Naposim Methandienone 5 mg

1500,00 kr.

Naposim Methandienone 5 mg? Naposim Methandienone 5 mg er en oralt relevant anabolsk med en enorm reaktion på proteinmetabolisme. Dette præparat har en særlig kraftig anabolsk og androgen reaktion, der viser en enorm stigning i styrke også muskelmasse hos sine brugere. Dette kemiske navn på middel er methandienon eller Naposim Methandienone 5 mg, og der

SKU: rlUiTxmCz2 Category:

Description

Naposim Methandienone 5 mg?

Naposim Methandienone 5 mg er en oralt relevant anabolsk med en enorm reaktion på proteinmetabolisme. Dette præparat har en særlig kraftig anabolsk og androgen reaktion, der viser en enorm stigning i styrke også muskelmasse hos sine brugere.
Dette kemiske navn på middel er methandienon eller Naposim Methandienone 5 mg, og der er mange specielle farmaceutiske og generiske forskelligheder, herunder Anabol også Danabol / Dianabol.

Naposim Methandienone 5 mg påvirker proteinfusion enten understøttende en stigning i protein som reaktion. Denne indstilling resulterer i en bekræftende nitrogenstabilitet, der enten kan have opmuntrende konsekvenser for trivsel.
Naposim Methandienone 5 mg er en særlig stærk anabolsk, i tilstanden sammen med androgene enten anabolske virkninger på forbrugeren. Reaktionen af ​​disse reaktioner vil resultere i en enorm oprettelse af muskelmasse og kraft også i en relativt hurtig tid. Når det er sagt, anvendes Naposim Methandienone 5 mg nøgle i bundter af massekonstruktion.

Henstilling:
Sult hyperstimuler, få styrke, tilføj røde blodlegemer.

Naposim -handling:
Effektiv mængde:

Af faner:
Mænd: 15-50 mg / dag
Kvinder: 5-10 mg / dag

Naposim har en lille halveringstid på kun cirka tre til fem timer. Som følge heraf er mange anmodninger fra Naposim i løbet af dagen afgørende for at fuldføre et stabilt blodniveau. Naposim skal også tages sammen med mad, hvis det er muligt for at reducere mulige gastrointestinale skader, der kan skyldes brug. Naposim når blodbanen inden for 1-3 timer.

Som nævnt ovenfor administreres Naposim generelt i en muskelforsyningsstabel for at komme i gang med muskelmasse såvel som styrke samt til at få bedre pumper. Reglen er at bruge en mængde på 15-40 mg om dagen i en periode på 4-6 uger til denne idé. Naposim må ikke tages i mere end 8 uger op til det samlede maksimum, kun under opsyn af en læge. Blodarbejde er vigtigt for alle overlegne atleter, selv for denne medicin er sådanne analyser stadig meget vigtige. Et komplet blodpanel bør udføres før og en gang i en fase enten vurderet af en specialist.

Naposim Only Cycles:
Naposim -cyklusser er generelt scowled på. Motivationen for dette er, fordi det ville kræve en stor sum Naposim at fremkalde stigninger svarende til dem, der kan laves fra en testosteron -cyklus. Fordi Naposim har en kvalitet af hepatotoksicitet, foreslås små mængder ikke.

Liver Defense tilføjer:
Nedenfor er en liste over kosttilskud, som mange konkurrenter bruger til at styre deres lever, når de bruger denne medicin. Vær opmærksom på, at atleter tager disse kosttilskud, når de tager 17-alfa-alkyleret anabole i alle kapaciteter-ikke kun i høje doser eller i længere tid. Disse kosttilskud er en stor investering, da dit helbred skal have højeste prioritet i dit liv.

Hvilke udvidelser skal du bruge med disse faner?
Marietidsel, Liv-52 og ALA (Alpha Lipoic Acid) administreres gentagne gange med oral anabolsk 17-aa for at lette leverhåndteringen. Der findes flere “medicinske” lægemidler, der tyder på en række stoffer, der kan hjælpe med leverbeskyttelse under cykling.

Vigtig information:
Naposim kombineres normalt med injicerbare testosteronlægemidler, såsom enanthate, cypionate, også sustanon, for det meste for at “kickstarte” cyklen for at øge gevinster i massestyrke, magt fremmer også muskelpumper på forhånd til længere virkning over testosteronestere går fuld reaktion (dette kan administreres ofte i et par uger eller mere, som i tilfælde af sustanon, som har to langtidsvirkende estere, der bremser starttiden). En vægtforøgelse på 2-4 pund hver uge i 6 uger er standard, når du tager Naposim (kombineret med korrekt forberedelse af selvfølgelig også). Dette øger vægtreaktionerne fra hypertrofi (intensivering) af muskelfibre samt vandskader

Advarsel:

Kvinder bør ikke bruge Naposim, da der kan forekomme betydelige viriliserende virkninger.
Selvom Naposim har mange potentielle bivirkninger, er de sjældne med en dosis på mere end 20 mg / dag. Naposim påvirker en stor skade på leveren, enten høje doser eller brug over en lang periode, er lever giftig. Selv en dosis på blot 10 mg / dag kan øge leverstandarden, men efter ophør af medicinen vender du tilbage til standarden.
Selvom administration af Naposim kan forårsage forhøjet blodtryk og et hurtigere hjerteslag, hvilket kan kræve brug af et antihypertensivt middel.
Supplerende indtagelse af Nolvadex eller Proviron kan også være obligatorisk, da Naposim overfører stærkt til østrogener.

Naposim – Potentielle negative virkninger:
Naposim kan aktivere en alvorlig acne vulgær er på:
– ansigtet,
– nakke,
– kisten,
– tilbage,
skuldre, mens talgkirtelfunktionen er berettiget. Hvis en arvelig tendens er reel, kan Naposim også have en sandsynlig hårfejl.

Efter afbrydelse af blandingen sker der ofte et stort tab af kraft og masse, da væsken, der er akkumuleret ved administrationen, igen frigives af kroppen. I høj grad kunne destruktiv aktivitet hos manden ofte ses.

Naposim overdosis:
Hvis der er en intention om at overspise i Naposim, skal du straks tale med dit lokale giftkontrolcenter eller skadestue.

Opbevaring:
Opbevar Naposim i en tæt lukket vase, og fjern børnene. Opbevar Naposim ved stuetemperatur også væk fra overskydende varme og fugt (ikke på badeværelset).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naposim Methandienone 5 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *