HGH Xerendip 4IU Pisa Lab

2114,49 kr.52862,25 kr.

Hvad er HGH Xerendip 4IU Pisa Lab? Produkt beskrivelse Dette tilbud gælder en stor rabatpris på 23 kasser med HGH Xerendip 4IU Pisa Lab pr. Æske. Dette vil vare i tre måneder, hvis du kører 4IU om dagen. 4IU pr. Dag er vores anbefalede High Optimal PERFORMANCE dosis. HGH – Hvor længe bruger jeg Hgh?

SKU: qQJCiwFvna Category:

Description

Hvad er HGH Xerendip 4IU Pisa Lab?

Produkt beskrivelse

Dette tilbud gælder en stor rabatpris på 23 kasser med HGH Xerendip 4IU Pisa Lab pr. Æske. Dette vil vare i tre måneder, hvis du kører 4IU om dagen.

4IU pr. Dag er vores anbefalede High Optimal PERFORMANCE dosis.
HGH – Hvor længe bruger jeg Hgh? af hghdreambody
Injicer Hgh – Pisa Lab Xerendip af hghdreambody

Xerendip er en injicerbar form for somatropin, der findes i Mexico. Det sælges på alle større apoteker i Mexico. Pisa Labs er et almindeligt laboratorium i Mexico og sælges på alle større apoteker. Vi ser det som den bedste mulighed, fordi det er en komplet 191 kæde HGH, der er farmaceutisk. Læger her foreskriver det, og det er derfor tilladt at blive taget tilbage til dit land med en recept til personlig brug. Du kan tage op til 3 måneders levering tilbage. Den leveres pakket i en injicerbar pen, der skal skrues af fra toppen for at bryde forseglingen og blande gh med destilleret vand. Dette gør den meget stabil og fin ved stuetemperatur, indtil den er blandet. Det skal derefter afkøles. Den leveres med sprøjteadaptere, men vi anbefaler, at du bruger insulinnåle og ekstraherer den, da adapteren har en tendens til at lække noget af væksthormonet. At vælge Pisa Labs HGH er den økonomisk smarte beslutning, fordi det er billigere end mærker, som du måske er mere fortrolig med. Det er lige kvalitet, og vi sammenligner det med at foretrække Tommy Hilfiger frem for Ralph Lauren. Det betyder, at der ikke er nogen reel forskel mellem Pisa Lab HGH og Pfizer eller Merck HGH, bare opfattelse.

HGH Xerendip 4IU Pisa Lab er et langkædet aminosyremolekyle fremstillet af den forreste hypofyse, som er placeret i bunden af ​​hjernen. HGH virker på mange forskellige væv for at fremme sund metabolisme. Størstedelen af ​​den effekt, der opnås ved hGH, udføres af et beslægtet hormon kaldet insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF-1), som hovedsageligt frigives af leveren og til en vis grad af andre væv som reaktion på tilstedeværelsen af ​​hGH. Det er et af de primære hormoner, der er vigtigt for at opretholde optimal celleydelse.

Den enkle opdeling er, at HGH Xerendip 4IU Pisa Lab hjælper din lever med at producere mere IGF-1, hvilket igen giver en række gavnlige virkninger på krop og sjæl. Disse fordele opnås kun ved en velreguleret brug af hGH. Mange mennesker tror, ​​at små doser gør en stor forskel og antager derefter, at hvis de tager mere, får de bedre resultater. Dette er ikke korrekt, og vores læger kan bekræfte dette. Vi har stor erfaring med HGH Xerendip 4IU Pisa Lab og vil dele den viden med dig for at få maksimale resultater

Additional information

Variants

1-laada, 2-laada, 5-laada, 10-laada, 25-laada, 50-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HGH Xerendip 4IU Pisa Lab”

Your email address will not be published. Required fields are marked *