Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs

17620,75 kr.119821,10 kr.

Hvad er Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs? Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs (markedsføres under flere mærker, herunder Lectopam, Lexotan, Lexilium, Lexaurin, Brazepam, Rekotnil, Bromaze, Somalium og Lexotanil) [1 er et benzodiazepinderivat, patenteret af Roche i 1963’erne og udviklet i 1970’erne. Det er primært et lægemiddel mod angst med lignende bivirkninger som diazepam (Valium). Ud over at blive brugt til

SKU: DKYoa1TNLO Categories: ,

Description

Hvad er Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs?

Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs (markedsføres under flere mærker, herunder Lectopam, Lexotan, Lexilium, Lexaurin, Brazepam, Rekotnil, Bromaze, Somalium og Lexotanil) [1 er et benzodiazepinderivat, patenteret af Roche i 1963’erne og udviklet i 1970’erne. Det er primært et lægemiddel mod angst med lignende bivirkninger som diazepam (Valium). Ud over at blive brugt til behandling af angst eller panikangst, kan bromazepam bruges som medicin før mindre operation. Bromazepam er normalt tilgængelig i doser på 3 mg og 6 mg tabletter. Bomazepam er kontraindiceret og bør anvendes med forsigtighed til gravide, ældre, patienter med alkohol eller andre misbrugsforstyrrelser og børn. Langvarig brug af bromazepam forårsager tolerance og kan føre til både fysisk og psykologisk afhængighed af stoffet, og som et resultat er det et lægemiddel kontrolleret af international lov.

Betegnelser [rediger]

Kortvarig behandling af angst eller panikanfald, hvis benzodiazepin er påkrævet.
Bivirkninger

Lexotanil Bromazepam 3 mg-30 tabletter har lignende bivirkninger som andre benzodiazepiner. De mest almindelige rapporterede bivirkninger er døsighed, sedation, ataksi, hukommelsestab og svimmelhed. [8] Hukommelsesmangler er almindelige med bromazepam og omfatter reduceret arbejdshukommelse og nedsat evne til at behandle miljøoplysninger. Et forsøg fra 1975 på raske mandlige universitetsstuderende, der undersøgte virkningerne af fire forskellige lægemidler på indlæringsevne, konstaterede, at indtagelse af bromazepam alene med 6 mg 3 gange dagligt i 2 uger signifikant nedsatte indlæringsevnen. I kombination med alkohol blev funktionsnedsættelsen endnu mere udtalt. Forskellige undersøgelser rapporterer nedsat hukommelse, visuel informationsbehandling og sensoriske data og nedsat psykomotorisk ydeevne; nedsat kognition inklusive opmærksomhedsevne og nedsat koordinative færdigheder; nedsat reaktiv og opmærksom opmærksomhed, hvilket kan forringe køreevnen; døsighed og fald i libido. Efter brænding er bromazepam imidlertid mindre udtalt end andre benzodiazepiner, såsom lorazepam.

Nogle gange kan benzodiazepiner forårsage ekstreme ændringer i hukommelsen, såsom anterograd amnesi og amnesisk automatisme, som kan have medicinsk juridiske konsekvenser. Sådanne reaktioner forekommer normalt kun ved den højere dosisende af det foreskrevne spektrum.

Meget sjældent kan dystoni udvikle sig.

Op til 30%, der behandles på lang sigt, udvikler en form for afhængighed, dvs. disse patienter kan ikke stoppe medicinen uden at opleve fysiske og / eller psykologiske abstinenssymptomer for benzodiazepiner.

Desuden er leukopeni og leverskade af den kolostatiske type med eller uden gulsot (icterus) set; den originale producent Roche anbefaler regelmæssige laboratorietests, der skal udføres rutinemæssigt.

Ambulante patienter bør advares om, at Lexotanil Bromazepam 3 mg-30 tabletter kan forringe evnen til at føre motorkøretøj og betjene maskiner. Forringelsen forværres af alkoholforbrug, da begge fungerer som depressiva fra nervesystemet. Under behandlingen udvikles normalt tolerance over for den beroligende virkning.

Tolerance, afhængighed og tilbagetrækning

Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs deler med andre benzodiazepiner risikoen for misbrug, afhængighed, psykologisk afhængighed eller fysisk afhængighed. Et abstinensstudie viste både psykologisk afhængighed og fysisk afhængighed af bromazepam, herunder markante restitutionsproblemer efter 4 ugers kronisk brug. Dem, hvis dosis gradvist blev reduceret, oplevede ikke nogen tilbagetrækning.

Patienter behandlet med Lexotanil Bromazepam 3 mg-30 tabletter til generaliseret angstlidelse viste sig at have abstinenssymptomer som en forværring af angst samt udvikling af fysiske abstinenssymptomer, når bromazepam pludselig seponeres. Pludselig eller for hurtig tilbagetrækning af bromazepam efter kronisk brug, selv ved terapeutisk foreskrevne doser, kan føre til et alvorligt abstinenssyndrom, herunder status epilepticus og en tilstand, der ligner delirium tremens.

Dyreforsøg har vist, at kronisk administration af diazepam eller Lexotanil Bromazepam 3 mg-30 tabletter forårsager et fald i spontan bevægelsesaktivitet, nedsat omsætning af noradrenalin og dopamin og serotonin, øget aktivitet af tyrosinhydroxylase og øgede niveauer af catecholaminer. Under seponering af bromazepam eller diazepam, et tilfælde af tryptophan, forekommer serotoninniveauer som en del af benzodiazepins tilbagetrækningssyndrom. Ændringer i niveauerne af disse kemikalier i hjernen kan forårsage hovedpine, angst, spænding, depression, søvnløshed, rastløshed, forvirring, irritabilitet, svedtendens, dysfori, svimmelhed, fjernelse, depersonalisering, følelsesløshed / prikken i ekstremiteterne, overfølsomhed over for lys, lyd og lugt., perceptuel forvrængning, kvalme, opkastning, diarré, tab af appetit, hallucinationer,

Additional information

Variants

10-laada, 25-laada, 50-laada, 100-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lexotanil Bromazepam 3mg-30tabs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *