Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY

8810,38 kr.123345,25 kr.

Hvad er rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLE ?? Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY forbedrer vævsvækst ved at stimulere proteindannelse. Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY reducerer kropsfedt. Mænd ændrede ikke deres personlige vaner med at spise, ryge eller dyrke motion, men med forbruget af HGH tabte de i gennemsnit 14%

SKU: lV5tc0qZ7z Category:

Description

Hvad er rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLE ??

Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY forbedrer vævsvækst ved at stimulere proteindannelse. Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY reducerer kropsfedt. Mænd ændrede ikke deres personlige vaner med at spise, ryge eller dyrke motion, men med forbruget af HGH tabte de i gennemsnit 14% af deres kropsfedt, mens de i gennemsnit fik 8,8% magert muskelmasse. Deres hud blev fastere, og de oplevede en lokal stigning i knogletæthed. Overalt syntes HgH at vende virkningerne af aldring med 10-20 år. HGH ordineres og administreres af en læge i form af injektioner. Men en receptfri formular er også tilgængelig via skranke og via postordre.

Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY er et humant væksthormon, et naturligt hormon, der produceres i hypofysen i hjernen. HGH betragtes som det “vigtigste” hormon, fordi det styrer så mange funktioner. Det er ansvarligt for ungdom, vitalitet, energi og alle de sundhedsmæssige fordele, som vi forbinder med unge. Dr. Daniel Rudmans undersøgelse i New England Journal Of Medicine demonstrerede den bemærkelsesværdige evne til at vende ældningens virkninger på menneskekroppen ved brug af HGH – Human Growth Hormone! Dels på grund af hans indsats har Dr. Rudmans undersøgelse af virkningerne af HGH på fede mænd mellem 61 og 80 år.

Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY fremmer vækst hos børn og spiller en vigtig rolle i voksenmetabolisme. Kroppen udskiller hormonet i faldende mængder gennem vores liv. Mængden af ​​hormon i kroppen kan måles med niveauer af IGF-1 (insulinvækstfaktor). Væksthormon har en dybtgående effekt på alle kroppens celler mere end noget andet hormon, fordi det er cellegeneratoren.

Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY er “mesterhormonet”, der styrer mange organer og kropsfunktioner og er direkte ansvarlig for at stimulere vævsreparation, celleudskiftning, hjernefunktioner og enzymfunktion! Det er det humane væksthormon, der vokser celler, knogler, muskler og organer, og det er det faldende niveau af humant væksthormon efter en alder af 30 år.

Additional information

Variants

1-laada, 2-laada, 5-laada, 10-laada, 25-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rekombinant humant væksthormon 12 mg 36IU ALLEY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *