HGH Evogene Alley 3 33 mg 10IU

1600,00 kr.15000,00 kr.

Hvad er HGH Evogene Alley 3 33mg 10IU? HGH Evogene Alley 3 33 mg 10 x 10 IE VIAL HGH (100i.u) Definitioner: Et peptidhormon udskilt af den forreste hypofyse i hjernen. HGH forbedrer vævsvækst ved at stimulere proteindannelse. HGH Evogene Alley 3 33mg 10IU reducerer kropsfedt. Mænd ændrede ikke deres personlige vaner med at spise

SKU: hg5mterWoA Category:

Description

Hvad er HGH Evogene Alley 3 33mg 10IU?

HGH Evogene Alley 3 33 mg 10 x 10 IE VIAL HGH (100i.u)
Definitioner: Et peptidhormon udskilt af den forreste hypofyse i hjernen. HGH forbedrer vævsvækst ved at stimulere proteindannelse. HGH Evogene Alley 3 33mg 10IU reducerer kropsfedt. Mænd ændrede ikke deres personlige vaner med at spise, ryge eller dyrke motion, men med forbruget af HGH Evogene Alley 3 33 mg 10 IE tabte de i gennemsnit 14% af deres kropsfedt, mens de i gennemsnit fik 8,8% magert muskel masse. Deres hud blev fastere, og de oplevede en lokal stigning i knogletæthed. Overalt syntes HgH at vende virkningerne af aldring med 10-20 år. HGH ordineres og administreres af en læge i form af injektioner. Men en receptfri formular er også tilgængelig via skranke og via postordre.

HGH Evogene Alley 3 33mg 10IU er et humant væksthormon, et naturligt hormon, der produceres i hypofysen i hjernen. HGH Evogene Alley 3, 33 mg 10IU betragtes som “det vigtigste” hormon, fordi det styrer så mange funktioner. Det er ansvarligt for ungdom, vitalitet, energi og alle de sundhedsmæssige fordele, som vi forbinder med unge. Dr. Daniel Rudmans undersøgelse i New England Journal Of Medicine demonstrerede den bemærkelsesværdige evne til at vende ældningens virkninger på menneskekroppen ved brug af HGH – Human Growth Hormone! Dels på grund af hans indsats har Dr. Rudmans undersøgelse påvirker virkningerne af HGH Evogene Alley 3, 33 mg 10IU på fede mænd mellem 61 og 80 år.

HGH Evogene Alley 3 33 mg 10IU fremmer vækst hos børn og spiller en vigtig rolle i voksenmetabolisme. Kroppen udskiller hormonet i faldende mængder gennem vores liv. Mængden af ​​hormon i kroppen kan måles med niveauer af IGF-1 (insulinvækstfaktor). Væksthormon har en dybtgående effekt på alle kroppens celler mere end noget andet hormon, fordi det er cellegeneratoren.

HGH Evogene Alley 3 33mg 10IU er “mesterhormonet”, der styrer mange organer og kropsfunktioner og er direkte ansvarlig for at stimulere vævsreparation, celleudskiftning, hjernefunktioner og enzymfunktion! Det er det menneskelige væksthormon, der vokser cellerne, knoglerne, musklerne og organerne, og det er det faldende niveau af det humane væksthormon efter 30 års alderen, der langsomt fratager os vores “ungdom”.

Additional information

Variants

1-laada, 2-laada, 5-laada, 10-laada, 25-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HGH Evogene Alley 3 33 mg 10IU”

Your email address will not be published. Required fields are marked *