GHRP-6 5 mg 10vials Kit

1000,00 kr.

hvad er GHRP-6 5mg 10vials kit? Køb pakke GHRP-6 5mg 10 hætteglas Sendt til Storbritannien, USA, Canada, Australien, Sverige, Norge og verden over. Enhedspris ændres automatisk efter antal. Produktnavn GHRP-6 Enhedsstørrelse 5 mg pr. Hætteglas CAS-nr. 87616-84-0 Synomior væksthormonfrigivende peptid 6 Sekvens H-His-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2 Molekylær formel C46H56N12O6 Renhed> 98% Lyofiliseret pulver i fysisk stand Opbevaring Selvom

SKU: L5bIaVO7C6 Category:

Description

hvad er GHRP-6 5mg 10vials kit?

Køb pakke GHRP-6 5mg 10 hætteglas Sendt til Storbritannien, USA, Canada, Australien, Sverige, Norge og verden over.
Enhedspris ændres automatisk efter antal.

Produktnavn GHRP-6
Enhedsstørrelse 5 mg pr. Hætteglas
CAS-nr. 87616-84-0
Synomior væksthormonfrigivende peptid 6
Sekvens H-His-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2
Molekylær formel C46H56N12O6
Renhed> 98%
Lyofiliseret pulver i fysisk stand
Opbevaring Selvom lyofiliserede peptider er stabile ved stuetemperatur i op til 2 måneder, skal de opbevares tørret under -18 ° C. Til rekonstituering skal peptidet derefter opbevares ved 4 ° C.

Væksthormonfrigivende peptid-6 GHRP-6 5 mg 10vials kit er en første generation GHRP i lægemiddelkategorien GH Secretagogues, denne kategori omfatter peptiderne GHRP-2, GHRP-6, Ipamorelin og Hexarelin.

Den primære funktion af disse peptider er den kraftige stimulering af hypofysen og tilskynder den til at producere mere væksthormon, der kan få leveren til at udskille hormonet IGF-1, i laboratorieundersøgelser af dyr, thius forbedrede evnen til at forbrænde fedt og bygge muskel. Fordi GHRP-6 virker direkte på den feedback loop, der signalerer hæmning af væksthormonfrigivelse, kan det stimulere væksthormonproduktion igen.

GHRP-6 5 mg 10vials kit er et Hexa-peptid, der fremmer madindtagelse ved at stimulere følelsen af ​​sult og hjælpe med at øge energimetabolismen. Forskning har vist, at brugen af ​​disse HGH -peptider kan øge magert muskelmasse, styrke, udholdenhed og reducere kropsfedt.

GHRP familie

GHRP-6 er kendt for at være en stor appetitstimulant, men det er ikke det stærkeste GH-frigivende peptid i GHRP-familien. Der er andre medlemmer af GHRP -familien, som vi kort skal se på. Denne liste er i rækkefølge fra stærkeste til svageste.

Hexarelin – den stærkeste i familien, der vides at give den største puls af alle. Opretter prolactin og cortisol bivirkninger. Desensibilisering vil ske uanset dosis.
GHRP -6 5 mg 10 hætteglas kit – For det andet i kategorien er desensibilisering imidlertid uklar, hvis den bruges over en mætningsdosis.
GHRP-6-Tredje i rækken for styrke, og når skud brydes, sker der ikke desensibilisering. Opretter et prolactin- og cortisolproblem.

Ipamorelin – Denne mildeste i gruppen, skaber ikke prolactin eller cortisol, og ved meget store doser viste det sig at give en stor frigivelse af GH uden desensibilisering.

Dosering og brug

Selv om det er tredje i klassen, hvad angår styrken af ​​GH-frigivelse, er GHRP-6 stadig en potent GHRP og kan tages 2-3 gange om dagen. Selvom der er et lille problem, har GHRP-6 ikke vist sig at være så effektiv i nærvær af forhøjede blodglukoseniveauer. Som følge heraf mener jeg, at den bedste praksis til dosering af GHRP-6 er at dosere 2 timer efter dit sidste måltid og 30 minutter før du tager mad, så ingen interaktioner svækker effekten af ​​GHRP-6. Med dette i tankerne kan GHRP-6 tages 2-3 gange om dagen (ca. 3 timer mellem injektionerne) for maksimal effektivitet med et interval på 100 mg-200 mg pr. Dosis. Ud over disse doser viste GHRP-6 sig ikke at være mere effektiv. Disse mætningspunkter er derfor, at du vil bryde dine administrationstider i løbet af dagen, så receptorerne kan ryddes.

Injektionsplan

100mcg, når man vågner
100 mg efter træning
100mcg før sengetid
GHRP-6 er ikke kønsspecifik, så de samme doser gælder for kvinder som for mænd. Ligesom andre peptider kommer GHRP-6 som et lyofiliseret (lyofiliseret) pulver i en mængde på 5 mg eller mindre. GHRP-6 skal rekonstitueres med bakteriostatisk vand og opbevares køligt og tørt som køleskab. Insulinsprøjter er den bedste måde at administrere hexapeptidet på, ofte subkutant eller endog intramuskulært.

Konklusion

Forventningerne fra GHRP-6 bør falde i tråd med en anden form for HGH, men selvfølgelig for at få mest muligt ud af din GHRP-6 er den ofte synergistisk parret med en GHRH som CJC-1295 uden DAC. Dramatiske resultater kan ikke ske natten over med peptider; Imidlertid bør forbedret søvn og sultstimulering mærkes med det samme. Med den rigtige kost og træning finder brugerne ændringer i fysikken inden for en måned efter brug.

Så for at opsummere, GHRP-6 er et potent væksthormon, der frigiver peptid, men det er ikke det mest potente i GHRP-familien. Det har en stærk affinitet til at forårsage sultpin. Bruges sammen med GHRH, giver det brugerne mulighed for at frigive den maksimale mængde væksthormon, der er lagret i kroppen. GHRP-6 kan hjælpe med noget fedttab, men det er bedre at vide at hjælpe med søvnmønstre, øge energi og øge magert kropsmasse. Derfor frarådes bodybuildere at bruge denne hexapeptie. Endelig er GHRP-6 et af de eneste peptider, der vides aktivt at øge ghrelin i maven.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GHRP-6 5 mg 10vials Kit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *