Mogadon Nitrazepam 10 mg

2500,00 kr.

Mogadon Nitrazepam 10 mg tilhører en klasse af lægemidler kaldet benzodiazepiner. Det bruges til kortvarig behandling af søvnproblemer (søvnløshed), såsom vanskeligheder med at falde i søvn, hyppige opvågninger i løbet af natten og vågne tidligt om morgenen. Det bruges også til behandling af myokloniske anfald. Det virker ved at bremse nerverne i hjernen (centralnervesystemet). Denne

SKU: OcMdekR4oI Category:

Description

Mogadon Nitrazepam 10 mg tilhører en klasse af lægemidler kaldet benzodiazepiner. Det bruges til kortvarig behandling af søvnproblemer (søvnløshed), såsom vanskeligheder med at falde i søvn, hyppige opvågninger i løbet af natten og vågne tidligt om morgenen. Det bruges også til behandling af myokloniske anfald. Det virker ved at bremse nerverne i hjernen (centralnervesystemet).

Denne medicin kan være tilgængelig under flere mærker og / eller i flere forskellige former. Intet specifikt mærke for dette lægemiddel er muligvis tilgængeligt i alle former eller godkendt til alle de forhold, der diskuteres her. Nogle former for denne medicin bruges muligvis ikke til alle de forhold, der diskuteres her.

Din læge har muligvis foreslået denne medicin til andre tilstande end dem, der er anført i disse medicinoplysningsartikler. Hvis du ikke har diskuteret dette med din læge eller ikke er sikker på, hvorfor du tager denne medicin, skal du tale med din læge. Stop ikke med at tage denne medicin uden at konsultere din læge.

Giv ikke denne medicin til andre, selvom de har de samme symptomer som dig. Det kan være skadeligt for folk at tage denne medicin, hvis deres læge ikke har ordineret det.

Hvilken (e) form (er) kommer Mogadon Nitrazepam 10 mg i?

5 mg
Hver hvid, rund, dobbeltsidet, affaset tablet, markeret på den ene side og indgraveret “MOGADON” over “5” på den anden side, indeholder nitrazepam 5 mg. Ikke-medicinske ingredienser: croscarmellosenatrium, lactosemonohydrat, magnesiumstearat og mikrokrystallinsk cellulose.

10 mg
Hver hvid, rund, dobbeltsidet, affaset tablet, markeret på den ene side og indgraveret “MOGADON” over “10” på den anden side, indeholder nitrazepam 10 mg. Ikke-medicinske ingredienser: croscarmellosenatrium, lactosemonohydrat, magnesiumstearat og mikrokrystallinsk cellulose.

Hvordan skal jeg bruge Mogadon Nitrazepam 10 mg?

Den anbefalede dosis til voksne Mogadon Nitrazepam 10 mg, når det tages ved søvnløshed, er 5 mg til 10 mg ved sengetid.

Seniorer kan have større sandsynlighed for at opleve bivirkninger af dette lægemiddel og bør starte med 2,5 mg taget ved sengetid.

Den laveste effektive dosis bør anvendes. Det er vigtigt, at dosis justeres til dine specifikke behov for at undgå overdreven døsighed i løbet af dagen eller motorisk svækkelse.

Denne medicin bruges normalt i en kort periode eller som en “nødvendig” medicin. Da det kan være vanedannende, bør behandlingsperioden være så kort som muligt og normalt ikke længere end 7 til 10 dage i træk. Hvis du har brug for denne medicin i mere end 2 til 3 uger, skal du kontakte din læge for en ny vurdering af denne medicin.

Når den tages til behandling af myokloniske anfald, er dosis hovedsageligt baseret på kropsvægt. Dosis til børn (op til 30 kg legemsvægt) varierer fra 0,3 mg pr. Kg legemsvægt til 1 mg pr. Kg legemsvægt dagligt i 3 opdelte doser. Din læge vil beregne den passende dosis.

Mange ting kan påvirke den dosis medicin, en person har brug for, såsom kropsvægt, andre medicinske tilstande og andre lægemidler. Hvis din læge har anbefalet en anden dosis end den, der er angivet her, må du ikke ændre måden, du tager medicinen på, uden at konsultere din læge.

Mogadon Nitrazepam 10 mg kan almindeligt formuleres, når det tages i lang tid. Det er muligvis ikke egnet til personer, der tidligere har haft alkohol- eller stofmisbrug.

Hvis du har taget denne medicin regelmæssigt i længere tid (mere end en måned), skal du ikke stoppe med at tage medicinen uden at tale med din læge. En gradvis dosisreduktion anbefales, når du holder op med at tage denne medicin for at undgå abstinenssymptomer.

Det er vigtigt at tage denne medicin nøjagtigt som foreskrevet af din læge. Tag ikke denne medicin i en større mængde eller i en længere periode, end din læge har ordineret. Hvis du savner en planlagt dosis, skal du tage den så hurtigt som muligt og fortsætte med din normale plan. Hvis du tager Mogadon Nitrazepam 10 mg i søvn, må du ikke tage det, medmindre du kan få en hel nats søvn (ca. 8 timer eller mere). Denne medicin har en tendens til at gøre folk desorienterede, ukoordinerede og ude af stand til at koncentrere sig klart, før den er slidt op.

Hvis du husker den glemte dosis i løbet af dagen, skal du springe den glemte dosis over og fortsætte med din sædvanlige doseringsplan. Tag ikke en dobbelt dosis for at kompensere for en glemt dosis. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre efter en glemt dosis, skal du kontakte din læge eller apotek for at få råd.

Opbevar denne medicin ved stuetemperatur, beskytt den mod lys og fugt, og opbevar den utilgængeligt for børn.

Bortskaf ikke medicin i spildevand (f.eks. I vasken eller på toilettet) eller i husholdningsaffald. Spørg dit apotekspersonale, hvordan du kan bortskaffe medicin, der ikke længere er nødvendige eller er udløbet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mogadon Nitrazepam 10 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *