Himalaya LIV 52 DS TABLETTER 60 tabletter

6700,00 kr.

hvad er Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 borde? Liv. 52 DS -tabletter, fremstillet af The Himalaya Drug Company, er et klart naturlægemiddel, der indeholder forskellige gavnlige komponenter, såsom Himsra (Capparis spinosa) og Kasani (Cichorium intybus) ekstrakter, der er egnede til en sund vækst i leveren. DS står for dobbelt styrke, det vil sige ingredienserne

SKU: nC8zsMPuHg Category:

Description

hvad er Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 borde?

Liv. 52 DS -tabletter, fremstillet af The Himalaya Drug Company, er et klart naturlægemiddel, der indeholder forskellige gavnlige komponenter, såsom Himsra (Capparis spinosa) og Kasani (Cichorium intybus) ekstrakter, der er egnede til en sund vækst i leveren. DS står for dobbelt styrke, det vil sige ingredienserne i Liv. 52 DS -tabletter er dobbelt så høje som ingredienserne i almindeligt liv. 52 tabletter. Leveren er det vigtigste indre organ i menneskekroppen, og derfor er det vigtigt, at leveren fungerer effektivt uden forhindringer. Liv. 52 DS -tabletter understøtter regelmæssig funktion og bevarelse af levercellerne, mens dets antioxidantegenskab hjælper med at stabilisere levercellerne.

Valgkomponenterne i livet. 52 DS -tabletter er også gavnlige for at bevare den ideelle leverstyrke i tilfælde af ubehagelige reaktioner og hændelser i systemet. Liv. 52 DS bruges også i bodybuilding som et kosttilskud til at fremme en sund lever. Liv. 52 DS -tabletter administreres til bodybuildere som en effektiv afgiftning under steroidcyklussen. Livets virkning. 52 DS -tabletter til opretholdelse af en sund lever er videnskabeligt bevist gennem 264 kliniske undersøgelser. Vi har også Liv 52 tabletter på lager, der bruges til de samme indikationer

Lægemiddelnavn

Himalaya LIV 52 DS TABLETTER 60 tabletter

Producent af Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabletter

Liv. 52 DS -tabletter, der fås i vores onlineapotek, fremstilles af The Himalaya Drug Company. (Hjemmeside: www.himalayawellness.com)

Aktiv farmaceutisk ingrediens

Hvert liv. 52 DS -tabletter indeholder Himsra (Capparis spinosa) 130 mg, Kasani (Cichorium intybus) 130 mg, Mandur bhasma 66 mg, Kakamachi (Solanum nigrum) 64 mg, Arjuna (Terminalia arjuna) 64 mg, Kasamarda (Cassia occidentalis) 32 mg, Biranjasipha (Achillea millefolium) 32 mg og Jhavuka (Tamarix gallica) 32 mg.

Hvad bruges Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 borde til?

Liv. 52 DS -tabletter, fremstillet af Himalaya, består af forskellige urteingredienser, såsom Himsra (Capparis spinosa) og Kasani (Cichorium intybus) ekstrakter, som har mange fordele ved behandling og hæmning af viral hepatitis C. Life. 52DS tabletter administreres til behandling af alkoholisk leversygdom og hepatitis, der er fremskredet på grund af medicinforbrug. Liv. 52 DS-tabletter bruges typisk som oral terapi ved præ-cirrotiske tilstande og tidlig cirrose. Liv. 52 DS understøtter levercellerne til effektivt at forbrænde fedt og til at behandle fede leverbetingelser, der er opstået på grund af alkoholforbrug eller fedtholdig kost.

Liv. 52 DS -tabletter fungerer som gavnlige kosttilskud, hvilket resulterer i en signifikant forbedring af visse indikationer, såsom underernæring af protein og nedsat appetit. Liv. 52 DS -tabletter er også gavnlige til behandling af leverskader, der har udviklet sig på grund af stråling og kemoterapi. Liv. 52 DS-tabletter administreres også sammen med hepatotoksiske lægemidler under genopretning og fremskreden sygdom. Liv.52 DS tabletter er også indiceret til behandling af gulsot og anoreksi under graviditet. Liv. 52 DS -tabletter bruges som et supplement til hæmodialyseprocessen.

Bodybuildere, der indtager “prohormoner”, rådes til at indtage Liv. 52 DS -tabletter til at rense leveren. Liv. 52 DS -tabletter renser effektivt leveren, da atleter og bodybuildere indtager op til 5 gange den sædvanlige mængde protein, der indtages i en almindelig kost. Beskyttelse af lever- og leverceller er vigtig for bodybuildere, der er på en steroidcyklus af tunge androgener for at øge deres muskelmasse. Den karakteristiske blanding af urter i livet. 52 DS -tabletter styrker leveren mod disse tunge steroider og opretholder leverens fornyelse og sunde funktion.

Liv. 52 DS -dosering – Sådan tager du liv. 52 DS -tablets?

Du skal bruge Liv. 52 DS -tabletter nøjagtigt som din læge foreslog. Din læge kan foreslå en dosis Liv. 52 DS -tabletter afhængigt af sværhedsgraden af ​​den medicinske tilstand, kropsvægt, andre medicinske tilstande og aktuelle medicin. Liv. 52 DS -tabletter skal synkes med et glas vand og må ikke tygges. Prøv at opretholde en konsekvent tid for medicinen, så du tager livet. 52 DS -tabletter på samme tid hver dag for maksimalt udbytte af medicinen.

Du kan blive bedt om at tage 1-2 liv. 52DS tabletter to gange dagligt. Din læge kan ændre doseringen af ​​Liv. 52 DS -tabletter og behandlingsperiode afhængigt af typen og sværhedsgraden af ​​din medicinske tilstand og dit svar på behandlingen. Den foreslåede daglige dosis Life. 52 DS -tabletter til alvorlig vedligeholdelse af sund lever er en tablet to gange dagligt med et fuldt glas vand, helst givet før måltider. Da Liv. 52 DS -tabletter bruges sammen med andre levermediciner til behandling af leversygdom, en anbefalet dosis er 2 Liv. 52 DS -tabletter sammen med et glas vand to gange dagligt. Den ideelle anbefalede dosis for at øge appetitten er 2 liv. 52 DS -tabletter administreres to gange dagligt med et glas vand, fortrinsvis 30 minutter før måltider.

Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabletter administreres også som kosttilskud til bodybuildere som afgiftningsmidler under en steroidcyklus. Bodybuildere og atleter instrueres sædvanligvis i at bruge Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabletter tabletter før, efter og under steroidcyklussen for at dæmpe trykket på leveren fra den kraftige brug af oral (Anadrol, Dianabol, Halotestin, methyltest og kontroldråber) og injicerbare steroider (Testosteron, Winstrol og Trembolone) steroider og for at undgå den farlige stigning i blodniveauer i leverenzymer. Vægtløftere og bodybuildere er normalt pålagt at begynde at administrere 3 liv. 52 DS -tabletter to gange om dagen 30 minutter før måltiderne, mindst fire uger før starten af ​​steroidcyklussen før konkurrencen.

I løbet af cyklussen er det X hepatitis b liv 52X liv 52 adminX liv 52 alkoholX liv 52 alternativX liv 52 amazonX liv 52 og diabetesX liv 52 australiaX liv 52 forbudtX liv 52 før eller efter madX liv 52 fordele og bivirkningerX liv 52 bodybuildingX liv 52 bodybuilding forumX life 52 buyX life 52 of himalayaX life 52 kapslerX life 52 cenaX life 52 costX life 52 dosageX life 52 dropsX life 52 dsX life 52 ds dosageX life 52 ds priceX life 52 ds review upassende at administrere 12-18 Life. 52 DS -tabletter hver dag i fire lige store doser 30 minutter før måltider, afhængigt af steroidet og den anvendte dosis. Denne dosis kan reduceres til 9-12 liv. 52 DS -tabletter om dagen efter stop af orale steroider under cyklussen. Efter afslutningen af ​​cyklussen foreslås bodybuildere at fortsætte en dosis på 9 Liv. 52 DS-tabletter om dagen i cirka 8-12 uger.

Liv. 52 DS Handlingsmekanisme – Hvordan fungerer Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabeller?

Den robuste antioxidantegenskab af Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabletter gør det til et stærkt afgiftningsmiddel, der modvirker de forskellige typer toksiner og giftige stoffer, der findes i vand, mad, luft og medicin.

Behandling med Liv.52 DS tabletter regulerer leverenzymniveauer, forbedrer absorptionen og forbedrer leverens funktionelle effektivitet. Liv. 52 DS -tabletter rehabiliterer leverens funktionelle effektivitet ved at beskytte leverparenkymet mod forringelse og understøtte forbedringen af ​​levercellefornyelsen.

Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabletter tillader hurtig fjernelse af acetaldehyd, den giftige mellemmetabolit, der dannes som følge af alkoholmetabolisme, og garanterer sikkerhed mod leverskader forårsaget af alkoholforbrug. Liv. 52 DS -tabletter modererer den lipotropiske aktivitet hos patienter, der lider af den medicinske tilstand af kronisk alkoholisme og forhindrer indtrængning af fedt i leveren. Liv. 52 DS-tabletter opretholder standardniveauerne af serumkolesterol, lipoproteiner, phospholipider og triglycerider gennem dets kolesterolsænkende virkning. Under præ-cirrotiske omstændigheder, Liv. 52 DS stopper udviklingen af ​​sygdommen og hæmmer yderligere leverskader. Som en daglig tablet til forbedring af sundheden, Liv. 52 DS -tabletter øger appetit, fordøjelses- og assimileringsprocesser og stimulerer vægtøgning.

De forskellige urteingredienser i Liv. 52DS tabletter har forskellige levereffektive funktioner. Himsra fungerer som en leverstimulant, der forbedrer effektiviteten af ​​leverfunktioner. Det opretholder også leverens strukturelle integritet og har gavnlige virkninger på leverglykogen og serumproteiner. Kasani er en anden haptisk stimulans og kraftig antioxidant, der forbedrer galdeudskillelse, stimulerer fordøjelsen og øger effekten af ​​Himsra. Det er også kendt at hæmme DNA -skader, der udvikler sig som følge af frie radikaler. Kakmachi hjælper leveren, huden, nyrerne og blæren til at fungere problemfrit. Det beskytter også leveren gennem sin hæmning af oxidativ nedbrydning af DNA. Arjuna hjælper det kardiovaskulære system med at fungere problemfrit. Kasamarda fungerer som et effektivt rensemiddel, der fremkalder regelmæssige afføring. Biranjasipha opretholder normale fordøjelses- og urinfunktioner. Jhavuka indeholder et alkaloid, der hjælper effektivt med at behandle leversvigt.

Liv. 52 DS -tabletter – Ubesvaret dosis

Hvis du savner din sædvanlige dosis Himalaya LIV 52 DS TABLETS 60 tabletter, skal du tage den, så snart du husker det. Du kan fortsætte med din normale plan næste dag. Hvis du husker det savnede liv. 52 DS -tabletter den næste dag, tag din sædvanlige dosis, og spring den glemte dosis over. Tag ikke en dobbelt dosis for at kompensere for en glemt dosis.

Opbevaringsvejledning til Himalayan LIV 52 DS TABLETS 60 borde

Opbevar flasken med Liv. 52 DS -tabletter ved stuetemperatur (20 – 25 ° C), beskyttet mod varme, fugt og sollys. Opbevar lægemidlets originale emballage og forbrug ikke Liv. 52 DS -tabletter efter udløbsdatoen trykt på flasken. Opbevar flasken med Himalayan LIV 52 DS TABLETS 60 borde utilgængeligt for børn og kæledyr. Bortskaf ikke Liv. 52 DS -tabletter sammen med husholdningsaffald eller spildevand. Spørg din læge eller apotek til råds om den korrekte bortskaffelsesmetode.

Bivirkninger af Liv. 52 DS -tabletter

Behandlingen med Liv. 52 DS -tabletter vides ikke at føre til udvikling af bivirkninger, hvis de administreres i henhold til den foreskrevne dosis.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Himalaya LIV 52 DS TABLETTER 60 tabletter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *