Clomiphene Citrate 50 mg

1762,00 kr.

Hvad er Clomiphene Citrate 50 mg? (Clomid & Serophene) Ægløsning og ægløsningsfremkaldende fertilitetslægemidler til behandling af infertilitet hos kvinder Ægløsning Ægløsning er den månedlige proces, hvor det kvindelige reproduktive system producerer et modent æg. Under ægløsning frigiver hypofysen to hormoner: follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH). Tilsammen kaldes disse hormoner for gonadotropiner. FSH fungerer

SKU: XjQTlnL5oa Category:

Description

Hvad er Clomiphene Citrate 50 mg?

(Clomid & Serophene)
Ægløsning og ægløsningsfremkaldende fertilitetslægemidler til behandling af infertilitet hos kvinder
Ægløsning
Ægløsning er den månedlige proces, hvor det kvindelige reproduktive system producerer et modent æg. Under ægløsning frigiver hypofysen to hormoner: follikelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH). Tilsammen kaldes disse hormoner for gonadotropiner. FSH fungerer som en “messenger” sendt af hypofysen for at stimulere udviklingen af ​​follikler i æggestokkene, som hver vil indeholde et æg. LH er ansvarlig for at udløse ægget (ægløsning).

I løbet af den første halvdel af menstruationscyklussen producerer æggestokkene follikelhormonet østradiol, som stimulerer væksten af ​​livmoderslimhinden (endometrium) og produktionen af ​​det vandige “rå æggehvide” livmoderhalsslim, der hjælper med at hjælpe sædcellen, når den svømmer op gennem livmoderen til æggelederne. Efter cirka to uger frigiver hypofysen en kraftig stigning i LH -hormonet og udløser ægløsning. På dette stadium begynder folliklen, nu kendt som corpus luteum, at producere hormonet progesteron, som tjener til at tykke livmoderen for at forberede en mulig graviditet. To uger efter ægløsning, hvis en graviditet ikke er sket, stopper corpus luteum progesteronproduktionen, endometrium falder, og menstruationsblødning opstår.

Ægløsning-inducerende fertilitetsmedicin. Alle forhold kan hæmme kroppens evne til ægløsning effektivt. En af de vigtigste måder at løse denne udfordring på er med medicin, der stimulerer æggestokkene til at producere flere æg i en cyklus. De to mest almindelige fertilitetslægemidler, der bruges til at fremme ægløsning, omfatter Clomiphene Citrate (Clomid eller Serophene) og Gonadotropins (Follistim, Menopur, Bravelle og Gonal-F).

Clomiphencitrat 50 mg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clomiphene Citrate 50 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *