CJC-1295 (ALLEY)

13039,36 kr.176207,50 kr.

HVAD ER CJC-1295 ALT? CJC-1295 (ALLEY)) er et hexapeptid med en kæde bestående af 6 aminosyrer. Det er en af ​​flere syntetiske meth-enkephalin-analoger, der inkluderer unaturlige D-aminosyrer, der blev udviklet til deres væksthormonfrigivende aktivitet og kaldes væksthormonsekretagoger. CJC-1295 (ALLEY) er et ægte HGH-privatliv. Dette væksthormonfrigivende peptid adskiller sig fra CJC-1295 (ALLEY) og virker ikke ved

SKU: 24YUnG1T0X Category:

Description

HVAD ER CJC-1295 ALT?

CJC-1295 (ALLEY)) er et hexapeptid med en kæde bestående af 6 aminosyrer. Det er en af ​​flere syntetiske meth-enkephalin-analoger, der inkluderer unaturlige D-aminosyrer, der blev udviklet til deres væksthormonfrigivende aktivitet og kaldes væksthormonsekretagoger. CJC-1295 (ALLEY) er et ægte HGH-privatliv.
Dette væksthormonfrigivende peptid adskiller sig fra CJC-1295 (ALLEY) og virker ikke ved CJC-1295 (ALLEY) -receptoren, men virker i stedet på væksthormonets sekretoriske receptor, der nu omdøbes til ghrelinreceptoren.
Det har en stærk effekt på frigivelsen af ​​CJC-1295 (ALLEY). Doseret om natten til anti-aging formål og flere gange i løbet af dagen for anabolisme. CJC-1295 (ALLEY) bruges ofte sammen med GHRH CJC-1295 for at øge GH-puls. CJC-1295 (ALLEY) kan bruges effektivt til behandling af GH-mangel. Hovedanvendelsen er at fremme madindtagelse ved at stimulere sult og støtte energimetabolisme. Den vigtigste bivirkning er en signifikant stigning i appetit på grund af en stimulerende frigivelse af Ghrelin, et hormon, der frigives naturligt i maveslimhinden og øger sult og gastrisk tømning.

Fordelene ved øgede CJC-1295 (ALLEY) niveauer gennem GHRP-6 stimulering omfatter: en stigning i styrke, muskelmasse og tab af kropsfedt, foryngelse og styrkelse af led, bindevæv og knoglemasse. Forbedret HGH-sekretion får også leveren til at udskille mere IGF-1, som menes at være den primære anabolske virkningsmekanisme for væksthormon.

Dette væksthormonfrigivende peptid adskiller sig fra CJC-1295 (ALLEY) og virker ikke ved CJC-1295 (ALLEY) -receptoren, men virker i stedet på væksthormonets sekretoriske receptor, der nu omdøbes til ghrelinreceptoren.
Det har en stærk effekt på frigivelsen af ​​humant væksthormon (HGH). Doseret om natten til anti-aging formål og flere gange i løbet af dagen for anabolisme. CJC-1295 ALLEY bruges ofte sammen med GHRH CJC-1295 for at øge GH-puls. CJC-1295 (ALLEY) kan bruges effektivt til behandling af GH-mangel. Hovedanvendelsen er at fremme madindtagelse ved at stimulere sult og støtte energimetabolisme. Den vigtigste bivirkning er en signifikant stigning i appetit på grund af en stimulerende frigivelse af Ghrelin, et hormon, der frigives naturligt i maveslimhinden og øger sult og gastrisk tømning.

Fordelene ved øgede CJC-1295 ALLEY-niveauer gennem CJC-1295 ALLEY-stimulering omfatter: en stigning i styrke, muskelmasse og tab af kropsfedt, foryngelse og styrkelse af led, bindevæv og knoglemasse. Forbedret CJC-1295 ALLEY-sekretion får også leveren til at udskille mere IGF-1, som menes at være den primære anabolske mekanisme for væksthormon.

Additional information

Variants

1-laada, 2-laada, 5-laada, 10-laada, 25-laada

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CJC-1295 (ALLEY)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *