Anavar Oxandrolone 10 mg

2819,00 kr.

Hvad er Anavar Oxandrolone 10 mg? Anavar oxandrolon 10 mg blev udviklet til at behandle tilstande med muskeltab og hurtigt vægttab, hvilket er en almindelig grund til at starte med anabolske steroider. Searle blev udviklet i 1964 af Searle Laboratories til at behandle sådanne tilstande og eksisterer ikke længere, da det blev købt og absorberet

SKU: 9vBSuLIw0j Category:

Description

Hvad er Anavar Oxandrolone 10 mg?
Anavar oxandrolon 10 mg blev udviklet til at behandle tilstande med muskeltab og hurtigt vægttab, hvilket er en almindelig grund til at starte med anabolske steroider. Searle blev udviklet i 1964 af Searle Laboratories til at behandle sådanne tilstande og eksisterer ikke længere, da det blev købt og absorberet i Pfizer i 2003. Det var imidlertid Searles udvikling af Anavar, der er vigtigt, da dette er et apotek, der har givet os nogle af de mest berømte lægemidler. og andre artikler, vi stadig bruger i dag, især Celebrex, Ambien, Dramamine og NutraSweet. Som du kan se, har Searle udviklet nogle meget vigtige produkter i årenes løb, og dets udvikling af Anavar oxandrolone 10 mg er ingen undtagelse, da i første omgang en af ​​de sikreste anabolske steroider for både mænd og kvinder ville ramme hylderne.

Anavar oxandrolon 10 mg
Bestående af Oxandrolone, Anavar, som det er almindeligt kendt, er et dihydrotestosteron (DHT) anabolske steroid med næsten ingen androgene egenskaber og milde anabolske egenskaber. En oral steroid, Anavar, som de fleste orale steroider, er en C17alpha-alkyleret medicin (17-aa), hvilket betyder, at den er blevet ændret på 17. kulstofposition for at overleve indtagelse ved at overleve den første passage gennem leveren; uden den 17. aa ændring, ville steroiden blive ødelagt, før det nogensinde kom ind i blodbanen. Gennem denne ændring får steroidet lov til at overleve og komme ind i blodbanen, hvor det bliver aktivt, og fordelene opnås. Som du måske forstår, at 17-aa-processen kan være giftig for leveren, af denne grund vil mange personer undgå orale anabolske steroider, men da det kommer til Anavar, er vi nødt til at gøre en undtagelse. I modsætning til de fleste 17-aa medicin ser Anavar ud til at være meget mild i leveren, så mild, at de fleste mennesker, der bruger den, oplever ringe eller ingen stigning i leverenzymer.
En gang i blodbanen bliver Anavar aktiv meget hurtigt, hvilket er almindeligt for de fleste orale steroider, især dem af DHT -typen. Derudover skyldes den hurtige aktivitetstid i høj grad dens meget korte halveringstid, som er cirka 9 timer.

Fordi halveringstiden for Anavar er så kort, er daglig administration af lægemidlet nødvendigvis ofte med at tage stoffet to gange dagligt som optimalt. Du kan let administrere stoffet kun en gang om dagen og stadig få fordelene ved Anavar, men hvis vi skal holde blodniveauet stabilt to gange om dagen, vil det være mere effektivt, fordi administration en gang om dagen ville resultere i, at meget lidt medicin stadig er aktiv i kroppen, når der er gået en 24-timers periode. Bevilget til lavere slutdoser, især for kvinder en gang om dagen, vil det være nok.
Fordelene ved Anavar oxandrolon 10 mg

Som en meget mild anabolske steroid, Anavar oxandrolone 10 mg er ikke velegnet til bulking cykler eller for at få faser; du vil ikke producere en enorm mængde magert muskelvæv ved at bruge det, når du taler om præstationsfremmende formål; men det, der produceres, er fast muskelvæv. De største fordele ved dette særlige steroid ligger i muskelbevarelse og metabolisk aktivitet. Dette betyder simpelthen, at Anavar ikke kun kan hjælpe med at reducere kropsfedt, men også bevare muskelvæv på en kaloriebegrænset diæt; Desuden, jo mere muskelvæv vi har, jo større vil vores metaboliske aktivitet øge den hastighed, hvormed kropsfedt bruges til energi. Fordi Anavar er velegnet til fedtreduktion og muskelbevarelse, bruges det ofte af atleter under deres konkurrenceforberedelser, såvel som af almindelige træningsrotter, der simpelthen vil se pænere og tættere ud på stranden.
Bivirkningerne af Anavar oxandrolon 10 mg
De fleste anabolske steroider har potentiale til mange negative bivirkninger. Det er vigtigt at huske, at disse bivirkninger kun er mulige, de er ikke garanteret eller garanteret og kan i vid udstrækning undgås, når de bruges ansvarligt. Imidlertid kan negative bivirkninger forekomme, når steroider misbruges, og selv hos nogle, der er følsomme, selvom de bruger ansvarligt, kan de blive offer for negative resultater; det samme kan siges om Aspirin.

Selvom mange anabolske steroider har større mulige bivirkninger, såsom østrogen relateret på grund af aromatisering, har Anavar ikke disse egenskaber. Anavar aromatiserer ikke, hvilket gør almindelige bivirkninger såsom Gynækomasti lidt eller ingen bekymring; Fordi de fleste steroider er meget undertrykkende for naturlig testosteronproduktion, er Anavar meget mild i denne henseende, så mild, at man kan tage Anavar og stadig producere noget naturligt testosteron. Der vil dog stadig eksistere en vis undertrykkelse, og omfanget vil i høj grad være dosisafhængigt.
Anavar & kvinder
Anabolske steroider kan være meget skadelige for kvinder, da de ofte kan forårsage muskulære effekter på grund af virilisering, såsom uddybede stemmebånd, kropshårvækst og klitorisforstørrelse. På grund af sin milde karakter synes Anavar imidlertid praktisk talt at være bivirkningsfri, ikke kun for mænd, men også for kvinder, hvilket gør det til det ultimative anabolske steroid for alle kvindelige brugere. Selvom dette steroid kan bruges med succes af både mænd og kvinder, fordi det er så kvindevenligt, refererer mange til Anavar som “The Girl Steroid.”
Anavar Cykler & Doser
De fleste mænd, der bruger Anavar, vil nødvendigvis skulle bruge en stor mængde for at få nogen mærkbar fordel, fordi dette steroid er ekstremt mildt, kræver det. De fleste mænd vil finde 50 mg om dagen til at være minimumsdosis, hvis de forventer at se positive og mærkbare resultater, idet 80 mg om dagen er meget mere almindelig. Omvendt, da kvinder er mere følsomme over for anabolske steroider, skal der anvendes lavere doser; endvidere sikrer lavere doser absolut, at bivirkningerne ikke eksisterer. De fleste kvinder vil finde 10 mg om dagen for at være næsten perfekt, idet 20 mg om dagen er den maksimale mængde Anavar, de fleste nogensinde ønsker eller skal bruge.
Uanset hvem der bruger det, mænd eller kvinder, kan Anavar bruges med succes i længere perioder end de fleste orale anabolske steroider, men 6-8 ugers brug er almindeligt. For de fleste mennesker er det ligegyldigt på hvilket tidspunkt i en steroidcyklus du inkluderer Anavar, men hvis du prøver at læne dig ud for at få mest for dine penge, vil steroiden bedst blive serveret mod slutningen af ​​en cyklus, da dens fordelene bliver meget større og udtalt, jo tyndere du allerede er.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anavar Oxandrolone 10 mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *