androgene aktiviteter. Fordele i styrke og muskelmasse er bemærkelsesværdige sammen med en stigning i libido. Det er også blevet bemærket, at en lindring af senesmerter og en stigning i udholdenhed er direkte virkninger af Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml administration Dette skyldes sandsynligvis øget væskeophobning i kombination med en stigning i røde blodlegemer – hvilket fører til større iltoptagelse i blodet.
Testosteron er et stærkt anabolsk og androgent hormon, det har en anabolsk (muskelopbygning) samt en anabolsk vurdering på 100 hver. Testosteron Enanthate 250 udøver de fleste af dets virkninger ved at fremme øget nitrogenophobning i musklen. Testosteron Enanthate 250 er også kendt for at øge niveauerne af vækstfaktoren IGF-1 i både muskelvæv og lever. Dette steroid øger også aktiviteten af ​​satellitceller, som er celler, der spiller en aktiv rolle i reparation af træningsskadede muskler. Testosteron Enanthate 250 udøver disse virkninger hovedsageligt gennem genomiske mekanismer, hvilket betyder, at det binder sig til androgenreceptoren (AR) og dermed starter gentranskription. Denne stimulering af AR fremmer forskellige af de AR-afhængige mekanismer for både muskelvækst og fedttab samt reducerer katabolske glukokortikoidhormoner og øger produktionen af ​​røde blodlegemer.

HVORDAN VIRKER DET?

Ugentlige totaler på 250-1000 mg om ugen bruges ofte, og nogle gange mere til den meget avancerede atlet.

På grund af den relativt lange halveringstid af Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml (4-5 dage) administreres injektioner normalt to gange om ugen. Dette gør det muligt at opretholde stabile blodniveauer. Når niveauet af steroider falder, foretages en ny injektion, der holder alt nogenlunde jævnt. Dette er i modsætning til Sustanon, som kræver hyppigere injektioner for den samme effekt. For en første cyklus ville 500 mg Testosterone Enanthate 250 alene, skudt to gange om ugen (f.eks. Mandag og torsdag) i 10 uger sammen med standard post-cyklus terapi være meget tilstrækkelig til gode gevinster.
Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml barer, som den bedste tilgængelige massebygger, praktisk talt alt og kan også bruges alene med store succesniveauer. På grund af den længere halveringstid af Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml, kan en dosis på 500 mg om ugen bruges til første gangs brugere i en periode på 10 uger med meget gode resultater. Stacking orale steroider i løbet af en første cyklus betragtes generelt som uoverkommelig, da det er umuligt at måle kroppens reaktion på de enkelte anvendte steroider og afgøre, hvilke der forårsager hvilke bivirkninger. For den mere avancerede atlet er doser på 500 – 1000 mg Testosterone Enanthate 250 også fremragende til at skabe klare resultater inden for en periode på ti uger. Mere avancerede atleter vil ofte stable Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml med Dianabol, Deca Durabolin, Primobolan eller Equipose for at skabe en kraftfuld massebygningsstabel.
Alle testosteroner aromatiserer, og enanthate er ingen undtagelse. Steroidbrugeren bør kende anti-østrogenforbindelser som Nolvadex og Clomid og holde dem tilgængelige under cyklussen, hvis der opstår symptomer på gyno. Stigninger i vand- og fedtvægt bør forventes, og mulighederne med gyno er altid derude, når du bruger Testosterone Enanthate 250.
Standard post-cyklus terapi bestående af enten Nolvadex eller Clomid bør gives efter cyklussen er slut.

BIVIRKNINGER:

Bivirkninger som f.eks. Væskeophobning opstår normalt ved brug af Test E testosteron enanthate 250 mg 10 ml. Gyno, øget hårvækst, ryg acne, øget blodtryk og aggression, både i fitnesscentret og udenfor, er mulige, når du bruger dette steroid. Leveren er vant til at behandle testosteron, så levertoksicitet er normalt ikke et problem undtagen ved ekstremt høje doser.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test E Testosteron Enanthate 250 mg 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *