Proviron Schering 25 mg

3000,00 kr.

Hvad er Proviron Schering 25 mg? Proviron Schering 25 mg er mærket Schering for det orale androgencholesterolon (1 methyldihydrotestosteron). Som med DHT er dette steroid aktivitet af et stærkt androgen, der ikke aromatiserer til østrogen. I kliniske situationer bruges Proviron Schering 25 mg normalt til behandling af forskellige former for seksuel dysfunktion, hvilket ofte er

SKU: K0r1TwnHG8 Category:

Description

Hvad er Proviron Schering 25 mg?

Proviron Schering 25 mg er mærket Schering for det orale androgencholesterolon (1 methyldihydrotestosteron). Som med DHT er dette steroid aktivitet af et stærkt androgen, der ikke aromatiserer til østrogen. I kliniske situationer bruges Proviron Schering 25 mg normalt til behandling af forskellige former for seksuel dysfunktion, hvilket ofte er et resultat af et lavt endogent testosteronniveau. Det kan normalt vende problemer med seksuel uinteresse og impotens og bruges undertiden til at øge sædceller. Lægemidlet stimulerer ikke kroppen til at producere testosteron, men er simpelthen en oral androgenerstatning, der bruges til at kompensere for manglen på naturligt mandligt androgen.

Selvom dette steroid er meget androgent, anses dets anabolske virkning for svag til muskelopbygning. Dette skyldes det faktum, at Proviron® hurtigt reduceres til inaktive metabolitter i muskelvæv, et træk, der også kendetegner dihydrotestosteron. Troen på, at denne forbindelses svage anabolske karakter indikerede en tendens til at blokere androgenreceptoren i muskelvæv og dermed reducere gevinsterne med andre mere kraftfulde muskelopbyggende steroider, bør heller ikke tages alvorligt. På grund af sin ekstremt høje affinitet til plasmabindende proteiner som SHBG kan Proviron Schering 25 mg faktisk arbejde på at øge aktiviteten af ​​andre steroider ved at flytte en højere procentdel til en fri, ubundet tilstand. Blandt atleter bruges Proviron® hovedsageligt som et antiøstrogen. Det menes at virke som en anti-aromatase i kroppen og forhindre eller bremse omdannelsen af ​​steroider til østrogen. Resultatet er noget sammenligneligt med Arimidex® (selvom det er mindre dybtgående), det lægemiddel, der virker for at forhindre østrogenopbygning i kroppen. Dette er i modsætning til Nolvadex®, som kun blokerer østrogens evne til at binde og aktivere receptorer i visse væv. Den anti-aromatiserende effekt foretrækkes, fordi det er en mere direkte og effektiv måde at håndtere problemet med østrogene bivirkninger på.

En relateret ulempe ved Nolvadex® er, at hvis det stoppes for tidligt, kan der opstå en rebound -effekt, fordi høje serumøstrogenniveauer igen er frie til at handle. Dette kan naturligvis betyde en hurtig begyndelse af bivirkninger såsom gynækomasti og væskeophobning. Faktisk foretrækker de fleste atleter at bruge både Proviron Schering 25 mg og Nolvadex®, især under stærke østrogene cyklusser. Når hvert objekt angriber østrogen i en anden vinkel, minimeres bivirkningerne ofte kraftigt.

De anti-østrogene egenskaber ved Proviron Schering 25 mg er ikke unikke for denne forbindelse. Faktisk har en række steroider vist lignende aktivitet. For eksempel er dihydrotestosteron og Masteron (2-methyl-dihydrotestosteron) med succes blevet brugt som behandlinger for gynækomasti og brystkræft på grund af deres stærke antiøstrogeniske virkning. Det er blevet foreslået, at nandrolon endda kan reducere aromataseaktivitet i perifere væv, hvor det er mere resistent over for østrogenomdannelse (det mest aktive sted for nandrolonaromatisering ser ud til at være leveren). Den antiøstrogene virkning af alle disse forbindelser skyldes sandsynligvis deres evne til at konkurrere med andre substrater for binding til aromataseenzymet. Med aromataseenzymet bundet til steroidet, men stadig ikke kan ændre det, og inhiberende effekt opnås, fordi det midlertidigt er blokeret fra at interagere med andre hormoner.

Dette stof er også foretrukket af mange under konkurrenceforberedelser, når et lavere østrogen / højt androgenniveau er særlig eftertragtet. Dette er især fordelagtigt, når anabole stoffer som Winstrol®, oxandrolone og Primobolan® bruges alene, da det androgene indhold af disse lægemidler er relativt lavt. Proviron Schering 25 mg kan supplere et velkendt androgen og føre til en stigning i muskelhårdhed og tæthed. Kvinder finder især en enkelt 25 mg tablet og vil ændre androgen / østrogenforholdet effektivt og kan have stor indflydelse på kroppen. Men da dette er et så stærkt androgen, bør der udvises ekstrem forsigtighed, når det administreres. Højere doser har klart potentiale til at forårsage virilisationssymptomer ganske let.

Af denne grund tager kvinder sjældent mere end en tablet om dagen og begrænser deres indtag til ikke længere end fire eller fem uger. En tablet brugt med 10 eller 20 mg Nolvadex® kan være endnu mere effektiv til muskelhærdning, hvilket skaber et miljø, hvor kroppen er meget mere tilbøjelig til at forbrænde ekstra kropsfedt (især i kvindelige problemområder såsom hofter og lår).

Den typiske dosis for mænd er en til fire 25 mg pr. Tablet pr. Dag. Dette er en tilstrækkelig mængde til at forhindre gynækomasti, det lægemiddel, der ofte bruges gennem en stærk cyklus. Som tidligere nævnt kombineres det ofte med Nolvadex® (tamoxifencitrat) eller Clomid® (clomiphencitrat), når der tages stærkt østrogene steroider (Dianabol, testosteron osv.). Administration af 50 mg Proviron Schering 25 mg og 20 mg Nolvadex® dagligt har vist sig at være ekstremt effektiv i sådanne tilfælde, og det er ganske usædvanligt, at der kræves højere doser. Og ligesom vi diskuterede for kvinder, er denne forenings androgene karakter stærkt velkommen under konkurrenceforberedelserne. Også her bør Proviron Schering 25 mg forbedre muskelhårdheden og tætheden markant, samtidig med at tendensen til at forbrænde en større mængde kropsfedt øges. Proviron® tolereres generelt godt, og bivirkninger (mænd) er sjældne ved doser under 100 mg om dagen. Over dette kan man udvikle et for højt androgenniveau og støde på nogle problemer. Typiske androgene bivirkninger omfatter fedtet hud, acne, hår / krop / ansigtshårvækst og forværring af hårtab hos mænd og kan også forekomme ved brug af en moderat dosis. Med den stærke effekt af DHT på reproduktionssystemet kan androgen virkning også omfatte en ekstrem stigning i mandlig libido. Og som diskuteret tidligere, bør kvinder være forsigtige med Proviron Schering 25 mg. Det er et androgen, og har som sådan potentiale til let at forårsage virilisationssymptomer. Dette inkluderer naturligvis en uddybning af stemmen, menstruationsuregelmæssigheder, ændringer i hudens struktur og klitorisforstørrelse.

Proviron Schering 25 mg er heller ikke en c17 alfa-alkyleret forbindelse, en ændring, der almindeligvis bruges med orale anabolske / androgene steroider.

Ikke at bruge denne struktur i tilfælde af Proviron Schering 25 mg fjerner den mærkbare risiko for levertoksicitet, som vi normalt forbinder med oral dosering. Vi mener derfor, at dette er en “sikker” oral, brugeren behøver ikke bekymre sig om alvorlige komplikationer under brug.

Dette steroid bruger faktisk den samme 1-methylering, som vi i øjeblikket ser på Primobolan® (methenolone), en anden veltolereret oralt aktiv forbindelse. Alkylering i en position bremser også steroidets metabolisme under den første session, selvom det er meget mindre dybtgående end 17 alfa -alkylering. På samme måde er Proviron Schering 25 mg og Primobolan® tilstrækkeligt modstandsdygtige over for nedbrydning til at muliggøre terapeutisk fordelagtige blodniveauer, selvom den samlede biotilgængelighed af disse forbindelser stadig er meget lavere end methylerede orale steroider.

Populariteten af ​​Proviron Schering 25 mg blandt bodybuildere er steget i de seneste år. Mange erfarne bodybuildere er faktisk kommet til at sværge ved det og integreret det effektivt i de mest markant østrogene cyklusser. På grund af stor efterspørgsel er Proviron® nu meget let at få på det sorte marked. De fleste versioner bliver fremstillet af Schering og koster omkring $ 1- $ 2 pr. 25 mg fane. I mange tilfælde fås denne vare via postordre, og her kan den sælges for under 0,50 pr. Fane. Denne medicin er pakket i både gennemtrængningsstrimler og små glasflasker, så lad ikke dette bekymre dig. Der er i øjeblikket ingen grund til at bekymre sig om ægtheden af ​​denne medicin, da det ikke vides, at der findes forfalskninger. Hvis penge og tilgængelighed ikke forhindrer det, er Arimidex® faktisk et meget bedre valg end Proviron Schering 25 mg. Dette lægemiddel er specielt designet som en anti-aromatase og virker meget mere effektivt end noget andet, vi har til rådighed. Men da denne artikel er ekstremt dyr, vil Nolvadex® og Proviron® utvivlsomt forblive den “standard” antiøstrogenbehandling blandt atleter.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Proviron Schering 25 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *