Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml

3000,00 kr.

hvad er Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml? Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml er et anabolsk androgen steroid, der først kom på markedet omkring 1970 under mærket Masteron fremstillet af Syntex. Men forbindelsen blev faktisk udviklet af Syntex i 1959 sammen med Oxymetholone (Anadrol), men ville ikke blive frigivet før længe efter

SKU: wZjN57GJRK Category:

Description

hvad er Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml?

Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml er et anabolsk androgen steroid, der først kom på markedet omkring 1970 under mærket Masteron fremstillet af Syntex. Men forbindelsen blev faktisk udviklet af Syntex i 1959 sammen med Oxymetholone (Anadrol), men ville ikke blive frigivet før længe efter Anadrol. Syntex ville også levere sammensætningen under mange andre mærker såsom Masteril og Metormon blandt andre samt Drolban under licensen fra Syntext til Lilly. Men Masteron er forblevet det mest mærkbare mærke.

Test 600x Som terapeutisk middel nød Masteron to årtiers succes i kampen mod fremskreden inoperabel brystkræft hos postmenopausale kvinder. Det ville også blive et populært skæresteroid blandt bodybuildere, hvor Masteron i øjeblikket er mest almindelig. Det originale mærke Masteron er dog ikke længere tilgængeligt; faktisk er næsten alle farmaceutiske mærker på jorden ophørt med at eksistere. Denne forbindelse er stadig godkendt af U.S. FDA, men det bruges sjældent i behandling af brystkræft længere til fordel for andre alternativer. Steroidet er dog stadig ekstremt populært i konkurrerende bodybuilding -cykler og anses ofte for nødvendigt til forberedelse af konkurrencer.

Masteron funktioner og funktioner:
Drostanolonpropionat er et dihydrotestosteron (DHT) afledt anabolsk steroid. Specifikt er Masteron DHT -hormonet, der strukturelt er ændret ved tilsætning af en methylgruppe i carbon 2 -positionen. Dette beskytter hormonet mod metabolisk nedbrydning af 3-hydroxysteroid dehydrogenase-enzymet, som findes i skeletmuskulaturen. Det øger også hormonets anabolske karakter i høj grad. Denne enkle strukturændring er alt, hvad der kræves for at skabe Drostanolone, og herfra er den lille / korte propionatester knyttet til at kontrollere hormonfrigivelsestiden. Drostanolone Enanthate kan også findes gennem nogle underjordiske laboratorier, som ikke skal injiceres så ofte, men det er noget sjældent i forhold til Propionate -versionen. Størstedelen af ​​alle Masteron på markedet vil være Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml.

På et funktionelt grundlag er Masteron kendt for at være en af ​​de eneste anabolske steroider med stærke anti-østrogene egenskaber. Dette steroid har ikke kun ingen østrogen aktivitet, men det kan faktisk fungere som et anti-østrogen i kroppen. Det er derfor, det har været effektivt til behandling af brystkræft. Faktisk har kombinationen af ​​Masteron og Nolvadex (Tamoxifen Citrate) vist sig at være meget mere effektiv end kemoterapi til behandling af inoperabel brystkræft hos postmenopausale kvinder. Dette gør det også til et populært steroid blandt bodybuildere, da det faktisk kan forbyde behovet for et antiøstrogen, når det bruges i den rigtige cyklus. Dette vil også være fordelagtigt i skærefasen på grund af de hærdningseffekter, det kan give.

Masteron har relativt lave anabolske og androgene vurderinger; disse bedømmelser er dog noget misvisende. Det er vigtigt at huske, at DHT, basen i Masteron, er fem gange mere androgen end testosteron med en meget stærkere bindingsaffinitet til androgenreceptoren. Dette fremmer igen et hårdere udseende og kan også forbedre fedttab. De fleste anabolske steroider er velkendte for at forbedre stofskiftet, men stærke androgener har en tendens til direkte at fremme lipolyse.

Som anabolsk er Masteron ikke kendt for at fremme gevinster i muskelmasse. Det har aldrig været brugt til muskelaffald i terapeutisk forstand og vil næsten altid blive inkluderet i skæreplaner blandt præstationsudøvere. Det kan imidlertid fremme betydelig styrke i styrke, hvilket kan være gavnligt for en atlet, der muligvis ikke nødvendigvis leder efter rå masse.

Virkninger af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml
Uden spørgsmål vil virkningerne af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml blive vist på den mest effektive måde under en skærecyklus. Men for at virkningerne virkelig kan værdsættes, skal den enkelte være ekstremt slank. Det er derfor, at hormonet oftest findes ved afslutningen af ​​forberedelsescyklusserne til bodybuilding -konkurrencen, da individet allerede på dette stadium burde være ret magert. Den tilføjede Masteron hjælper ham med at tabe den sidste smule fedt, der ofte hænger på for deres kære i slutningen af ​​en cyklus.

Det vil også sikre, at hans fysik fungerer så hårdt som muligt. Selvfølgelig vil den antiøstrogene effekt simpelthen forbedre dette overordnede udseende. For dem, der ikke er konkurrencedygtige bodybuildere tynde, er det muligt, at effekterne af Masteron måske ikke er lige så mærkbare. Personen, der er under 10% kropsfedt, skal kunne bemærke nogle resultater og give et hårdere og mere tørt udseende, men meget over 10%, og virkningerne er muligvis ikke så udtalte.

Som et stærkt androgen kan Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml gavne den atlet, der leder efter styrke. Dette kan være et meget gavnligt steroid for en atlet, der følger en kaloriebegrænset kost i et forsøg på at opretholde en specifik kropsvægt, der er nødvendig for hans bestræbelse. Den enkelte kunne let nyde moderate stigninger i styrke og en lille forbedring i restitution og muskulær udholdenhed uden uønsket vægtstigning.

Som et fyldstof vil virkningerne af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml vise sig at være ganske ugentlige. Det er muligt, at hormonet kan producere en masseforøgelse svarende til Primobolan Depot, som heller ikke vil være så stærk, hvis den samlede dosis var høj nok. Den relative stigning i størrelse vil imidlertid være meget moderat, idet mange anabolske steroider er meget mere egnede til denne periode med steroidtilskud. Der er dem, der måske ønsker at inkludere Masteron i en bulkplan for dens anti-østrogene og fedttabseffekter. Sidstnævnte ville sikre, at de holdt deres fedtforøgelse minimeret i lavsæsonens lave faser, men det er ikke nok at bruge det i denne fase. Kropsfedt skal kunne kontrolleres uden det. Med hensyn til de antiøstrogene virkninger består lavsæsoncyklusser normalt af store mængder aromataseaktivitet på grund af høje doser testosteron. Progesteronaktivitet er også ofte høj med tilsætning af Nandrolone -forbindelser og mulig trenbolon. Overvej yderligere Anadrol eller Dianabol, og denne østrogene aktivitet kan blive meget udtalt. Desværre, selvom de har anti-østrogene virkninger, vil Masteron ikke være stærk nok til at bekæmpe dette niveau af østrogen aktivitet.

Bivirkninger af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml
På mange måder er Masteron et ret sidevenligt anabolske steroid. Bivirkninger af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml brug er faktisk tilgængelige, men de fleste mænd vil finde dette steroid meget tåleligt. I tilfælde af kvinder kan virilisationssymptomer være stærke med dette steroid, men vi finder også, at de kan håndteres med den rigtige plan. For at forstå bivirkningerne af Masteron har vi opdelt dem i deres separate kategorier sammen med alt hvad du behøver at vide.

[1] Østrogen:

Masteron aromatiserer ikke, og det har ingen gestagen -karakter, hvilket gør østrogene bivirkninger umulige med dette steroid. Det betyder, at gynækomasti og væskeophobning ikke vil være en bekymring. Det betyder også, at forhøjet blodtryk, som nogle gange er forårsaget af overskydende vandophobning, ikke vil være et problem. En anti-østrogen er ikke nødvendig på grund af brugen af ​​dette steroid; som diskuteret, kan det have anti-østrogene virkninger i sig selv. Afhængigt af den specifikke cyklus / stak, der implementeres, kan et antiøstrogen imidlertid være nødvendigt.

[2] Androgener:

Bivirkningerne af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml kan omfatte dem af androgen karakter. Androgene bivirkninger kan omfatte acne, accelereret hårtab hos dem, der er disponeret for skaldethed hos mænd og kropshårvækst. Heldigvis har dette hormon et moderat niveau af total androgen aktivitet, selvom det er en direkte afledning af den kraftige androgene DHT. Imidlertid vil individuel følsomhed spille en stærk rolle, dette steroid er kendt for stærkt at forbedre hårtab hos mænd hos følsomme mænd meget mere end mange anabolske steroider.

En vigtig note; Drostanolonhormonet metaboliseres ikke af 5-alfa-reduktaseenzym. Dette er enzymet, der er ansvarligt for at reducere testosteron til dihydrotestosteron. Når det kommer til Masteron, er det allerede DHT; der er ingen reduktion. Da der ikke er nogen reduktion, er der ingen metabolisme og intet at hæmme. Dette betyder, at den androgene karakter af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml ikke vil blive stærkt påvirket af en 5-alfa-reduktasehæmmer, såsom Finasteride.

På grund af sin androgene karakter kan Masteron producere virilisationssymptomer hos kvinder. Virilisering symptomer kan omfatte hårvækst i kroppen, en uddybning af stemmebåndene og klitorisforstørrelse. Viriliseringssymptomer er blevet godt noteret i behandlingsplaner for brystkræft, men det skyldes normalt de nødvendige høje doser, der bruges til at behandle en sådan tilstand. I en kapacitet bør det være muligt at bruge dette steroid uden relaterede symptomer med en lav dosis. Selvom individuelt svar vil diktere en hel del, er dette dog ikke et primært anbefalet steroid til kvindelige atleter. Hvis brugte og relaterede symptomer begynder at dukke op, skal du straks afbryde brugen, og de vil forsvinde. Hvis symptomerne ignoreres, er det meget muligt, at de kan komme ind og blive irreversible.

[3] Kardiovaskulær:

Masteron kan have en betydelig effekt på kolesterol. Dette kan resultere i en stigning i LDL -kolesterol samt et fald i HDL -kolesterol med størst vægt på sidstnævnte. Den samlede effekt på kolesterol vil ikke være så stærk som ofte findes i mange orale steroider, især C17-alfa-alkylerede steroider. Imidlertid vil den samlede indvirkning på kolesterolstyring være stærkere end sammenlignet med Nandrolone -forbindelser eller testosteronhormonet. Det er også muligt, at Masteron kan have en lille negativ effekt på blodtrykket, men dette vil være et problem for de fleste mennesker.

På grund af kolesteroleffekterne af Drostanolone bliver kolesterolstyring meget vigtig med dette steroid. Meget vigtigere end at have grundlæggende testosteron cyklusser eller barer, herunder en grundlæggende 19-nor. Hvis du allerede lider af højt kolesteroltal, bør du ikke bruge dette anabolske steroid. Hvis du er sund nok til at bruge, er det meget vigtigt at opretholde en kolesterolvenlig livsstil. Dette betyder ikke kun en sund kost, men det bør være en, der indeholder masser af omega fedtsyrer, er begrænset både i mættet fedt og i simple sukkerarter. Masser af kardiovaskulær aktivitet anbefales også.

[4] Testosteron:

Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml vil betydeligt undertrykke naturlig testosteronproduktion, hvilket gør eksogen testosteronbehandling vigtig, når du bruger dette steroid. Manglende optagelse af eksogent testosteron fører de fleste mænd til et lavt testosteronniveau, som ikke kun kommer med mange mulige symptomer, men også er ekstremt usundt.

Da de fleste mennesker vil bruge Masteron i en skærecyklus, er det meget almindeligt ikke at ville bruge meget testosteron på grund af de høje niveauer af østrogen aktivitet, det kan give. I så fald vil du finde en lav dosis på 100-200 mg om ugen af ​​testosteron til at være nok til at bekæmpe undertrykkelse og give dig den nødvendige testosteron.

Når Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml er afbrudt, og alle eksogene steroidhormoner har ryddet dit system, genoptages naturlig testosteronproduktion. Tidligere niveauer vender ikke tilbage til det normale natten over, det vil tage flere måneder. På grund af den langsomme genopretning anbefales ofte postcyklusterapi (PCC) planer. Dette vil i høj grad fremskynde genopretningen; men det vil ikke tage dine niveauer tilbage til sit højdepunkt, det vil stadig tage tid. En PCT -plan sikrer, at du har nok testosteron til korrekt kropsfunktion, mens dine niveauer fortsætter med at stige naturligt og reducerer den samlede restitutionstid betydeligt. Denne naturlige genopretning forudsætter, at der ikke var nogen tidligere testosterontilstand. Det antager også, at der ikke er sket skade på Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) ved forkerte tilskudsmetoder.

[5] Levertoksicitet:

Masteron er ikke et hepatotoksisk anabolsk androgen steroid og vil ikke forårsage stress eller skade på leveren.

Masteron Administration:

Standard Masteron-dosis til voksne mænd vil normalt falde inden for 300-400 mg om ugen. Dette indebærer normalt en injektion på 100 mg hver anden dag i alt 6-8 uger. Dette betyder ikke, at 6-8 uger repræsenterer den samlede cyklus, men dette er en standard tidsramme for Masteron-delen af ​​et bundt. Nogle kan alternativt vælge at opdele deres dosis i en daglig injektionsplan, men hver anden dag burde være tilstrækkelig. Hvis der findes en Drostanolone Enanthate-version, fungerer 1-2 injektioner om ugen, men en sådan version er noget sjælden.

Til behandling af brystkræft hos kvinder kræver standarddosis 100 mg tre gange om ugen i 8-12 uger. Dette vil normalt føre til virilisering symptomer, der kan være vanskelige at vende. Ingen kan dog benægte, at det stadig er bedre end kræft. For den kvindelige atlet skulle 50 mg om ugen være mere end nok i i alt 4-6 uger. Nogle kvinder kan finde doser tættere på 100 mg om ugen som berettigede, hvis de tolererer hormonet godt. Doser i dette område bør kontrolleres for de fleste kvinder, men individets følsomhed skal huskes. Doser, der overstiger 100 mg om ugen eller mere end 4-6 ugers brug, vil sandsynligvis forårsage virilisationssymptomer på et eller andet niveau.

Tilgængelighed af Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml:
Det originale Masteron -mærke Drostanolone Propionate fremstilles ikke længere. Enhver, der hævder at have Syntex Masteron, leverer et forfalsket produkt. Der er heller ingen amerikansk farmaceutisk virksomhed, der producerer Drostanolone i nogen form, og det er meget sjældent på verdensmarkedet. Denne hormonforbindelse er imidlertid bredt tilgængelig på det sorte marked. Mastabolin -mærket fra Alpha Pharma burde være i stort udbud på de fleste markeder. Underjordiske laboratorier som Geneza, Biomex, QD Labs og Generic Labs er alle store leverandører af foreningen.

Når du arbejder med et underjordisk laboratorium, er det ekstremt vigtigt, at du undersøger det pågældende laboratorium og leverandøren, før du foretager et køb. Uanset hvilket laboratorium der er tale om, bør du finde Masteron til at være ganske overkommelig på det nuværende marked. Dette er en bonus, fordi det ikke var længe siden et ret dyrt anabolsk steroid.

Køb Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml Online – Advarsel:
Hvis du beslutter dig for at købe Masteron online, finder du ud af, at dette er den nemmeste og billigste måde at købe produktet på. Der er tilsyneladende utallige store leverandører af anabolske steroider online, men desværre er ikke alle skabt ens. At blive snydt for dine penge, købe et lavdosis eller forfalsket produkt eller et forurenet produkt er alle muligheder. Dette gør det nødvendigt at undersøge din leverandør. Bare fordi nogen tilbyder at sælge dig Masteron, betyder det ikke, at du skal købe det. Der er flere kvalitetsleverandører online, men forstår, at der nok er flere leverandører af lav kvalitet end ikke.

Hvis du køber Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1ml online, er der også den juridiske risiko, der ikke kan ignoreres. I USA er anabolske androgene steroider klassificeret som skema III-kontrollerede stoffer. Hvis du køber Masteron online eller gennem en transaktion ansigt til ansigt, bryder du loven, og det kan have frygtelige konsekvenser. Steroidlove i forskellige lande kan variere meget, nogle er lige så strenge som USA, mens andre er meget lettere; de fleste rynker dog hårdt, når de køber online. Af den grund opfordres du til at besøge sponsorerne her på Steroid.com, hvis du leder efter anabolsk kvalitet af høj kvalitet uden frygt for juridiske konsekvenser. Sponsorerne her på Steroid.com kan give dig juridisk anabol af høj kvalitet uden recept eller frygt for juridisk repræsentation.

Masteron anmeldelser:
I nogle præstationsfremmende kredse betragtes Masteron som et relativt svagt anabolsk steroid. Dette skyldes i høj grad, at steroidet har evnen til at fremme lav masse, og mange har en tendens til at sammenligne kvalitetssteroider med deres massefremmende egenskaber.

Nogle har også en tendens til at glemme, at selvom et steroid kan være en kvalitet, vil det ikke vise bemærkelsesværdige fordele, hvis du ikke er meget slank. Dette har en tendens til at føre til, at mange mennesker har en misforståelse om Masteron på grund af denne misforståelse. Dette er et meget værdifuldt anabolsk steroid, men du skal forstå formålet med brugen og de fordele, det kan medføre, hvis sådanne gavnlige belønninger kommer. Forstå, at råvarekampagnen ikke er slutningen, alt er fremskridt; Forstå det overordnede formål med at bruge et steroid, og hvornår du skal bruge det, og du finder Masteron som et meget værdifuldt anabolsk steroid.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Primobolan Depot Bayer 100 mg 1amp 1 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *