Halotest Fluoxymesteron 10 mg 25 tabs

2100,00 kr.

Hvad er Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter? Halotest fluoxymesteron 10 mg 25tabs er et ekstremt kraftigt anabolske androgene steroid, der først blev frigivet i slutningen af ​​1950’erne af Upjohn under handelsnavnet Halotestin. Kort tid efter ville Ciba Pharmaceuticals frigive hormonet under Ultandren-navnet, men Halotestin er forblevet det mest kendte mærke. Pharmacia, tidligere Upjohn, fremstiller

SKU: NAjYfnUIlB Category:

Description

Hvad er Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter?
Halotest fluoxymesteron 10 mg 25tabs er et ekstremt kraftigt anabolske androgene steroid, der først blev frigivet i slutningen af ​​1950’erne af Upjohn under handelsnavnet Halotestin. Kort tid efter ville Ciba Pharmaceuticals frigive hormonet under Ultandren-navnet, men Halotestin er forblevet det mest kendte mærke. Pharmacia, tidligere Upjohn, fremstiller nu Halotestin -mærket.

Test 600x Da Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 faner første gang kom på markedet, blev det anset for at have mange terapeutiske fordele. Dette ekstremt kraftfulde anabolske steroid blev ordineret til behandling af muskelaffald, androgenmangel hos mænd, reparation af magert væv, fejlernæring og for at helbrede knoglebrud. Det ville også blive brugt regelmæssigt til behandling af langvarig eksponering for kortison, paraplegi, brystkræft og ofte givet til forbrændingsofre. I modsætning til mange anabolske steroider blev Halotestin regelmæssigt ordineret til mænd og kvinder, og selvom dets moderne brug er noget begrænset, bruges det stadig til behandling af brystkræft hos nogle kvinder. Hormonet bruges stadig til at behandle androgenmangel hos nogle mænd, men det er sjældent og godkendt til behandling af osteoporose hos nogle kvinder efter overgangsalderen.

I en verden af ​​præstationsforbedringer har Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 faner ry for at være en af ​​de mest kraftfulde og hurtigvirkende steroider på markedet. Men ikke mange steroidbrugere vil bruge. Dette steroid vil ikke bygge meget masse på trods af en massiv anabolsk vurdering; faktisk vil det virkelig ikke gøre meget for massefremmende reklame. Dette er et steroid, der almindeligvis er kendt som et råstyrke steroid, men Halotestin findes også i nogle skærecyklusser. Det er ikke ualmindeligt, at nogle bodybuildere supplerer med Halotestin i ugerne op til en konkurrence. Det kan give nogle gode konditioneringseffekter, samt virkelig hjælpe med at skubbe igennem slutningen af ​​en brutal kost. Men bivirkningerne af dette steroid er ingen spøg, de kan være ret hårde, og det vil holde de fleste mennesker væk.

Halotestin funktion og egenskaber:
Halotest fluoxymesteron 10 mg 25tabs er et testosteronafledt anabolsk androgent steroid eller mere specifikt en strukturelt ændret form for methyltestosteron. Halotestin er testosteronhormonet med en ekstra methylgruppe i 17. kulstofposition for at tillade oral indtagelse. Det har også en ekstra fluorgruppe ved carbon 9 og 3 og en hydroxylgruppe ved carbon 11. Disse modifikationer hæmmer aromatiseringen af ​​steroidet og øger dets androgene karakter i høj grad. Den androgene karakter og aktivitet af Halotestin vil være langt ud over methyltestosteron.

På grund af dets strukturelle design har Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter en anabolsk bedømmelse på 1.900 og en androgen vurdering på 850. Alle vurderinger måles mod ren testosteron, som har en rating på 100 i begge kategorier. Det betyder, at Halo, som det ofte er kendt, har vurderinger, der er næsten uden grund, men dens anabolske vurderinger er enormt vildledende. Selvom den har en massiv anabolsk vurdering, synes dens anabolske oversættelse hos mennesker at være tæt på nul. Dette steroid oversætter ganske enkelt ikke til nogen anabolsk effekt og vil primært fungere gennem androgen aktivitet.

Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter har nogle ekstremt kraftfulde virkninger, nogle af de mest kraftfulde, der kredser om røde blodlegemer. Halo har evnen til i høj grad at øge hæmatokrit- og hæmoglobinniveauer samt røde blodlegemer. Det ser også ud til at virke gennem celler, der allerede er involveret i erythropoietin -responset. Disse effekter er stort set ansvarlige for de forbedrede effekter, der fremmes, såvel som de øgede energiniveauer, som steroidet kan levere.

Halotestin har også stærke fedttabseffekter. Halo har evnen til at fremme reguleringen af ​​fedtsyreoxidation i leveren samt hurtigt rykende muskelmitokondrier. Gennem disse taits samt interaktion med røde blodlegemer har vi et steroid, der kan have en udtalt effekt på visuelle konditioneringsaspekter hos et individ, der allerede er ret magert.

Virkninger af Halotestin:
Virkningerne af Halotestin, selvom de er ekstremt kraftfulde, repræsenterer ikke det, vi ville bemærke som et virkelig alsidigt anabolske steroid. Dette steroid har meget specifikke anvendelser, og selvom det kan være gavnligt, vil de potentielle bivirkninger gøre det unødvendigt for de fleste mænd. De primære virkninger af Halotestin er på styrke og aggression. Spørgsmålet om aggression og anabolske steroider blæses ofte ud af proportioner, men i tilfælde af Halo kan det virkelig forbedre en aggressiv karakter. Dette kan igen få atleten til at skubbe hårdere og blive endnu stærkere. Selvom det kan forbedre aggression, er der nogle vigtige ting at huske på. Halotestin kan ikke ændre din personlighed, fjerne din evne til at skelne mellem rigtigt og forkert eller ændre din beslutningsproces. Det kan give individet en stærkere, aggressiv karakter, men hvad du gør med aggression afgør, om det er rigtigt eller forkert. Aggression i sig selv er ikke en dårlig ting, det kan være et meget positivt redskab; hvad vi gør med aggression afgør, om det er rigtigt eller forkert. For den person, der er naturligt voldelig og vred, vil brugen af ​​Halotestin gøre ham til en mere aggressiv vittighed. For det raske individ vil han have mere aggression at lægge i gymnastiksalen eller i en konkurrence.

På grund af sin styrke og aggressionsfremme gør dette Halotestin til et populært steroid blandt styrkeløftere, styrketrætere og krigere lige før konkurrencen. Et par ugers brug, der fører til konkurrence, er meget almindeligt, og stigningen i potens kan potentielt være større end noget andet anabolsk steroid kunne give. Den samme styrke og aggression kan også være nyttig for den konkurrerende bodybuilder et par uger fra hans show. Konkurrencedygtig bodybuilding slankekure er brutal og måske den sværeste måde at koste på jorden. Mod slutningen bliver de fleste ekstremt udmattede og har meget svært ved at presse deres træning igennem. Tilføjelse til Halotestin i de seneste uger kan hjælpe med at skubbe dem igennem denne ekstremt vanskelige tid. Det vil også give individet et meget hårdere og mere defineret look; men der er en vigtig bemærkning. Selvom Halo kan forbedre visuelt relateret konditionering, skal du være ekstremt slank og konkurrere om bodybuilding for virkelig at få mest muligt ud af det. De fleste steroidbrugere vil aldrig se dette niveau af vægttab, og der vil ikke være noget nyttigt formål med at bruge dem.

Dette opsummerer stort set virkningerne af Halotestin med hensyn til gavnlige virkninger. Steroidet er ikke et massebyggende steroid, og det er ikke et, der bruges som et grundlæggende steroid i enhver cyklus. Dette er et kortsigtet steroid, der har specifikke fordele til bestemte formål. I et terapeutisk miljø, mens det er godkendt til visse behandlingspunkter, er det blevet meget sjældent.

Bivirkninger af Halotestin:
Halotestin er ikke et ødelæggende steroid med hensyn til potentielle negative virkninger, der er meget værre forbindelser. Det er imidlertid ikke en forening, som vi kan kalde ekstremt brugervenlig, især når vi overvejer dets hepatotoksicitet og potentielle virkninger på kardiovaskulær sundhed. Af denne grund skal de fleste holde sig væk fra foreningen. Det er muligt at bruge Halotestin uden problemer, men det vil kræve en vis indsats og garanterer stort set ikke brug baseret på dets begrænsede anvendelser. For at forstå bivirkningerne af Halotestin og alt hvad du kan gøre for at yde beskyttelse, har vi opdelt dem i deres separate kategorier sammen med alt hvad du behøver at vide.

[1] Østrogen:

Selvom et testosteron-afledt anabolsk steroid aromatiserer Halotestin ikke og vil ikke forårsage østrogenrelaterede bivirkninger. Vandretention og gynækomasti er umulige med dette steroid. Samtidig brug af et antiøstrogen med Halotestin giver ingen fordel. Afhængigt af de andre forbindelser i cyklussen kan et antiøstrogenkrav være påkrævet, men dette er ikke nødvendigt på grund af Halotestin -brug.

[2] Androgener:

Halo er et ekstremt androgent steroid, og derfor kan bivirkningerne af Halotestin omgive en stærk androgen karakter. Dette kan omfatte acne, accelereret hårtab hos dem, der er disponeret for mandlige mønstre og hårvækst. Selvom sådanne effekter er stærkt afhængige af individuel respons og genetiske dispositioner, stiger Halos androgene styrke kraftigt. Denne kraft er så stor, nogle undersøgelser har antydet, at Fluoxymesteron faktisk kan fremme fallisk udvidelse.

Halotestin påvirkes stærkt af 5-alfa-reduktaseenzym, det samme enzym, der er ansvarligt for at reducere testosteron til dihydrotestosteron. Af denne grund kan brugen af ​​en 5-alfa reduktasehæmmer, såsom Finasteride, reducere de relaterede androgene bivirkninger af Halotestin. Sådan anvendelse vil ikke fuldstændigt dæmpe den androgene aktivitet af dette steroid, men det kan potentielt reducere det. Men dem, der er meget modtagelige for androgene bivirkninger, vil sandsynligvis blive nødt til at afstå fra denne steroidbrug.

På grund af dets ekstreme androgene karakter kan bivirkningerne af Halotestin være ekstreme hos kvinder, der fremmer alvorlige virilisationssymptomer. Virilisering symptomer omfatter kropshårvækst, en uddybning af stemmebåndene og klitorisforstørrelse. Virkningerne er så stærke, at chancerne for at undgå virilisering er umulige for de fleste kvinder. Den eneste gang Halo kan anbefales til kvindelig brug, er i behandlingen af ​​androgenfølsom inoperabel brystkræft. Dette steroid har ingen plads i de præstationsfremmende cyklusser for kvindelige atleter.

[3] Kardiovaskulær:

Halotestin kan have en stærk, negativ effekt på kardiovaskulær sundhed, især hvad angår kolesterolstyring. Dette kan omfatte betydelige stigninger i LDL -kolesterol og signifikant undertrykkelse af HDL -kolesterol. Dette skyldes i høj grad dets leverfunktion, der kredser om dets modstand mod leveren. Halotestin kan også føre til forhøjet blodtryk og påvirke triglyceridniveauer negativt. Sådanne langsigtede problemer kan føre til venstre ventrikel hypertrofi. På grund af Halos negative kardiovaskulære virkninger kan langvarig eksponering øge risikoen for hjerte -kar -sygdomme.

Hvis Halotestin skal bruges, er det bydende nødvendigt, at den enkelte ikke lider af forhøjet kolesterol eller blodtryk. Hvis individet er sundt nok til brug, er det yderligere nødvendigt, at han gør alt, hvad han kan for at fremme et fortsat sundt niveau og holde øje med dem. Ledelsen bør omfatte en ekstremt sund livsstil, en kost rig på omega-fedtsyrer og en, der generelt er kolesterolvenlig. Den samlede kost bør også begrænses til simple sukkerarter og mættede fedtstoffer og bør kombineres med regelmæssig kardiovaskulær aktivitet. Mange mennesker vil også opleve, at tilskud med antioxidanttilskud, der fremmer sunde kolesterolniveauer, er meget værdifuldt.

[4] Testosteron:

Bivirkningerne af Halotestin inkluderer naturlig testosteronundertrykkelse, og det vil være ekstremt. Men årsagen til undertrykkelse er lidt af et mysterium med dette steroid på grund af en inkonsekvent undertrykkelse af gonadotropiner. På trods af denne kendsgerning vil det undertrykke naturlig testosteronproduktion betydeligt, hvilket gør eksogent testosteron inkluderet nødvendigt for de fleste mænd. Dem, der ikke inkluderer eksogen testosteronbehandling, falder i en lav testosterontilstand. Dette vil ske uanset genetisk overlegenhed og kan komme med en række generende symptomer. Uanset symptomernes sværhedsgrad er lavt testosteron en ekstremt usund tilstand. Dem, der inkluderer eksogent testosteron, vil undgå disse lave niveauer. Den form for testosteron, du vælger, er vigtig. Det eneste, der betyder noget, er, at du giver din krop det, den har brug for.

Når brugen af ​​Halotestin slutter, og alle eksogene steroidhormoner har ryddet systemet, vil naturlig testosteronproduktion begynde igen. Naturlig genopretning kræver ikke en tidligere tilstand på et lavt niveau. Det antager endvidere, at der ikke er sket skade på Hypothalamic-Pituitary-Testicular-Axis (HPTA) på grund af forkert steroidbrug. Selvom produktionen starter på egen hånd, vil niveauet ikke vende tilbage til det normale i flere måneder. Af denne grund anbefales implementering af et PCT (Post Cycle Therapy) program ofte. Dette vil stimulere naturlig testosteronproduktion og sikre, at du har tilstrækkelige mængder testosteron til korrekt kropsfunktion. Det vil ikke vende tilbage til det normale alene, det vil stadig tage flere måneder, men det vil fremskynde processen og sikre en meget glattere genopretning.

[5] Levertoksicitet:

Halotestin er et C17-α-alkyleret (C17-aa) anabolsk steroid, som refererer til strukturændringen ved 17. kulstofposition. Specifikt refererer dette til den tilsatte methylgruppe ved 17. kulstofposition, der beskytter hormonet ved oral indtagelse. Selvom det er nødvendigt for hormonets overlevelse, forårsager det desværre toksiner. Af alle de orale C17-aa anabolske steroider har Halotestin en af ​​de stærkeste hepatotoksiske natur af alle. Leverenzymniveauer vil stige med brug af dette steroid og mere end sandsynligt betydeligt. Øgede leverenzymværdier svarer ikke til skader, men er en indikator for stress og kan være en stærk indikator for fremtidig skade.

Hvis Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 faner skal bruges, skal leveren være sund til at begynde med. Desuden skal den enkelte gøre en indsats for at reducere og begrænse den samlede mængde stress til leveren. For at begrænse stress bør Halo ikke bruges i mere end fire uger, og mange oplever, at to ugers brug er alt, hvad der er nødvendigt, såsom de to uger op til konkurrencen. Den enkelte bør også inkludere brugen af ​​et leverafgiftningstilskud, når han bruger dette steroid; faktisk bør den ikke bruges uden et sådant konserveringsmiddel. Alle, der bruger Halotestin, opfordres yderligere til at undgå overdrevent alkoholforbrug på grund af den enorme stress, dette forårsager leveren. At undgå alt alkoholforbrug er den sikreste måde at følge. Den sidste note om stressreduktion er at begrænse brugen af ​​håndkøbsmedicin. Mange OTC -medicin er meget hepatotoksiske og i nogle tilfælde mere end mange anabolske steroider. Brugen af ​​OTC -medicin bør begrænses til når det er absolut nødvendigt.

Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 faner Administration:
For at forbedre ydeevnen kan halotest fluoxymesteron 10 mg tabletter variere fra 10-40 mg pr. Dag. 10 mg om dagen giver mærkbare resultater, men de fleste mennesker tror, ​​at 20 mg om dagen er en mere fordelagtig dosis, der kan kontrolleres med korrekt brug af en sund voksen mand. Hvis en sådan dosis tolereres godt, og mere ønskes senere, kan 40 mg pr. Dag prøves. En sådan dosis vil imidlertid øge sandsynligheden for bivirkninger og kan være overdreven for nogle mænd. Uanset dosis er 2-4 ugers brug alt, der kan anbefales. Uanset dosis skal Halo, ligesom de fleste orale anabolske steroider, tages på tom mave. At tage det med mad kan reducere dets biotilgængelighed.

Halotest fluoxymesteron 10 mg tabletter kan også tages til behandling af androgenproblemer og gives normalt i en dosis på 20 mg pr. Dag. Denne dosis justeres normalt nedad efter kortvarig indledende behandling. Den samlede dosis ligger normalt i området 5-20 mg pr. Dag baseret på den enkeltes behov. Sådan brug kan nogle gange være langsigtet; dog vil et meget skarpt og konstant øje på hjerte og lever sundhed blive implementeret. En sådan behandling er noget sjælden i moderne tid, men kan være god for nogle mænd.

Tilgængelighed af Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter:
Halotestin er ikke bredt tilgængelig som mange anabolske steroider. Steroider som enkelt testosteron, Dianabol, Trenbolone og Nandrolone forbindelser dominerer stort set markedet med en relativt lav efterspørgsel efter Halo. Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter af human kvalitet kan være svært at finde på det sorte marked, og meget få underjordiske laboratorier bærer det. Selvom tilgængeligheden af ​​dette steroid er ret lav, kan det stadig findes med lidt grave. På grund af den lavere efterspørgsel efter dette steroid, er det ikke forfalsket næsten lige så ofte som mange af de mere populære anabolske steroider. Dette er gode nyheder, hvis du finder det mere end sandsynligt, vil det være ægte. Store internetbaserede udbydere er normalt din bedste løsning, men selv da vil de fleste ikke bære det. Gym forhandlere vil være et langt skud.

Køb Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter online – Advarsel:
At købe Halotest fluoxymesteron 10 mg 25 tabletter online er den eneste måde, de fleste mænd vil være i stand til at købe dette steroid, hvis det ikke er ordineret til androgenmangel, hvilket er sjældent. Selvom dette er den bedste måde at foretage et køb på, og forfalskninger er meget sjældne, følger det stadig med en enorm juridisk risiko. Hvis du bor i USA, og du køber Halotestin online, bryder du loven. Halotestin, ligesom alle anabolske steroider, er klassificeret som et skema III -kontrolleret stof af Steroid Control Act fra 1990, senere forstærket af Steroid Control Act fra 2004. Mange lande har lignende strenge love, selv om USA er omtrent lige så strenge som det får. Nogle lande vil dog være meget lettere, når det kommer til anabolske steroidlove, især i Østeuropa, Asien og Sydamerika. Uanset hvad er online -køb ofte frynset i de fleste lande uanset den egentlige steroidklassificering i det pågældende land.

Fordi overtrædelse af steroidlove kan have alvorlige konsekvenser, forfærdelige i USA, hvis du leder efter anabolsk af høj kvalitet, opfordres du til at se sponsorerne her på Steroid.com. Fra sponsorerne her på Steroid.com kan du købe anabolske stoffer af høj kvalitet uden recept, og endnu vigtigere, du kan gøre det lovligt uden frygt for gengældelse.

Halotestin anmeldelser:
Halotestin er et af de mest kraftfulde anabolske steroider, der nogensinde har eksisteret. På trods af sin magt har den kun nogle få gavnlige egenskaber for de fleste individer, hvilket gør den til et dårligt valg for de fleste præstationsfremmende atleter. Den gennemsnitlige gymrotte finder ikke ud af, at dette er et steroid, som han vil have med i sin cyklus. Der er ingen strategisk fordel, og risiciene opvejer langt fordelene. Den gennemsnitlige gymrotte kan let nå sine mål ved hjælp af andre foreninger. Selvfølgelig er nogle gym rotter fristet til at prøve det, en hurtig og dramatisk stigning i styrke kan lyde tiltalende, men det er vigtigt at huske denne hårde karakter af dette steroid.

For den konkurrerende atlet eller bodybuilder kan Halotestin have et sted. Men for andre bodybuildere kan andre steroider give det samme niveau af konditionering uden den ekstra belastning af kroppen. På samme tid kan ingen andre steroider tilføje den aggression og det pres, der nogle gange er nødvendigt for at afslutte en brutal konkurrencekost. Fortsæt om nødvendigt med forsigtighed. For styrkeudøveren, styrkeløfteren eller fighteren kan dette steroid være mere gavnligt for denne person måske mere end nogen anden. Men endnu en gang skal han supplere omhyggeligt og huske de potentielle langsigtede virkninger.

Halotestin profil:
[9-alfa-fluor-11-beta-hydroxy-17-alfa-methyl-4-androsten-3-on, 17b-ol] Molekylvægt: 336.4457
Formel: C20H29FO3
Smeltepunkt: 240C
Producent: Pharmacia-Upjohn
Effektiv dosis: 10-40 mg / dag
Aktivt liv: 6-8 timer
Opdagelsestid: 2 måneder
Anabolsk / androgent forhold: 1.900 / 850

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Halotest Fluoxymesteron 10 mg 25 tabs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *