Adipex-P

21144,90 kr.63434,70 kr.

Hvad er Adipex-P? Adipex-P (Phentermine Hydrochloride USP) CIV bruges i kort tid (et par uger) som en del af en behandlingsplan for vægttab, der omfatter træning, adfærdsændringer og en lavt kalorieindhold for fede mennesker med et kropsmasseindeks ≥ 30 kg / m2 eller et kropsmasseindeks ≥ 27 kg / m2 og andre risikofaktorer (f.eks. Kontrolleret

SKU: vLBYfoGIhA Category:

Description

Hvad er Adipex-P?
Adipex-P (Phentermine Hydrochloride USP) CIV bruges i kort tid (et par uger) som en del af en behandlingsplan for vægttab, der omfatter træning, adfærdsændringer og en lavt kalorieindhold for fede mennesker med et kropsmasseindeks ≥ 30 kg / m2 eller et kropsmasseindeks ≥ 27 kg / m2 og andre risikofaktorer (f.eks. Kontrolleret forhøjet blodtryk, diabetes, højt kolesteroltal).

VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER
Tag ikke ADIPEX-P, hvis du:

Har en historie med hjertesygdomme (f.eks. Koronar hjertesygdom, slagtilfælde, arytmier, hjertesvigt, ukontrolleret forhøjet blodtryk)
At tage visse lægemidler kaldet monoaminoxidasehæmmere eller have taget MAO -hæmmere i de sidste 14 dage
Har problemer med skjoldbruskkirtlen (hypertyreose)
Har glaukom (øget tryk i øjnene)
Har oplevet forstyrrede tilstande eller har en historie med stofmisbrug
Er gravid eller ammer
Er allergisk over for sympatomimetiske aminer, såsom phentermin eller et af de andre ingredienser

Brug sammen med andre vægttabslægemidler. Det anbefales ikke at tage Adipex-P sammen med andre lægemidler, der bruges til vægttab.

Primær pulmonal hypertension. En sjælden, men ofte dødelig lungesygdom er blevet rapporteret hos patienter, der tager phentermin og phenterminlignende produkter. Fortæl det til din læge, hvis du har åndenød, brystsmerter eller hjertesmerter eller oplever besvimelse i underbenene. Kontakt straks din læge, hvis du oplever en reduktion i mængden af ​​træning, du normalt kan tåle.

Hjerteventilsygdom. Alvorlige hjerteklapproblemer eller sygdom er blevet rapporteret hos patienter, der tager phentermin eller andre phenterminlignende produkter til vægttab. Muligheden for en forening kan ikke udelukkes.

Tolerance. Der er potentiale for tolerance til at udvikle sig, hvor den samme dosis måske ikke virker så godt som i begyndelsen. Hvis dette sker, bør den anbefalede dosis ikke øges, men lægemidlet bør seponeres.

Motorisk svækkelse. Adipex-P kan forringe din evne til at betjene maskiner eller føre motorkøretøjer.

Risiko for misbrug og afhængighed. Opbevar Adipex-P på et sikkert sted for at forhindre tyveri, utilsigtet overdosering, misbrug eller misbrug.

Brug sammen med alkohol. Brug ikke Adipex-P sammen med alkohol, da det kan forårsage en bivirkning af medicinen.

Patienter med forhøjet blodtryk. ADIPEX-P® kan forårsage en stigning i blodtrykket. Fortæl det til din læge, hvis du har eller har haft forhøjet blodtryk.

Patienter med diabetes. En dosisreduktion af insulin eller andre orale hypoglykæmiske midler kan være påkrævet. Tal med din læge, hvis du tager medicin mod diabetes.

Fortæl din læge om alle dine medicinske tilstande og om medicin, du tager, herunder vaskemidler eller naturlægemidler.

Nogle bivirkninger af Adipex-P omfatter pulmonal hypertension, hjertesygdomme, hjertebanken, øget puls eller blodtryk, søvnløshed, rastløshed, mundtørhed, diarré, forstoppelse og ændringer i seksuel drift. Fortæl din læge, hvis du har bivirkninger, der generer dig eller ikke forsvinder.

Disse er ikke alle mulige bivirkninger af Adipex-P. Kontakt din læge eller apoteket for at få flere oplysninger.

Additional information

Variants

100-tabletter, 200-tabletter, 500-tabletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adipex-P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *