Hygetropin 8iu 200iu Kit

1274,35 kr.

hvad er Hygetropin 8iu 200iu kit? Hygetropin 8iu 200iu kit er et humant væksthormon (hGH) Somatropin produceret ved rekombinant DNA -teknologi identisk med kroppens naturligt producerede hGH. Hygetropin 8iu 200iu kit, fra Hygene BioPharm, blev oprindeligt grundlagt af Dr. Lin, som var den vigtigste kemiker, der var ansvarlig for oprettelsen af ​​den stabile 191 aminosyresekvens

SKU: GAnkTBiZw6 Category:

Description

hvad er Hygetropin 8iu 200iu kit?

Hygetropin 8iu 200iu kit er et humant væksthormon (hGH) Somatropin produceret ved rekombinant DNA -teknologi identisk med kroppens naturligt producerede hGH.

Hygetropin 8iu 200iu kit, fra Hygene BioPharm, blev oprindeligt grundlagt af Dr. Lin, som var den vigtigste kemiker, der var ansvarlig for oprettelsen af ​​den stabile 191 aminosyresekvens i Hygetropin. Efter en sag med sine partnere i 2006/2007 blev Dr. Lin til at markedsføre sit eget Hygetropin. Dr. Lin ejede det originale Hygetropin -domæne www.hygetropin.cn, som han havde med sig.

Hygetropin 8iu 200iu -sættet, der sælges af os, er det garanterede “friskeste”, mest potente, Hygetropin, der kan sælges til detailkunder rundt om i verden. Når du bestiller din æske med Hygetropin hos os, kommer den direkte fra fabrikken. Produktet er ikke blevet gemt andre steder, og du får adgang til den seneste batch.

Hygetropin 8iu 200iu kit fra www.hygetropin.cn fås i 25x8IU (grønne toppe) og 10x10IU (gule toppe), begge med stilkformer og et sikkerhedsmærkat mod forfalskning på æsken.

Et laboratoriumcertifikat til analyse (CoA) fra Hygene er tilgængeligt for alle købere.

OM HGH

For grundig information, start med at gå til Wikipedia-artiklen om væksthormon.

HISTORIE

Humant væksthormon, eller hGH, produceres af hypofysen. Menneskeligt væksthormon gør mere end at regulere væksten. Det regulerer andre kirtler i kroppen, især dem, der producerer østrogen og testosteron. Menneskeligt væksthormon bruges til at behandle tilstande, der forhindrer børn i at vokse. En anden kontroversiel brug af hGH er som et præstationsfremmende lægemiddel inden for sport. Nyere forskning har også vist, at hGH kan forlænge ældres liv og vitalitet.

TIDLIG HISTORIE

Problemer forbundet med lave niveauer af humant væksthormon har været kendt i nogen tid. Tidlige forsøg på at behandle denne tilstand involverede raffinering og koncentration af kvægvæksthormon; både til behandling af vækst- og udviklingsproblemer og til behandling af diabetes. På grund af forskelle i strukturen af ​​de to hormoner var behandlinger uden succes.

Raffineret PITUITAR HGH

Den tidlige historie med eksperimenter med humant væksthormon begyndte i 1950’erne ved at injicere jorden hypofyse, taget fra slagtekroppe, i børn, der ikke voksede normalt. Problemet med denne metode til levering af hGH var det begrænsede udbud af slagtekroppe og risikoen for at overføre sygdomme, såsom den menneskelige variant af kogalskab, Creutzfeldt-Jakob syndrom.

SYNTETISK HUMON til menneskelig vækst

I 1981 udviklede medicinalfirmaet Genentech det første syntetiske humane væksthormon ved hjælp af rekombinant DNA -teknologi. Flere generationer af dette hormon har resulteret i det moderne lægemiddel Somatropin. Somatropin er mere effektivt end den ældre hypofyse, er lettere at producere og medfører ingen risiko for Creutzfeldt-Jakob syndrom.

En række faktorer vides at påvirke hGH -sekretion, såsom alder, køn, kost, motion, stress og andre hormoner. Unge unge udskiller hGH med en hastighed på cirka 700 μg / dag, mens raske voksne udskiller hGH med en hastighed på 400 μg / dag.

Ud over øget højde hos børn og unge har væksthormon mange andre virkninger på kroppen:

Øger calciumretention og styrker og øger mineraliseringen af ​​knogler
Øger muskelmassen gennem sarcomere hyperplasi
Fremmer lipolyse
Øger proteinsyntesen
Stimulerer væksten af ​​alle indre organer undtagen hjernen
Spiller en rolle i brændstofhomeostase
Reducerer levering af glukose
Fremmer glukoneogenese i leveren
Bidrager til vedligeholdelse og funktion af bugspytkirtlen
Stimulerer immunsystemet
SOM VI ALDER HGH NIVEAUER Fald

Efter en alder af 30, krymper kroppen for at frigive det mest gavnlige kemikalie, som din krop producerer naturligt, Human Growth Hormone (hGH). Når du kommer mere ind i voksenalderen, er niveauet af hGH i din krop faldet dramatisk. Sekretionshastigheden for hGH falder til 14% pr. Årti, så i en alder af 80 producerer menneskekroppen hGH på sine minimumsniveauer.

Tydelige alderssymptomer kan være, men er ikke begrænset til, med mindre energi, nedsat stofskifte, tab af hudelasticitet, problemer med søvn og hjernefunktionsaktiviteter, der mister skarphed.

Det er veldokumenteret, at hGH -terapi hjælper med at opbygge muskler, tabe kropsfedt, øge energi, udholdenhed, forbedre immunsystemet, normalisere blodtryk, forbedre søvn, hurtigere heling af sår, genoprette hårfarve, øge knogletæthed, øge seksuel libido og ydeevne .

Den dag i dag er der ikke noget andet kemikalie kendt for det medicinske videnskabelige samfund, der har haft utallige timers klinisk forskning, der har evnen til at skære ned og vende den naturlige ældningsproces hos voksne som hGH.

HVAD HGH KLINISKE STUDIER HAR GEMT?

Mange kliniske undersøgelser og nuværende medicinsk forskning viser effektiviteten af ​​implementering af hGH -terapi til behandling af flere naturlige komplikationer af menneskekroppen som aldring. Ved at erstatte hGH i IGF-1 hos voksne med mangel, kan læger inden for anti-aging tilbyde lindring ved at hjælpe med at udrydde de tidlige tegn på ældning og eliminere de biologiske virkninger af tid.

I et klinisk studie af Daniel Rudman, MD, offentliggjorde New England Journal of Medicine forskningsrige resultater om hans forskning om humant væksthormon og de anti-ældningseffekter, som hGH havde på stofferne.

Patienter fra 61-81 blev undersøgt af Dr. Rudman ved Medical College i Wisconsin-Milwaukee. Efter 6 måneders kontinuerlig hGH-behandling følte han de aldersvendende virkninger hos de patienter, der modtog hGH-injektioner, der varede fra 10-20 år sammenlignet med dem, der ikke modtog injicerbar hGH og fortsatte den normale ældningsproces.

Hygetropin 8iu 200iu kit til at opbygge muskler og øge knogletætheden

Injicerbar hGH hjælper med at opbygge lean muskler og øge knogletætheden. På en hGH -terapi vises positive gevinster ved tynd muskeltonus og knogletæthed. En undersøgelse viste en stigning i knoglemasse på 2% over et år. Med den rigtige træningsrutine og hGH kan du oprette nye muskelceller med en højere hastighed. Derudover er vægttab under hGH -terapi mager muskler i modsætning til fedt.

hGH bruges ofte til muskelopbygning. Det er blevet vist i mange undersøgelser og kliniske undersøgelser, at hGH øger muskelmassen. En ny undersøgelse af virkningerne af hGH -terapi på muskelopbygning viste, at mennesker, der brugte injicerbar hGH, reducerede kropsfedt med forbløffende 15%. En mere imponerende konklusion af forskningen viste en gennemsnitlig stigning i magert muskel med 8% med en kontinuerlig administration af hGH i terapi.

hGH bruges almindeligvis af bodybuildere til at forbedre deres præstationer og tone deres muskelmasse til imponerende resultater. Ved at accelerere muskelvækst øges proteinsyntesen. Under hGH -terapi forbrændes kalorier hurtigere. Overskydende fedt på arme, lår og mave omdannes til brændstof, der bruges af kroppen til at opbygge muskler med hGH til bodybuilding.

Hygetropin 8iu 200iu kit TIL CYKLER OG ELASTICITET

Dramatiske resultater med at reducere rynker med hGH er blevet vist hos mange patienter. Når vi ældes, mister huden elasticitet og struktur, med hGH -terapi genvinder huden sit ungdommelige og friske udseende ved at reducere rynker og bekræfte tab af elasticitet på grund af naturlige ældningseffekter. Fine linjer falmer, og dybe rynker er mindre mærkbare, dette er et resultat af cellefornyelse fra hGH, som genopretter lave niveauer af ekstra cellulær væske. Aldringseffekter på huden kan nu vendes med passende hGH -behandling!

Hygetropin 8iu 200iu kit HJÆLPER MED VÆGTLØSNING

Med fedt lagret mest i maven, kan man bruge hGH til vægttab. hGH hjælper med at fremskynde stofskiftet og forbrænder genstridig fedt, hvilket fører til nedbrydning af fedtvæv. Fedtcellemængden vil falde, især for at øge stofskiftet, hvilket letter vægttab ved at reducere kropsfedt.

Brug af hGH til vægttab er nu blevet muligt og mere populært blandt mennesker, der søger en sundere og vigtigere livsstil.

Konsekvent fremgang i injicerbar hGH-brug har vist en gennemsnitlig 10% stigning i muskelmasse og et 4-10% fald i kropsfedt. Fedt lagres normalt i mavesektionen, hvilket gør det sværere for voksne med mangelfulde sygdomme at slippe af med dette kropsfedt med en træningsrutineplan for optimale resultater.

Overvægt kan have negative bivirkninger på kroppen såsom øget risiko for hjertesygdomme, diabetes og kræft. Der er også den æstetiske faktor, der får en overvægtig til at se yngre ud og føle sig yngre.

HGH SEX FORDELE

Hygetropin 8iu 200iu kit har også fordelene ved sexlyst hos både mænd og kvinder. Under den naturlige aldringsproces opleves et fald i sex -libido hos ældre voksne. Kvinder og mænd har afsløret en betydelig stigning i forbedrede orgasmer takket være fordelene ved et injicerbart Hygetropin 8iu 200iu kit.

Både mænds og kvinders seksuelle lyst genvinder derefter, hvilket gør dem i stand til at handle efter behov, når lysten og muligheden byder sig til seksuel aktivitet.

Fordelen ved kønsorganerne med hGH -tilskud:

Forøg seksuel libido
Seksuel vitalitet genoprettet
Vaginal tørhed forsvinder
Menstruations- og post-menstruationssymptomer reduceres
Mandstyrken stiger
Flere orgasmer
Forbedret nydelse

Unaturlige humane væksthormonniveauer hos mennesker manifesteres ofte i det seksuelle aspekt hos mennesker. Problemer, der opstår ved lave niveauer af hGH, kan variere fra tab af seksuel libido til ikke at kunne udføre under seksuel aktivitet. Hos mænd, der har erektil dysfunktion i GH, eller som arbejder op og vedligeholder en erektion vil forekomme. Kvinder med lave niveauer af GH kan mangle lyst eller humør til seksuel aktivitet. I nogle tilfælde med alvorlige hgh -mangler ved orgasme kan det være næsten umuligt.

,

hvad er Hygetropin 8iu 200iu kit?

Hygetropin 8iu 200iu kit er et humant væksthormon (hGH) Somatropin produceret ved rekombinant DNA -teknologi identisk med kroppens naturligt producerede hGH.

Hygetropin 8iu 200iu kit, fra Hygene BioPharm, blev oprindeligt grundlagt af Dr. Lin, som var den vigtigste kemiker, der var ansvarlig for oprettelsen af ​​den stabile 191 aminosyresekvens i Hygetropin. Efter en sag med sine partnere i 2006/2007 blev Dr. Lin til at markedsføre sit eget Hygetropin. Dr. Lin ejede det originale Hygetropin -domæne www.hygetropin.cn, som han havde med sig.

Hygetropin 8iu 200iu -sættet, der sælges af os, er det garanterede “friskeste”, mest potente, Hygetropin, der kan sælges til detailkunder rundt om i verden. Når du bestiller din æske med Hygetropin hos os, kommer den direkte fra fabrikken. Produktet er ikke blevet gemt andre steder, og du får adgang til den seneste batch.

Hygetropin 8iu 200iu kit fra www.hygetropin.cn fås i 25x8IU (grønne toppe) og 10x10IU (gule toppe), begge med stilkformer og et sikkerhedsmærkat mod forfalskning på æsken.

Et laboratoriumcertifikat til analyse (CoA) fra Hygene er tilgængeligt for alle købere.

OM HGH

For grundig information, start med at gå til Wikipedia-artiklen om væksthormon.

HISTORIE

Humant væksthormon, eller hGH, produceres af hypofysen. Menneskeligt væksthormon gør mere end at regulere væksten. Det regulerer andre kirtler i kroppen, især dem, der producerer østrogen og testosteron. Menneskeligt væksthormon bruges til at behandle tilstande, der forhindrer børn i at vokse. En anden kontroversiel brug af hGH er som et præstationsfremmende lægemiddel inden for sport. Nyere forskning har også vist, at hGH kan forlænge ældres liv og vitalitet.

TIDLIG HISTORIE

Problemer forbundet med lave niveauer af humant væksthormon har været kendt i nogen tid. Tidlige forsøg på at behandle denne tilstand involverede raffinering og koncentration af kvægvæksthormon; både til behandling af vækst- og udviklingsproblemer og til behandling af diabetes. På grund af forskelle i strukturen af ​​de to hormoner var behandlinger uden succes.

Raffineret PITUITAR HGH

Den tidlige historie med eksperimenter med humant væksthormon begyndte i 1950’erne ved at injicere jorden hypofyse, taget fra slagtekroppe, i børn, der ikke voksede normalt. Problemet med denne metode til levering af hGH var det begrænsede udbud af slagtekroppe og risikoen for at overføre sygdomme, såsom den menneskelige variant af kogalskab, Creutzfeldt-Jakob syndrom.

SYNTETISK HUMON til menneskelig vækst

I 1981 udviklede medicinalfirmaet Genentech det første syntetiske humane væksthormon ved hjælp af rekombinant DNA -teknologi. Flere generationer af dette hormon har resulteret i det moderne lægemiddel Somatropin. Somatropin er mere effektivt end den ældre hypofyse, er lettere at producere og medfører ingen risiko for Creutzfeldt-Jakob syndrom.

En række faktorer vides at påvirke hGH -sekretion, såsom alder, køn, kost, motion, stress og andre hormoner. Unge unge udskiller hGH med en hastighed på cirka 700 μg / dag, mens raske voksne udskiller hGH med en hastighed på 400 μg / dag.

Ud over øget højde hos børn og unge har væksthormon mange andre virkninger på kroppen:

Øger calciumretention og styrker og øger mineraliseringen af ​​knogler
Øger muskelmassen gennem sarcomere hyperplasi
Fremmer lipolyse
Øger proteinsyntesen
Stimulerer væksten af ​​alle indre organer undtagen hjernen
Spiller en rolle i brændstofhomeostase
Reducerer levering af glukose
Fremmer glukoneogenese i leveren
Bidrager til vedligeholdelse og funktion af bugspytkirtlen
Stimulerer immunsystemet
SOM VI ALDER HGH NIVEAUER Fald

Efter en alder af 30, krymper kroppen for at frigive det mest gavnlige kemikalie, som din krop producerer naturligt, Human Growth Hormone (hGH). Når du kommer mere ind i voksenalderen, er niveauet af hGH i din krop faldet dramatisk. Sekretionshastigheden for hGH falder til 14% pr. Årti, så i en alder af 80 producerer menneskekroppen hGH på sine minimumsniveauer.

Tydelige alderssymptomer kan være, men er ikke begrænset til, med mindre energi, nedsat stofskifte, tab af hudelasticitet, problemer med søvn og hjernefunktionsaktiviteter, der mister skarphed.

Det er veldokumenteret, at hGH -terapi hjælper med at opbygge muskler, tabe kropsfedt, øge energi, udholdenhed, forbedre immunsystemet, normalisere blodtryk, forbedre søvn, hurtigere heling af sår, genoprette hårfarve, øge knogletæthed, øge seksuel libido og ydeevne .

Den dag i dag er der ikke noget andet kemikalie kendt for det medicinske videnskabelige samfund, der har haft utallige timers klinisk forskning, der har evnen til at skære ned og vende den naturlige ældningsproces hos voksne som hGH.

HVAD HGH KLINISKE STUDIER HAR GEMT?

Mange kliniske undersøgelser og nuværende medicinsk forskning viser effektiviteten af ​​implementering af hGH -terapi til behandling af flere naturlige komplikationer af menneskekroppen som aldring. Ved at erstatte hGH i IGF-1 hos voksne med mangel, kan læger inden for anti-aging tilbyde lindring ved at hjælpe med at udrydde de tidlige tegn på ældning og eliminere de biologiske virkninger af tid.

I et klinisk studie af Daniel Rudman, MD, offentliggjorde New England Journal of Medicine forskningsrige resultater om hans forskning om humant væksthormon og de anti-ældningseffekter, som hGH havde på stofferne.

Patienter fra 61-81 blev undersøgt af Dr. Rudman ved Medical College i Wisconsin-Milwaukee. Efter 6 måneders kontinuerlig hGH-behandling følte han de aldersvendende virkninger hos de patienter, der modtog hGH-injektioner, der varede fra 10-20 år sammenlignet med dem, der ikke modtog injicerbar hGH og fortsatte den normale ældningsproces.

Hygetropin 8iu 200iu kit til at opbygge muskler og øge knogletætheden

Injicerbar hGH hjælper med at opbygge lean muskler og øge knogletætheden. På en hGH -terapi vises positive gevinster ved tynd muskeltonus og knogletæthed. En undersøgelse viste en stigning i knoglemasse på 2% over et år. Med den rigtige træningsrutine og hGH kan du oprette nye muskelceller med en højere hastighed. Derudover er vægttab under hGH -terapi mager muskler i modsætning til fedt.

hGH bruges ofte til muskelopbygning. Det er blevet vist i mange undersøgelser og kliniske undersøgelser, at hGH øger muskelmassen. En ny undersøgelse af virkningerne af hGH -terapi på muskelopbygning viste, at mennesker, der brugte injicerbar hGH, reducerede kropsfedt med forbløffende 15%. En mere imponerende konklusion af forskningen viste en gennemsnitlig stigning i magert muskel med 8% med en kontinuerlig administration af hGH i terapi.

hGH bruges almindeligvis af bodybuildere til at forbedre deres præstationer og tone deres muskelmasse til imponerende resultater. Ved at accelerere muskelvækst øges proteinsyntesen. Under hGH -terapi forbrændes kalorier hurtigere. Overskydende fedt på arme, lår og mave omdannes til brændstof, der bruges af kroppen til at opbygge muskler med hGH til bodybuilding.

Hygetropin 8iu 200iu kit TIL CYKLER OG ELASTICITET

Dramatiske resultater med at reducere rynker med hGH er blevet vist hos mange patienter. Når vi ældes, mister huden elasticitet og struktur, med hGH -terapi genvinder huden sit ungdommelige og friske udseende ved at reducere rynker og bekræfte tab af elasticitet på grund af naturlige ældningseffekter. Fine linjer falmer, og dybe rynker er mindre mærkbare, dette er et resultat af cellefornyelse fra hGH, som genopretter lave niveauer af ekstra cellulær væske. Aldringseffekter på huden kan nu vendes med passende hGH -behandling!

Hygetropin 8iu 200iu kit HJÆLPER MED VÆGTLØSNING

Med fedt lagret mest i maven, kan man bruge hGH til vægttab. hGH hjælper med at fremskynde stofskiftet og forbrænder genstridig fedt, hvilket fører til nedbrydning af fedtvæv. Fedtcellemængden vil falde, især for at øge stofskiftet, hvilket letter vægttab ved at reducere kropsfedt.

Brug af hGH til vægttab er nu blevet muligt og mere populært blandt mennesker, der søger en sundere og vigtigere livsstil.

Konsekvent fremgang i injicerbar hGH-brug har vist en gennemsnitlig 10% stigning i muskelmasse og et 4-10% fald i kropsfedt. Fedt lagres normalt i mavesektionen, hvilket gør det sværere for voksne med mangelfulde sygdomme at slippe af med dette kropsfedt med en træningsrutineplan for optimale resultater.

Overvægt kan have negative bivirkninger på kroppen såsom øget risiko for hjertesygdomme, diabetes og kræft. Der er også den æstetiske faktor, der får en overvægtig til at se yngre ud og føle sig yngre.

HGH SEX FORDELE

Hygetropin 8iu 200iu kit har også fordelene ved sexlyst hos både mænd og kvinder. Under den naturlige aldringsproces opleves et fald i sex -libido hos ældre voksne. Kvinder og mænd har afsløret en betydelig stigning i forbedrede orgasmer takket være fordelene ved et injicerbart Hygetropin 8iu 200iu kit.

Både mænds og kvinders seksuelle lyst genvinder derefter, hvilket gør dem i stand til at handle efter behov, når lysten og muligheden byder sig til seksuel aktivitet.

Fordelen ved kønsorganerne med hGH -tilskud:

Forøg seksuel libido
Seksuel vitalitet genoprettet
Vaginal tørhed forsvinder
Menstruations- og post-menstruationssymptomer reduceres
Mandstyrken stiger
Flere orgasmer
Forbedret nydelse

Unaturlige humane væksthormonniveauer hos mennesker manifesteres ofte i det seksuelle aspekt hos mennesker. Problemer, der opstår ved lave niveauer af hGH, kan variere fra tab af seksuel libido til ikke at kunne udføre under seksuel aktivitet. Hos mænd, der har erektil dysfunktion i GH, eller som arbejder op og vedligeholder en erektion vil forekomme. Kvinder med lave niveauer af GH kan mangle lyst eller humør til seksuel aktivitet. I nogle tilfælde med alvorlige hgh -mangler ved orgasme kan det være næsten umuligt.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hygetropin 8iu 200iu Kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *