Clenbuterol 0,04 mg

1057,00 kr.

Hvad er Clenbuterol 0,04 mg? Clenbuterol 0,04 mg (clenbuterol hydrochlorid) Generisk navn: clenbuterol hydrochlorid Fås i 10 – 20 mcg tabletter. Clenbuterol er kendt som en sympathomimetic. Disse hormoner tages for at efterligne adrenalin og noradrenalin i menneskekroppen. Clenbuterol er en selektiv beta-2-agonist, der bruges til at stimulere beta-receptorerne i fedt og muskelvæv i kroppen.

SKU: dk6LGRQuvB Category:

Description

Hvad er Clenbuterol 0,04 mg?

Clenbuterol 0,04 mg (clenbuterol hydrochlorid)
Generisk navn: clenbuterol hydrochlorid
Fås i 10 – 20 mcg tabletter. Clenbuterol er kendt som en sympathomimetic. Disse hormoner tages for at efterligne adrenalin og noradrenalin i menneskekroppen. Clenbuterol er en selektiv beta-2-agonist, der bruges til at stimulere beta-receptorerne i fedt og muskelvæv i kroppen.

Clenbuterol viser de fleste af dets virkninger på stimulering af både beta -receptorer af type 2 og 3. Det er effektivt til at forbrænde kropsfedt Clenbuterol er effektivt til at øge muskelmassen og reducere fedttab. Clenbuterol kommer generelt i 20 mg tabletter, selvom det også fås i sirup og injicerbar form. Brugere skræddersyr normalt deres dosis individuelt, afhængigt af resultaterne og bivirkningerne, men et sted i området 2-8 tabletter om dagen er mest almindeligt, er det ofte stablet med cytomel.

For fedttab synes clenbuterol at forblive effektivt i 3-6 uger, så ser det ud til, at de termogene egenskaber falder. Dette er mærkbart, når kropstemperaturen falder tilbage til det normale. Det er anabolske egenskaber falde meget hurtigere, et sted omkring 18 dage.

Effektiv dosis: 2 – 8 faner / dag
0,04 mg = 40 mcg

Clenbuterol hydrochlorid
Beskrivelse Clenbuterol 0,04 mg (clenbuterol hydrochlorid) 50 faner, Hubei Huangshi, Kina:
af Bill Roberts – Clenbuterol virker på samme måde som efedrin. Men i modsætning til efedrin, som er ude af kroppen på et par timer, varer clenbuterol i flere dage. Så du er på det 24 timer i døgnet. Ingen vælger at være på efedrin 24 timer i døgnet, fordi det forstyrrer søvn, og derfor er clenbuterol mere effektivt.

For den samme effekt på fedtceller accelererer clenbuterol også pulsen mindre, så du effektivt kan bruge en højere dosis. (Ikke en større mængde, men en dosis, der giver en større effekt på fedtceller for den samme effekt på takykardi.)

Dette resulterer i alvorlig nedregulering af beta -receptorer, som moderat efedrin ikke bruger. Således er den kun særlig effektiv i kort tid.

Hvis clenbuterol bruges, vil dosis normalt være omkring 100 mcg pr. Dag. Det er ikke anabolsk (eller væsentligt.)
Clenbuterol
Clenbuterol (clenbuterol hydrochlorid) tabletter. Hver Clenbuterol -tablet indeholder 0,04 mg. clenbuterolhydrochlorid. Clenbuterol fås i pakninger med 200 tabletter og fremstilles af Laboratorios Alchemia.

Almindelige anvendelser og instruktioner til Clenbuterol
Clenbuterol er en foreskrevet astmamedicin, der er katabolisk for fedt og anabol for muskler. Clenbuterol er ikke et steroidhormon, men et beta-2-sympatomimetikum.

Clenbuterol fungerer meget effektivt som en fedtforbrænder. Det gør det ved at hæve kropstemperaturen lidt.

Mange atleter hævder også, at de havde betydelige gevinster i muskelmasse, når de brugte clenbuterol. Der er ingen tvivl om, at clenbuterol har en anabolsk effekt hos dyr, men der er ingen videnskabelig dokumentation for, at dette også er tilfældet hos mennesker. Det samme gælder den stærke antikatabolske virkning af clenbuterol, hvilket betyder, at det reducerer den hastighed, hvormed proteinet reduceres i muskelcellen, hvilket følgelig forårsager en forstørrelse af muskelcellerne.

Clenbuterol 0,04 mg bør derfor primært bruges til fedttab og skæreformål.

Den sædvanlige dosis clenbuterol er 5-7 tabletter, 100-140 mcg om dagen. For kvinder er 80-100 mcg / dag normalt nok. Det er vigtigt at starte med kun at tage en tablet på den første dag og derefter øge dosis med en tablet hver af de følgende dage, indtil den ønskede maksimale dosis er nået.

Clenbuterol 0,04 mg tages normalt i en periode på 6-10 uger, men der er mange teorier om, hvilken type cyklus der er mest effektiv og passende.

Mulige bivirkninger af clenbuterol omfatter rastløshed, hjertebanken, rysten, hovedpine, øget svedtendens, søvnløshed, mulige muskelspasmer, forhøjet blodtryk og kvalme. Bemærk, at disse bivirkninger er midlertidige og forsvinder normalt efter 8-10 dage, på trods af fortsat indtagelse af clenbuterol.

Flere oplysninger om Clenbuterol 0,04 mg

Clenbuterol 0,04 mg Yderligere oplysninger:

Almindelige anvendelser
Clenbuterol 0,04 mg er en ordineret astmamedicin, der er katabolisk mod fedt og anabolisk for muskler. Clenbuterol er ikke et steroidhormon, men et beta-2-sympatomimetikum.
Clenbuterol kan forårsage en solid muskelvækst af høj kvalitet, der går hånd i hånd med en betydelig styrkeforøgelse. Clenbuterol har også en stærk antikatabolsk virkning, hvilket betyder, at det reducerer den hastighed, hvormed proteinet reduceres i muskelcellen, hvilket følgelig forårsager en forstørrelse af muskelcellerne. Af denne grund bruger mange atleter clenbuterol efter steroidbehandling for at afbalancere den resulterende kataboliske fase og dermed opnå maksimal styrke og muskelmasse.

Bemærk dog, at der ikke er videnskabeligt bevis for, at disse effekter, som er påvist hos dyr, også forekommer hos mennesker under brug af clenbuterol.

Clenbuterol 0,04 mg virker meget effektivt som en fedtforbrænder. Det gør det ved at hæve kropstemperaturen lidt. Stigningen er normalt ikke dramatisk, en halv grad, nogle gange lidt mere, men sjældent mere end en grad. Denne stigning skyldes, at kroppen vil forbrænde overskydende energi (stort set fra fedt) og normalt ikke er ubehageligt.

Imidlertid vil kroppen bekæmpe dette ved at reducere mængden af ​​aktivt skjoldbruskkirtel i kroppen samt gennem beta-receptor nedregulering, hvilket forklarer, hvorfor clenbuterol kun er effektivt i en begrænset periode.
Rutevejledning
Clenbuterol hydrochlorid kommer som en tablet, 0,04 mg., Tages gennem munden.

Den sædvanlige dosis clenbuterol er 5-7 tabletter, 100-140 mcg om dagen. For kvinder er 80-100 mcg / dag normalt nok. Det er vigtigt at starte med kun at tage en tablet på den første dag og derefter øge dosis med en tablet hver af de følgende dage, indtil den ønskede maksimale dosis er nået.

Atleter har gjort det til en vane at cykle clenbuterol i et forsøg på at minimere bivirkninger samt forhindre receptorforringelse. Den gennemsnitlige cykellængde af clenbuterol er 6-10 uger med 4-6 ugers orlov. Der er også dem, der foreslår to dage efter, to dage uden cyklus, og der er stærke beviser for, at denne metode vil minimere bivirkningerne ved at tage clenbuterol. Der er dog ingen tegn på, at metoden er den mest effektive med hensyn til fedttab.

Der er også forslag til brug af clenbuterol i et to-ugers, to-ugers gratis mønster, hvilket giver mening, når man overvejer egenskaberne, især den lange 35-timers halveringstid, af forbindelsen. Tilspidsning er ikke påkrævet, men kan være passende for nogle for at undgå en mulig “nedbrud” periode.
forholdsregler
CNS -stimulanter, såsom efedrin, anbefales ikke til brug sammen med clenbuterol, da de negative bivirkninger ville blive overdrevne.

Inden du bruger lægemidlet Clenbuterol, bør du konsultere en læge, hvis du har hjertesygdom eller skjoldbruskkirtelsygdom, forhøjet blodtryk, diabetes, glaukom, vandladningsbesvær på grund af en forstørrelse af prostata eller hvis du tager receptpligtig medicin. Brug ikke clenbuterol, hvis du tager eller for nylig har taget MAO -hæmmere.

Brug clenbuterol med forsigtighed hos overfølsomme og diabetiske personer og hos personer med latent eller klinisk anerkendt vinkelforseglende glaukom, koronar hjertesygdom, kongestiv hjertesvigt, prostata hypertrofi, hypertyreose, urinretention.

Sikkerhed ved brug under graviditet og amning er ikke fastslået.

Clenbuterol kan forringe de mentale og / eller fysiske evner, der kræves til visse potentielt farlige aktiviteter såsom kørsel eller brug af maskiner.
Mulige bivirkninger
Den mest almindelige er muskelkramper, da et kaliumtilskud, som hjælper med at opretholde elektrolytstatus, ville blive reduceret drastisk.

Mulige bivirkninger af clenbuterol omfatter også rastløshed, hjertebanken, rysten, hovedpine, øget svedtendens, søvnløshed, mulige muskelspasmer, øget blodtryk og kvalme. Bemærk, at disse bivirkninger er midlertidige og forsvinder normalt efter 8-10 dage, på trods af fortsat indtagelse af clenbuterol.
Overdosis
Clenbuterol 0,04 mg kan forårsage pludselig død i meget høje doser.
Hvis du har mistanke om en overdosis clenbuterol, skal du straks kontakte dit lokale giftkontrolcenter eller skadestue.

Mere information:
Opbevar Clenbuterol 0,04 mg i en tæt lukket beholder og utilgængeligt for børn. Opbevar Clenbuterol 0,04 mg ved stuetemperatur og væk fra overskydende varme og fugt (ikke på badeværelset).

Bemærk
Ovenstående oplysninger er beregnet til at supplere, ikke erstatte, ekspertise og vurdering af din læge eller anden sundhedspersonale. Det bør ikke tolkes som en indikation af, at brugen af ​​Clenbuterol 0,04 mg er sikker, passende eller effektiv for dig. Kontakt din læge, inden du bruger Clenbuterol 0,04 mg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clenbuterol 0,04 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *