Hvis på et tidspunkt i denne progression uudholdelig oppustethed eller ledsmerter bliver et problem, skal dosis reduceres med 25% og opbevares i en lavere dosis i et par uger. Hvis bivirkningerne aftager, kan udviklingen genoptage det ønskede niveau. Hvis bivirkningerne vedvarer, skal dosis reduceres igen og holdes på et lavere niveau i to uger, før opadgående progression begynder. Denne metode vil holde HGH -oplevelsen god med minimale bivirkninger. ”

JINTROPIN 10IU 3,7 mg Somatropin administreres ikke som en almindelig injektion, hvad er injektionsproceduren?

JINTROPIN 10IU 3,7 mg Somatropin dispenseres som et frysetørret pulver. Enhver anden form, der annonceres, er IKKE virkelig HGH. Den eneste måde at administrere ægte HGH på er gennem en sub-q eller intramuskulær injektion.

JINTROPIN 10IU 3,7 mg Somatropin er noget skrøbelig i naturen og skal beskyttes mod lys og varme. HGH bør opbevares mellem 36 og 46 grader Fahrenheit til enhver tid både før og efter rekonstituering. Alle HGH -mærker skal afkøles efter rekonstituering, og alle mærker skal altid beskyttes mod lys. ”

Er det det bedste tidspunkt på dagen for administration?

“Kroppen producerer HGH på en kontinuerligt pulserende måde i løbet af dagen med de højeste pulser, der forekommer cirka 2-3 timer efter at gå i seng og falde i en dyb søvn. Injicerbar HGH absorberes fuldstændigt og aktiveres inden for ca. 3 timer. Strategien for timing afhænger noget af alder og andre dele af cyklussen. Der er ingen enkelt bedste strategi … det afhænger meget af din individuelle situation. ”

Kan du give os nogle eksempler?

For dem i slutningen af ​​20’erne til begyndelsen af ​​50’erne er der en chance for, at den endogene produktion af HGH stadig er på et rimeligt niveau. Det bedste tidspunkt at tage en injektion i dette tilfælde ville være tidligt om morgenen … efter din krops egen frigivelse af JINTROPIN 10IU 3,7 mg Somatropin om natten. Hvis du står op for at gå på toilettet tidligt om morgenen, er dette sandsynligvis det perfekte tidspunkt at tage et par enheder HGH. Det næstbedste tidspunkt ville være det første om morgenen, når du vågner.

Hvis du deler dine doser, er det godt at tage dem, når dine cortisolniveauer er på sit højeste, det er, når du vågner og tidligt på eftermiddagen. Cortisol er meget katabolisk af natur, og en veludviklet HGH-injektion kan gå langt for at gøre denne effekt ujævn.

“En anden strategi bør overvejes, hvis du bruger insulin med HGH. Insulin bør bruges umiddelbart efter træning. HGH og insulin gør nogle fantastiske ting sammen – de transporterer næringsstoffer til hinanden på en meget fri måde – og kombinationen af ​​HGH og insulin skaber det bedste miljø for IGF -1 -produktion. Hvis du bruger insulin umiddelbart efter træning, ville det være en anbefalet tid at tage et antal enheder HGH. ”

 

Det er blevet hævdet, at slank kropsvægt og fedttab opnås med GH uden og ændring af kost. Vær sikker på at kommentere dette?

En kost med højt proteinindhold anbefales ofte for at hjælpe med at opbygge muskler og tabe fedt. Tilstrækkeligt protein er påkrævet for at opbygge muskler og andet væv. Forskellige kilder råder folk til at indtage alt fra 0,6 til 1,5 g protein pr. Kg legemsvægt pr. Dag. ”

Hvor lang tid tager det, før resultaterne kommer ind?

Det skal bemærkes, at for langt de fleste HGH -brugere er resultaterne ikke hurtige og synlige. Hvis din idé om at bruge HGH skal snydes om et par uger, få 20 kg muskler på bare en måned eller to, eller mirakuløst helbrede med et par injektioner … du vil sandsynligvis blive meget skuffet. HGH gør nogle ret utrolige ting, men det skal ses som en langsigtet indsats. En rimelig længde af HGH-cyklus ville være 20-30 uger lang. Selvom du altid vil være i stand til at finde en eller to personer, der vil gøre store fremskridt på kort tid, skal flertallet hengive sig til brugen i lang tid, for at det kan være et værdigt selskab. ”

Hvilken effekt har det på helbredelsen af ​​beskadiget væv, der ikke kan opnås med almindelige anabole stoffer, og hvorfor er denne effekt så dyb?

“HGH har evnen til at øge den slanke kropsmasse, forkorte en bodybuilders restitutionstid mellem træningspassene og forbedre den samlede atletiske præstation. HGH hjælper med at styrke ledbånd og led og fremmer hurtigere heling af beskadiget væv. Derudover kan HGH øge kroppens kapacitet til proteinsyntese og til korrekt absorption af vigtige immunmolekyler i det beskadigede sted. ”

Nogle mennesker bruger HGH til at bekæmpe binyretræthed, kan det også lindre symptomerne på kronisk træthedssyndrom?

Binyretræthed er et begreb, der bruges til en samling af uspecifikke symptomer såsom kropssmerter, træthed, nervøsitet, søvnforstyrrelser og fordøjelsesproblemer. Udtrykket forekommer ofte i populære sundhedsbøger og på alternative medicinske hjemmesider, men medicinsk diagnose accepteres ikke.

Binyrerne producerer en række forskellige hormoner, der er afgørende for livet. Det medicinske udtryk “binyreinsufficiens” eller Addisons sygdom refererer til utilstrækkelig produktion af et eller flere af disse hormoner som følge af en underliggende sygdom. Tegn og symptomer på binyreinsufficiens omfatter træthed, kropssmerter, uforklarligt vægttab, lavt blodtryk, let orlov og tab af kropshår. Fortalere for diagnosen adrenal træthed hævder, at dette er en mild form for binyreinsufficiens forårsaget af kronisk stress. Den ubeviste teori bag binyretræthed er, at dine binyrer ikke kan følge med kravene om evig kamp-eller-flugt-agitation. Som et resultat producerer de muligvis ikke nok af de hormoner, du har brug for for at føle dig godt. Ifølge denne teori er eksisterende blodprøver ikke følsomme nok til at opdage et så lille fald i binyrefunktionen – men det kan kroppen. Nyere forskning viser, at binyretræthed er knyttet til væksthormonløkken på en tydelig måde, da indtagelse af HGH -frigivere (konsekvent i mange måneder) har hjulpet med at forbedre energiniveauet. ”

Endelig, hvad er den bedste væske at bruge, når det kommer til at rekonstituere HGH?

Bakteriostatisk vand (BW), sterilt vand eller endda flydende vitamin B12 kan bruges til rekonstituering. Hvad vi vælger at rekonstituere det med, bør afhænge af, hvor hurtigt vi bruger GH. Bakteriostatisk vand er dybest set sterilt vand tilsat 0,9% benzylalkohol, og denne alkohol forhindrer alt i at vokse i vandet, hvilket gør det sikkert at injicere i længst tid … op til tre uger. Til den sædvanlige brug til bodybuilding (2-5 iu’s om dagen) og størrelsen på det mere almindelige hætteglas (10 iu) er det ikke ligegyldigt, hvilket af de ovennævnte fortyndingsmidler der bruges … hætteglasset vil blive brugt længe før bakterier eller noget begynder at vokse i vores rekonstituerede HGH. ”