HCG Pregnyl 5000 IE Organon

1900,00 kr.

HVAD ER HCG Pregnyl 5000 IE Organon? HCG Pregnyl 5000 IE Organon er et steroid efter cyklus og fremstilles af Organon. Det aktive stof er humant choriongonadotropin. HCG, er ikke et anabolsk / androgent steroid, men et naturligt proteinhormon, der udvikles i moderkagen af ​​en gravid kvinde. HCG dannes i moderkagen umiddelbart efter nidation. Det

SKU: CsAIpq5hXS Category:

Description

HVAD ER HCG Pregnyl 5000 IE Organon?

HCG Pregnyl 5000 IE Organon er et steroid efter cyklus og fremstilles af Organon. Det aktive stof er humant choriongonadotropin.
HCG, er ikke et anabolsk / androgent steroid, men et naturligt proteinhormon, der udvikles i moderkagen af ​​en gravid kvinde. HCG dannes i moderkagen umiddelbart efter nidation. Det har luteiniserende egenskaber, fordi det ligner luteiniseringshormonet LH i den forreste hypofyse. I løbet af de første 6-8 uger af en graviditet muliggør det dannede HCG fortsat produktion af østrogener og gestagener i corpus luteum. Senere producerer moderkagen selv disse to hormoner. HCG produceres fra urinen fra gravide kvinder, fordi det udskilles uændret fra blodet via kvindens urin og passerer gennem nyrerne. Det kommercielt tilgængelige HCG sælges som et tørt stof og kan bruges af både mænd og kvinder. Hos kvinder giver injicerbart HCG Pregnyl 5000 IE Organon mulighed for ægløsning, da det påvirker de sidste stadier af ægudviklingen og dermed stimulerer ægløsning. Det hjælper også med at producere østrogener og corpus luteum.
Human HCG Pregnyl 5000 IE Organon er et hormon, der produceres i moderkagen i hunkroppen i de første måneder af graviditeten. Det er faktisk graviditetsindikatoren, der er set på graden af ​​graviditetstest, da den ikke er til stede i kroppen på noget andet tidspunkt. Medicinsk har humant choriongonadotropin været brugt til behandling af ubestemte testikler hos unge mænd, hypogonadisme (underproduktion af testosteron) og som et fertilitetslægemiddel, der bruges til at fremkalde ægløsning hos kvinder. I dyrlæge kan det også bruges til hurtigt at fremkalde ægløsning, normalt hos køer og heste.
For mandlige steroidbrugere kan HCG Pregnyl 5000 IE Organon efterligne virkningerne af luteiniserende hormon (LH) i kroppen. Luteiniserende hormon er et hypofysehormon, der frigives og signalerer produktionen af ​​testosteron i testiklerne. Det er denne evne, der gør forbindelsen i stand til at hjælpe med at genoprette testens normale funktion til at reagere på endogent luteiniserende hormon. Denne evne kan reduceres dramatisk efter en lang periode med inaktivitet, som det er tilfældet med administration af anabolske steroider.

Selv når frigivelsen af ​​endogent LH er genoptaget til sine normale niveauer, kan testosteronniveauerne muligvis ikke vende tilbage til det normale på grund af den lange inaktive tid, som testiklerne udsættes for.

Enkeltpersoner vil ofte bruge HCG Pregnyl 5000 IE Organon til at bekæmpe testikelatrofi, et resultat af at hypothalamus hypofysen lukkes. Selvom denne atrofi mere er et symptom på en bivirkning af anabolske steroider frem for noget, der kan være farligt for en bruger, er mange mennesker bekymrede over testikelatrofi og henvender sig til HCG Pregnyl 5000 IE Organon for at hjælpe og lindre det. Til dette formål er HCG Pregnyl 5000 IE Organon ganske effektiv.
Som det er klart fra det foregående, tilbyder HCG Pregnyl 5000 IU Organon kvindelige atleter ingen præstationsfremmende egenskaber og er ubrugelig til dette formål.

HVORDAN VIRKER DET?

De fleste atleter bruger imidlertid HCG Pregnyl 5000iu ved afslutningen af ​​en behandling for at undgå et “nedbrud”, det vil sige for at opnå den bedst mulige overgang til “naturlig træning.” En forudsætning er imidlertid, at steroidindtag eller dosis reduceres langsomt og jævnt, før man tager HCG. Desværre, selvom HCG forårsager en hurtig og betydelig stigning i endogene plasmatestosteronniveauer, er det ikke en perfekt kur for at forhindre tab af styrke og masse ved afslutningen af ​​en steroidbehandling. Atleten vil kun opleve en forsinket omstilling, som ofte er blevet observeret. Selvom HCG stimulerer endogen testosteronproduktion, hjælper det ikke at genoprette den normale hypothalamus / hypofyse testikelakse. Hypothalamus og hypofyse er stadig i en ildfast tilstand efter lang tids steroidbrug og forbliver på denne måde, mens HCG bruges, da det endogene testosteron, der produceres som et resultat af det eksogene HCG, undertrykker endogen LH -produktion. Når HCG er afbrudt, skal atleten stadig gennemgå en justeringsperiode. Dette forsinkes kun ved brug af HCG. Af denne grund tager erfarne atleter ofte Clomid og Clenbuterol efter indtagelse af HCG, eller de starter straks en anden steroidbehandling. Nogle mennesker tager HCG bare for at slippe af med “steroiderne” i mindst to til tre uger.

Desværre er mange bodybuildere stadig af den opfattelse, at HCG hjælper dem med at blive vanskeligere, da de forbereder sig til en konkurrence ved at nedbryde subkutant fedt, så sammentrækninger og vaskularitet bliver bedre udsat.

På HCG -emballagen står det klart, at HCG ikke har nogen kendt effekt af fedtmobilisering, appetit eller følelse af sult eller fordeling af kropsfedt. HCG har ikke vist sig at være en effektiv komplementær behandling til behandling af fedme, det øger ikke fedttabet ud over, hvad der er resultatet af kaloriebegrænsning.
Atleter skal injicere en HCG -ampul (5000 IE) hver femte dag. Da testosteronniveauerne, som forklaret, forbliver betydeligt forhøjede i flere dage, er det unødvendigt at injicere HCG mere end en gang hver femte dag. Den relative dosis beregnes af atleten og skal bestemmes baseret på varigheden af ​​hans tidligere steroidindtag og på styrken af ​​de forskellige steroidforbindelser. Atleter, der tager steroider i mere end tre måneder og atleter, der primært bruger de stærkt androgene steroider som Anadrol, Sustanon, Dianabol (D-bol) osv., Bør tage en relativt høj dosis. Den effektive dosis for atleter er normalt 2000-5000 IE. pr. injektion og skal som allerede nævnt injiceres hver 5. dag. HCG bør kun tages i højst fire uger.
Hvis HCG tages af mandlige atleter i mange uger og i høje doser, er det muligt, at testiklerne reagerer dårligt på et senere HCG -indtag og en frigivelse af kroppens eget LH. Dette kan resultere i en permanent utilstrækkelig gonadal funktion. Cyklusser på HCG bør holdes nede i cirka 3 uger ad gangen med en cyklus på mindst en måned imellem. For eksempel kan du bruge HCG i 2 eller 3 uger midt i en cyklus og i 2 eller 3 uger i slutningen af ​​en cyklus. Det er blevet spekuleret i, at langvarig brug af HCG permanent kan undertrykke kroppens egen produktion af gonadotropiner. Derfor er korte cyklusser den bedste vej at gå.

BIVIRKNINGER:

Som tidligere bemærket forårsager den primære risiko forbundet med humant choriongonadotropin testikulær desensibilisering og beskadigelse af testiklerne i Leydig -cellerne, hvilket resulterer i permanent forringelse af den naturlige testosteronproduktion. Det er aromataseaktiviteten, der opstår med HCG, som nogle føler faktisk er giftig for testikel Leydig -cellerne. Hvis dette scenario udspiller sig, ville en person forårsage permanent skade på deres naturlige testosteronproduktion (hypogonadisme). Derfor bør relativt små doser af forbindelsen administreres ad gangen. Hvis der tages store doser, er det sandsynligt, at der kan opstå en vis skade.
En måde at minimere risikoen for permanent skade er at bruge tamoxifen under hele administrationen af ​​HCG.

Undersøgelser har vist, at HCG Pregnyl 5000 IE Organon, i det mindste delvist, kan blokere omdannelsen af ​​17 alfa-hydroxyprogesteron (17 OHP), en testosteronforløber, til testosteron. Det er naturligvis noget, en bruger ønsker at undgå. Imidlertid har tamoxifen vist sig at beskytte mod denne effekt ganske effektivt. Derfor ser det ud til, at brug af tamoxifen under kørsel af HCG kan hjælpe en bruger med at sikre, at testikel desensibilisering ikke forekommer. Det skal dog bemærkes, at hvis en bruger ikke kører store mængder humant choriongonadotropin, bør desensibilisering ikke være et problem, og tamoxifen ville være unødvendig. Ikke desto mindre anbefales det, at brugere, der administrerer store mængder HCG, også bruger tamoxifen af ​​denne grund.
På grund af den kendsgerning, at der er luteiniserende hormon- og humane choriongonadotropinreceptorer i forskellige væv i kroppen bortset fra gonadal, indikerer dette, at humant choriongonadotropin kan have en effekt på disse væv, hvilket kan resultere i mulige bivirkninger, når det administreres. Et sådant tilfælde af dette er den mulige udvikling af gynækomasti hos brugere.

Det ser ud til, at brugen af ​​humant choriongonadotropin hos et lille antal brugere har fået nogle mænd til at udvikle gynækomasti, der ikke er relateret til deres østrogenniveauer eller øgede niveauer af prolaktin, de mest åbenlyse årsager til gynækomasti hos steroidbrugere. I stedet ser det ud til i et meget lille mindretal af brugere, at den øgede mængde af cirkulerende luteiniserende hormon eller det humane HCG Pregnyl 5000 IE Organon selv kan interagere med disse receptorer i brystvævet og forårsage en reaktion, der resulterer i udviklingen af ​​gynækomasti. Den faktiske mekanisme, hvormed dette udføres, er i øjeblikket ukendt, men det ser ofte ud til at forekomme hos et lille antal mænd. Der er heller ingen kendt metode til at bekæmpe denne bivirkning hos mænd, der oplever det, og den eneste mulighed for at behandle denne effekt er at ophøre med human HCG Pregnyl 5000 IE Organon administration fuldstændigt. Heldigvis, når dette er gjort, begynder gynækomasti, der har udviklet sig, at sprede sig hurtigt og går ubemærket hen i løbet af få dage eller uger i de fleste tilfælde.
Når man ved, at testiklernes evne til at aromatisere androgener potentielt kan øges flere gange større end normalt, når man bruger HCG, er det ganske indlysende, at det kun skal bruges som en hurtig stimulering til testiklerne og ikke noget, der bruges til konstant at blokere dem i et forsøg at få dem til at fungere. Hvis den bruges korrekt, kan forbindelsen bidrage til genopretning af naturlig testosteronproduktion efter cyklussen, men ligesom alle forbindelser skal brugen hærdes med den rigtige viden og anvendelse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HCG Pregnyl 5000 IE Organon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *