Test C Testosteron Cypionate 250 mg 10 ml

1000,00 kr.

Hvad er Test C Testosteron Cypionate 250 mg 10 ml? Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml injektion, USP til intramuskulær injektion, indeholder Testosteron Cypionate, USP, som er den olieopløselige 17 (beta) cyclopentylpropionatester af det androgene hormon testosteron. Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml, USP er et hvidt eller cremet hvidt krystallinsk

SKU: kUrc0MJy2I Category:

Description

Hvad er Test C Testosteron Cypionate 250 mg 10 ml?

Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml injektion, USP til intramuskulær injektion, indeholder Testosteron Cypionate, USP, som er den olieopløselige 17 (beta) cyclopentylpropionatester af det androgene hormon testosteron.

Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml, USP er et hvidt eller cremet hvidt krystallinsk pulver, lugtfrit eller næsten så og stabilt i luften. Det er uopløseligt i vand, frit opløseligt i alkohol, chloroform, dioxan, ether og opløseligt i vegetabilske olier.

Det kemiske navn for test C testosteron cypionat 250 mg / ml 10 ml, USP er androst-4-en-3-on, 17- (3-cyclopentyl-1-oxopropoxy)-, (17p)-. Dens molekylformel er C27H40O3 og dens molekylvægt er 412,61.

Testosteron Cypionate Injection, USP fås i en styrke, 200 mg / ml Testosterone Cypionate, USP.

Hver ml af 200 mg / ml opløsningen indeholder: Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml, USP 200 mg. Indeholder også benzylbenzoat, USP 0,2 ml med benzylalkohol, USP tilsat som konserveringsmiddel, 9,86 mg i bomuldsfrøolie, USP q.s.

Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml – Klinisk farmakologi
Endogene androgener er ansvarlige for den normale vækst og udvikling af de mandlige kønsorganer og for at opretholde sekundære seksuelle egenskaber. Disse effekter omfatter vækst og modning af prostata, sædblærer, penis og pung; udvikling af mandlig hårfordeling, såsom skæg, køn, bryst og aksillærhår; strubehovedforstørrelse, tykkelse af tyktarmen og ændringer i kroppens muskler og fedtfordeling. Lægemidler i denne klasse forårsager også tilbageholdelse af nitrogen, natrium, kalium og fosfor og reduceret udskillelse af calcium i urinen. Androgener er blevet rapporteret at øge proteinanabolisme og reducere proteinkatabolisme. Nitrogenbalancen forbedres kun, når der er nok kalorier og protein.

Androgener er ansvarlige for vækstudbruddet i ungdomsårene og for den mulige afslutning af lineær vækst forårsaget af sammensmeltning af de epifysiske vækstcentre. Hos børn fremskynder eksogene androgener lineære vækstrater, men kan forårsage uforholdsmæssigt store fremskridt i knoglemodning. Anvendelse i lange perioder kan føre til fusion af de epifysiske vækstcentre og afslutning af vækstprocessen. Androgener er blevet rapporteret at stimulere produktionen af ​​røde blodlegemer ved at forbedre produktionen af ​​erytropoietisk stimuleringsfaktor.

Der er ingen signifikante beviser for, at androgener er effektive ved brud, kirurgi, rekonvalescens og funktionel blødning i livmoderen.

farmakokinetik
Testosteronestere er mindre polare end frit testosteron. Testosteronestere i olie injiceret intramuskulært absorberes langsomt fra lipidfasen; testosteron cypionat kan derfor gives med to til fire ugers mellemrum.

Plasma-testosteron er 98 procent bundet til et specifikt testosteron-østradiol-bindende globulin, og cirka 2 procent er gratis. Generelt vil mængden af ​​dette kønshormonbindende globulin i plasma bestemme fordelingen af ​​testosteron mellem frie og bundne former, og den frie testosteronkoncentration vil bestemme dets halveringstid.

Omkring 90 procent af en dosis testosteron udskilles i urinen som glucuronsyre og svovlsyre -konjugater af testosteron og dets metabolitter; omkring 6 procent af en dosis udskilles i fæces, hovedsagelig i ukonjugeret form. Inaktivering af testosteron forekommer hovedsageligt i leveren. Testosteron metaboliseres til forskellige 17-keto-steroider på to forskellige måder.

Halveringstiden for test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml ved injektion intramuskulært er cirka otte dage.

I mange væv synes testosteronaktivitet at skyldes en reduktion til dihydrotestosteron, som binder sig til cytosoliske receptorproteiner. Steroidreceptorkomplekset transporteres til kernen, hvor det initierer transkriptionelle hændelser og celleforandringer relateret til androgen aktivitet.
Indikationer og brug til test C testosteron cypionat 200 mg 10 ml
Test C testosteron cypionat 200 mg 10 ml injektion, USP er indiceret til erstatningsterapi hos hannen under tilstande forbundet med symptomer på mangel eller fravær af endogent testosteron.

Primær hypogonadisme (medfødt eller erhvervet) – Testikelfejl på grund af kryptorchidisme, bilateral torsion, orchitis, forsvindende testis syndrom; eller orkidektomi.

2. Hypogonadotrop hypogonadisme (medfødt eller erhvervet): gonadotropin eller luteiniserende hormonfrigivende hormon (LHRH) -mangel eller hypofyse-hypothalamisk skade fra tumorer, traumer eller stråling.

Sikkerheden og effekten af ​​test C testosteron cypionat 200 mg 10 ml hos mænd med “aldersrelateret hypogonadisme” (også kendt som “sen debut hypogonadisme”) er ikke blevet fastslået.

Imod
Kendt overfølsomhed over for lægemidlet

Hanner med brystkræft

Mænd med kendt eller mistænkt karcinom i prostata

Kvinder, der er eller kan blive gravide

Patienter med alvorlig hjerte-, lever- eller nyresygdom

advarsler
Hypercalcæmi kan forekomme hos immobiliserede patienter. Hvis dette sker, skal medicinen seponeres.

Langvarig brug af høje doser androgener (hovedsageligt 17-α-alkyl-androgener) har været forbundet med udviklingen af ​​leveradenom, hepatocellulært karcinom og pelios hepatis-alle potentielt livstruende komplikationer.

Geriatriske patienter behandlet med androgener kan have en øget risiko for at udvikle prostata hypertrofi og prostatakræft, selvom der ikke er noget afgørende bevis for dette koncept.

Det er blevet rapporteret efter markedsføring med venøse tromboemboliske hændelser, herunder dyb venetrombose (DVT) og lungeemboli (PE), hos patienter, der bruger testosteronprodukter, såsom Testosteron Cypionate. Evaluer patienter, der rapporterer symptomer på smerter, ødem, feber og erytem i underekstremiteterne for DVT og dem, der har akut åndenød for PE. Hvis der er mistanke om en venøs tromboembolisk hændelse, skal behandlingen afbrydes med test C testosteron cypionat 200 mg 10 ml og starte passende behandling og håndtering.

Langsigtede kliniske sikkerhedsundersøgelser er ikke blevet udført for at evaluere de kardiovaskulære resultater af testosteronerstatningsterapi hos mænd. Hidtil har epidemiologiske og randomiserede kontrollerede forsøg været entydige til at bestemme risikoen for alvorlige kardiovaskulære bivirkninger (MACE), såsom ikke-dødeligt myokardieinfarkt, ikke-fatal slagtilfælde og hjertedød, ved hjælp af testosteron sammenlignet med ikke-dødeligt myokardieinfarkt. -brug. Nogle undersøgelser, men ikke alle, har rapporteret en øget risiko for MACE forbundet med brug af testosteronerstatningsterapi hos mænd. Patienter bør informeres om denne potentielle risiko, når de beslutter, om de skal bruge eller fortsætte med at bruge Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml.

Testosteron er blevet misbrugt, normalt i doser højere end anbefalet til den godkendte indikation og i kombination med andre anabolske steroider. Denne type testosteronmisbrug kan føre til alvorlige kardiovaskulære og psykiatriske bivirkninger [se stofmisbrug og afhængighed].

Hvis der er mistanke om misbrug af testosteron, skal du kontrollere serumtestosteronkoncentrationer for at sikre, at de ligger inden for det terapeutiske område. Rådgivning af patienter vedrørende alvorlige bivirkninger forbundet med testosteron og anabolske steroider. Overvej omvendt muligheden for testosteron og anabolske steroidmisbrug hos patienter, der har alvorlige hjerte- eller psykiatriske bivirkninger.

Ødem, med eller uden hjertesvigt, kan være en alvorlig komplikation hos patienter med en historie med hjerte-, nyre- eller leversygdom.

Gynækomasti kan udvikle sig og fortsætter undertiden hos patienter, der behandles for hypogonadisme.

Konserveringsmidlet benzylalkohol har været forbundet med alvorlige bivirkninger, herunder “gnidesyndrom” og død hos børn. Selvom normale terapeutiske doser af dette produkt normalt leverer mængder benzylalkohol, der er signifikant lavere end dem, der er rapporteret i forbindelse med “gispende syndrom”, er den mindste mængde benzylalkohol, ved hvilken toksicitet kan forekomme, ikke kendt. Risikoen for benzylalkoholtoksicitet afhænger af den indgivne mængde og leverens evne til at afgifte kemikaliet. For tidligt fødte og lavfødte babyer kan være mere tilbøjelige til at udvikle toksicitet.

Androgenbehandling bør bruges med forsigtighed hos raske mænd med forsinket pubertet. Virkningen på knoglemodning bør overvåges ved at vurdere knoglealderen på håndleddet og hånden hvert halve år. Hos børn kan androgenterapi fremskynde knoglemodning uden at give kompenserende forbedring i lineær vækst. Denne negative effekt kan føre til kompromitteret voksenstatus. Jo yngre barnet er, desto større er risikoen for at gå på kompromis med den endelige modne højde.

Dette stof har ikke vist sig at være sikkert og effektivt til at forbedre atletisk præstation. På grund af den potentielle risiko for alvorlige sundhedsskadelige virkninger bør denne medicin ikke bruges til et sådant formål.

forholdsregler
Generel
Patienter med godartet prostatahypertrofi kan udvikle akut urethral obstruktion. Priapisme eller overdreven seksuel stimulation kan udvikle sig. Oligospermi kan forekomme efter langvarig administration eller overdosis. Hvis nogen af ​​disse virkninger opstår, skal androgen stoppes, og hvis det genstartes, bør der anvendes en lavere dosis.

Test C testosteron cypionat 250 mg 10 ml bør ikke bruges i flæng med testosteronpropionat på grund af forskelle i virkningens varighed.

Test C testosteron cypionat 250 mg / ml 10 ml er ikke til intravenøs brug.

Information til patienter
Patienterne skal instrueres i at rapportere noget af følgende: kvalme, opkastning, ændringer i hudfarve, hævelse af anklen, for hyppige eller vedvarende erektioner i penis.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test C Testosteron Cypionate 250 mg 10 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *