Rohypnol 2 mg

1750,00 kr.7500,00 kr.

Rohypnol 2 mg er et beroligende middel cirka ti gange mere potent end Valium. Lægemidlet fås som en hvid eller olivengrøn pille og sælges normalt i producentens bobleplast. Brugere knuser pillerne og spinder pulveret, drysser det på marihuana og ryger det, opløser det i en drink eller injicerer det. Rohypnol 2 mg EFFEKTER Rohypnol 2

SKU: XSiPYdOHZF Category:

Description

Rohypnol 2 mg er et beroligende middel cirka ti gange mere potent end Valium. Lægemidlet fås som en hvid eller olivengrøn pille og sælges normalt i producentens bobleplast. Brugere knuser pillerne og spinder pulveret, drysser det på marihuana og ryger det, opløser det i en drink eller injicerer det.

Rohypnol 2 mg EFFEKTER
Rohypnol 2 mg er blevet brugt til at begå seksuelt misbrug, fordi det gør offeret ude af stand til at modstå, hvilket giver det ry for et “date-voldtægt” stof.

Rohypnol 2 mg brugere beskriver normalt dets virkninger som “lammende”. Virkningerne starter tyve til tredive minutter efter at have taget medicinen, toppede inden for to timer og kan vare i otte eller endda tolv timer. En person kan være så ude af stand (som ikke kan handle), at de falder sammen. De ligger på gulvet, øjnene åbner, kan observere begivenheder, men helt ude af stand til at bevæge sig. Bagefter forringes hukommelsen, og de kan ikke huske noget af det, der skete.

Personen oplever tab af muskelkontrol, forvirring, døsighed og hukommelsestab.

Additional information

Variants

100-tabletter, 200-tabletter, 500-tabletter, 1000-tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rohypnol 2 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *